- 26 Şubat 2024
- 6.021
- 6.210
- 118
Gelmiş geçmiş olsun canım, niye olurmuş başka neye dikkat etmek lazımmış?Ay bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi
İçirdim oda bir işe yaramadı yaEvet bana doktor 2 gün yapmazsa 3. Gün zeytinyağı içir dedi
İçirdim 4 günde 3 kere içti maalesef işe yaramadıZeytinyağı içirmiş miydin
Gelmiş geçmiş olsun canım, niye olurmuş başka neye dikkat etmek lazımmış? Geçici bir şey mi?Ay bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi
Doktoruna gore degisiyormu ya., 20-30 gm normal olmasi gereken.O sırada 9 günde 300 grama çok az diyen benim doktorum….
Değişmemesi lazım aslında, aylık 600 gram ve üstü normal diyorlar ama ben anlamadım bizimkiniDoktoruna gore degisiyormu ya., 20-30 gm normal olmasi gereken.
ya şu analık izninin uzaması durumu ne oldu acabaDoğum yardımı başvurusu yaptınız mı ya leydiyz? 5 bine çıkarılmış ama bize dokunmaz herhalde o ndnf
Yalan oldu benceya şu analık izninin uzaması durumu ne oldu acaba
biz de bu şans varken olsa bile ocaktan itibaren derler ona da. valla 10 haftam kaldıkalbim sıkışıyorYalan oldu bence
Canım merhaba dogumu Ankara acıbadem de yapacagım kısmetse, sen yaptın sanırım , tecrubelerini paylasır mısın rica etsemAnkara Acıbadem ayy bana doktorum 12.güne yazmıştı ama öne çektine kadar ödeme yapacaksın benım doktorum dış doktor olduğu için biraz maliyetlı olacak bize nakit 100 bin hastaneye veriyor kalanını kendı alıyormuş
Heyet raporu düşünmüyor musunuz hocambiz de bu şans varken olsa bile ocaktan itibaren derler ona da. valla 10 haftam kaldıkalbim sıkışıyorokul ders programında yardımcı olmazsa mecbur ücretsiz izne ayrılıcam ben
Geçiçiymiş eğer dikkat edersek birde bebeklerin şeyleri daha çabuk kaynar daha çabuk iyileşirmiş bir aya düzelir dikkat ederseniz dedi bakalım inşallah düzelir. Dikkat edilmesi gereken totoyu çok baskılamayacaksın alt değiştirirken gaz masajında bacakları birleştirip karna çok baskılamayacaksın bacaklar birleşik şekilde taşınmayacak kangurada vsGelmiş geçmiş olsun canım, niye olurmuş başka neye dikkat etmek lazımmış? Geçici bir şey mi?
hiç aklıma gelmemişti. herhangi bir sorun yokken de alınabiliyor muHeyet raporu düşünmüyor musunuz hocam
Acayip kötüMalt içeceğin tadı çok kötü değil mi yaadün merak edip almıştım cok baydı beni..
Aynısını yaşadık canım çift bez kullanıyoruz sizin sonuç kaç çıktı bizim 59 doktor olumlu konuştu bize 1 ay sonra düzelir merak etmeyin dediAy bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi
O zaman 3-4 aylıkken meme reddi olmuştu, o zaman başlamıştım galiba. Her akşam 10da oturur sagardim, ne delilikti çünkü hiç kullanmadım bir yere gidince de emzirdim yine. Şimdi düzenli sagmayi düşünmüyorum ama ihtiyaç halinde de panik olmayacak kadar üç beş bir şeyler olsun istiyorum.İlk bebişte buzlukta epey sütüm var demiştin sanki, o zaman da sonrasında mı sağmıştın? Benim 3 poşet var buzlukta ilk günler vücut bir delirip fazla süt üretmişti o zamandan kaldı.
Böyle sonuç çıkmış pek anlamıyorum ben ama dediğin gibi dedi bize de doktorAynısını yaşadık canım çift bez kullanıyoruz sizin sonuç kaç çıktı bizim 59 doktor olumlu konuştu bize 1 ay sonra düzelir merak etmeyin dedi
Ben hamilelikte sorunum oldugu halde cok zor aldimhiç aklıma gelmemişti. herhangi bir sorun yokken de alınabiliyor mu
Neye dikkat etmek gerekiyor acabaDüzelir canım bez değişim sırasında daha dikkatli davranman gerekiyor sadece.
Ben de alfa beta onları bilmiyorum canım. Doktorun dediği kadar biliyorumBöyle sonuç çıkmış pek anlamıyorum ben ama dediğin gibi dedi bize de doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?