- 26 Eylül 2024
- 1.214
- 1.691
- 48
Yaa ne diyorsunkizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden
hastanede suyum patladı ama açılma ilerlemedi hiç. bebiş kakasını yedi kalp ritmi dusunce apar topar sezaryene alındım
Bende çocuk küvözde iken yaptım lohusalıkayy bizimki de uyanamıyor ya yicem ölcem valla çok çok güzel bir duyguymuşlohusalığın aksiliğini edinemiyorum bu çocuk yüzünden
Kilosuna göre hesabı var onun . Ben 40 ml besliyorum 3 saatte bir . Doktoruna yaz onlar bilir ya da hastanenin yeni doğan servisini ara ordan bilgi versinler . Nasıl olsa özel hastane ulaşman kolay olurHanımlar bebo bi tık sarı geliyor gözümüze, gözünde vücudunda değil de yüzünde. Çok aktif emmiyor uyandıramıyorum da zaten, bugün sağdım 10-12 ml gibi bi şey çıktı onu verdik bi 10'luk da mama verdik sizce yeterli mi?
Yeaa gözün aydın olsunkizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden
hastanede suyum patladı ama açılma ilerlemedi hiç. bebiş kakasını yedi kalp ritmi dusunce apar topar sezaryene alındım
Hayırlı olsun cano şükürlerkizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden
Ne kadar yiyebiliyosa yesin demiş yenidoğan hemşiresi, eşim öyle diyorKilosuna göre hesabı var onun . Ben 40 ml besliyorum 3 saatte bir . Doktoruna yaz onlar bilir ya da hastanenin yeni doğan servisini ara ordan bilgi versinler . Nasıl olsa özel hastane ulaşman kolay olur
bebis iyi ama ben oyle yorgun ve iykusuz kaldim ki emziremedim henuz mama veriyorlsr hastanede daha ye i gozumu actim cok fazla kustum aneztesinin yan etkisiymis. hala da kafami cok oynarmiyorjm donecek diyeYaa ne diyorsunGözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün Bebiş nasıl, sen nasılsın? İnşallah hiç korktuğun gibi geçmemiştir. Oğlun gördü mü kız kardeşini?
Gözün aydınbebis iyi ama ben oyle yorgun ve iykusuz kaldim ki emziremedim henuz mama veriyorlsr hastanede daha ye i gozumu actim cok fazla kustum aneztesinin yan etkisiymis. hala da kafami cok oynarmiyorjm donecek diye
En azından normal için de beklemiş oldun süreç kendisi ilerledi. Ha öyle ha böyle derken doğurdun resmenkizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden
Oyyy hayırlı olsun canımKızlar bebişime kavuştum darısı sıradakilere
Hayırlı olsun canımkizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden
Henüz saatler önce doğum yaptın canım, normal. Her şeyin sırası gelir, çok şükür bebeğinle sağ salim kavuştun, öyle mi olacak böyle mi stresin sona erdibebis iyi ama ben oyle yorgun ve iykusuz kaldim ki emziremedim henuz mama veriyorlsr hastanede daha ye i gozumu actim cok fazla kustum aneztesinin yan etkisiymis. hala da kafami cok oynarmiyorjm donecek diye
Meme uçları içindir o. Bana da yazmıştı doktorum. İyi geliyor ama emzirme öncesi yıkaman gerek mutlaka. Bana o yüzden çok pratik gelmedi. Yara gibi olunca kullanıyorum sadece. Normal zamanda her emzirme sonrası incianın kremini sürüyorum emzirme öncesi doğal olduğu için siliyorum sadece.Bizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.
Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
kuzu benimki dikiş değil yapıştırmaymış estetik dikiş dedikleri, üstünde de su geçirmez bant yapıştırdılar salıya kadar duracakmış. o yüzden göremiyorum. seninki de öyle değil mi acabaBizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.
Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
Sırada biz varız beybi hazır mısın çok heyecanlıyımOyyy hayırlı olsun canımsağlıkla büyüsün? Nasıl geçti doğumun? Sen nasılsın?
Hayırlı olsun canımsezeryanla gelesi varmış demek ki, hoşgelmiş sefa getirmiş premsesimiz
Benim de çok çatlamış şimdiye kadar iyi gelmiştim ama karnım son bir kaç haftada büyüdüBen de güveniyorum acı eşiğime ama dediğin gibi birkaç gündür epey zorlanıyorum ben de. 10 dk oturamadım bugün toplu taşımada belim koptunormalde 10-12 km yürürdüm her gün. Biraz çekiniyorum çatı muayenesinden duyduklarım yüzünden ama dediğim gibi güveniyorum acı eşiğime, muhtemelen tüp bebek sürecini de hatırlatıyor bana şu vajinal muayeneler o yüzden azıcık kasıyorum. Nefesi vermek çok iyi fikirmiş, ben de öyleyim genelde iyi oldu söylediğin. Bir de bu doktoruma hiç vajinal muayene olmadım ama eli hafif gibi hissediyorum yaklaşımı çok iyi çok tatlı bir kadın çünkü, kültür de alacakmış. Muhtemelen vajinal doğum istediğimiz için enfeksiyon var mı diye son bir kontrol edecek. Canım da sıkkın epey ama salı gününe kadar düzelirim umarım. Bugün de ilk kez çatlak olmuş bende, üst üste geldi ama napalım sağlık olsun
Günde 2-3 kez ver sarılık yukselmesin 10 günden sonra kesersin mamayı kuveze girmesin anneciginden ayrılmasın elleri beyazdır bebeğin ellerini yüzüne getir farkı görürsünHanımlar bebo bi tık sarı geliyor gözümüze, gözünde vücudunda değil de yüzünde. Çok aktif emmiyor uyandıramıyorum da zaten, bugün sağdım 10-12 ml gibi bi şey çıktı onu verdik bi 10'luk da mama verdik sizce yeterli mi?
Oh bee rahatladikkizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden
Senin süsünü yesinler fındık kurduMislendik süslendik
ayyy maşallah beMislendik süslendik
Doluyor sertleşiyor canım ama öyle acı verici bir şeye dönüşmüyor iki üç saatin içinde.O arada göğüslerin durumu ne oluyor sertlik vs rahatsız etmiyor mu ben korkuyorum uzun süre vermezsem göğsüm dolar sertleşir diye süt üretimi tam oturmadı çünkü geçiş sütündeyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?