2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Yaklaşık on gündür felan yoğun geçiyor yorgunluk vs geceleri çıkarmıyorum arada. Düzenli yapmıyorum gündüz çıkarırım genel de. Dışarı da doktor hariç çıkarmadım.
Mesela ben geçen hafta Silivri, Yalova dede ziyaretleri yaptık bizim de böyle sürekli ağlamaklı olmuştu ondan dışarı mi çıkardınız diye. En son karanlıkta uyudu yada banyo yapınca rahatlar belki A aydassss valla çok zor aklıma birşey gelmiyor başka

Teşekkürler yanıt için. Muhtemelen atak haftası biraz daha iyi öğlen tuttu memeyi biraz da biberon dan yedi. Öyle böyle büyüyorlar işte

Teşekkürler yanıt için. Muhtemelen atak haftası biraz daha iyi öğlen tuttu memeyi biraz da biberon dan yedi. Öyle böyle büyüyorlar işte
Merhaba ben de Kasım annesiyim dışarıdan takip ediyorum genelde.. Emzik alıyor sadece deyince bi ihtimal burnunu kontrol ettiniz mi tıkalı olmasın o zaman da ememiyorlar emzik hava kanallı olduğu için pek sorun olmuyor

Teşekkür ederim burnuna baktım açık iyi nefes alıyor. Atak haftasında diye düşünüyorum

Atak haftalarından hiç anlamıyorum araştırmadım az önce sen yazınca baktım benziyor biraz yaptıkları tepkileri zamanı vs iki gün sonra 2 aylık olacak. Bide gerçek mi bu atak haftaları dedikleri
Bence gerçek. Çünkü senin söylediğin şeyler bizde de oluyor. Happy kids takip ediyorum. Orada hep atak haftasında olmuş oluyor huysuzlandığında

Kızlar herkese merhaba bende aralık annesiyim 38+0 da doğum yaptım 15 aralıkta uzaktan takip ediyordum forumu gerçi artık epey sessizleşti buralar ama oğlum maalesef grip oldu 2 gündür buharla ilaç veriyoruz ciğerine inmemiş çok şükür şimdilik ilaçlara devam ediyoruz tamamen geçmediği için. Ciğere indiğinde belirtileri ne oluyor tam olarak bilgisi olan var mı acaba? Şuan aktif öksürük var zaten dahada mı ilerliyor öksürüğü?

Merhaba bizimde 2 aylıkken oldu öksürük balgamlıydı iki gün iğne ve şurup antibiyotik ve hava verdik ama balgam bir gün tıkadı nefesini etkiledi doktor o zaman yatış vermişti bize ciğere indi falan demedi ama nefes alışını etkilemişti

Çok geçmiş olsun sizede umarım kimse yaşamaz çok küçükler öksürdükçe içim acıyor grip kimsede yoktu etrafta ama dirençleri olmadığı için taşıyan birisinden bulaştı muhtemelen

Bebeğim iki aylık oldu pazartesiden beri kaka yapamıyor az damla leke gibi yapıyor normal mi bu dönemler de kabızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…