- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Mesela ben geçen hafta Silivri, Yalova dede ziyaretleri yaptık bizim de böyle sürekli ağlamaklı olmuştu ondan dışarı mi çıkardınız diye. En son karanlıkta uyudu yada banyo yapınca rahatlar belki A aydassss valla çok zor aklıma birşey gelmiyor başkaYaklaşık on gündür felan yoğun geçiyor yorgunluk vs geceleri çıkarmıyorum arada. Düzenli yapmıyorum gündüz çıkarırım genel de. Dışarı da doktor hariç çıkarmadım.
Teşekkürler yanıt için. Muhtemelen atak haftası biraz daha iyi öğlen tuttu memeyi biraz da biberon dan yedi. Öyle böyle büyüyorlar işte
Merhaba ben de Kasım annesiyim dışarıdan takip ediyorum genelde.. Emzik alıyor sadece deyince bi ihtimal burnunu kontrol ettiniz mi tıkalı olmasın o zaman da ememiyorlar emzik hava kanallı olduğu için pek sorun olmuyorTeşekkürler yanıt için. Muhtemelen atak haftası biraz daha iyi öğlen tuttu memeyi biraz da biberon dan yedi. Öyle böyle büyüyorlar işte
Teşekkür ederim burnuna baktım açık iyi nefes alıyor. Atak haftasında diye düşünüyorumMerhaba ben de Kasım annesiyim dışarıdan takip ediyorum genelde.. Emzik alıyor sadece deyince bi ihtimal burnunu kontrol ettiniz mi tıkalı olmasın o zaman da ememiyorlar emzik hava kanallı olduğu için pek sorun olmuyor
Bence gerçek. Çünkü senin söylediğin şeyler bizde de oluyor. Happy kids takip ediyorum. Orada hep atak haftasında olmuş oluyor huysuzlandığındaAtak haftalarından hiç anlamıyorum araştırmadım az önce sen yazınca baktım benziyor biraz yaptıkları tepkileri zamanı vs iki gün sonra 2 aylık olacak. Bide gerçek mi bu atak haftaları dedikleri
Bende de uyuşuyor galiba gerçek bu haftalar atak haftasındayız şuanBence gerçek. Çünkü senin söylediğin şeyler bizde de oluyor. Happy kids takip ediyorum. Orada hep atak haftasında olmuş oluyor huysuzlandığında
Bende olmadım 2 ayı geçti benim hattaKızlar yarın 2 ay olacak ben hala adet olmadım
Kızlar yarın 2 ay olacak ben hala adet olmadım
Doktorum bana kontrolde 6 aya kadar adet olmayabilirsin demiştiBende olmadım 2 ayı geçti benim hatta
Eyvah. Adet olmamak çok kötü sıcak basıyır olacak gibi oluyorum ama olmuyorumDoktorum bana kontrolde 6 aya kadar adet olmayabilirsin demişti
Merhaba bizimde 2 aylıkken oldu öksürük balgamlıydı iki gün iğne ve şurup antibiyotik ve hava verdik ama balgam bir gün tıkadı nefesini etkiledi doktor o zaman yatış vermişti bize ciğere indi falan demedi ama nefes alışını etkilemiştiKızlar herkese merhaba bende aralık annesiyim 38+0 da doğum yaptım 15 aralıkta uzaktan takip ediyordum forumu gerçi artık epey sessizleşti buralar amaoğlum maalesef grip oldu 2 gündür buharla ilaç veriyoruz ciğerine inmemiş çok şükür şimdilik ilaçlara devam ediyoruz tamamen geçmediği için. Ciğere indiğinde belirtileri ne oluyor tam olarak bilgisi olan var mı acaba? Şuan aktif öksürük var zaten dahada mı ilerliyor öksürüğü?
Çok geçmiş olsun sizede umarım kimse yaşamaz çok küçükler öksürdükçe içim acıyor grip kimsede yoktu etrafta ama dirençleri olmadığı için taşıyan birisinden bulaştı muhtemelenMerhaba bizimde 2 aylıkken oldu öksürük balgamlıydı iki gün iğne ve şurup antibiyotik ve hava verdik ama balgam bir gün tıkadı nefesini etkiledi doktor o zaman yatış vermişti bize ciğere indi falan demedi ama nefes alışını etkilemişti
Benim 2 ay 6 günlük oldu en son 30 Kasım da yaptı bende leke gibi bile yok pırt varBebeğim iki aylık oldu pazartesiden beri kaka yapamıyor az damla leke gibi yapıyor normal mi bu dönemler de kabızlık
Nasıl geçti pekiBenim 2 ay 6 günlük oldu en son 30 Kasım da yaptı bende leke gibi bile yok pırt var
Bende hala yapmasını bekliyorum 1 hafta geçer ise doktoruna sormayı düşünüyorum.Nasıl geçti peki
Bizim doktorumuz 10 güne kadar yapmayabilir normal demiştiBebeğim iki aylık oldu pazartesiden beri kaka yapamıyor az damla leke gibi yapıyor normal mi bu dönemler de kabızlık
10 güne kadar normal diye okumuştum kitapta tabi doktorunuz daha iyi bilirBenim 2 ay 6 günlük oldu en son 30 Kasım da yaptı bende leke gibi bile yok pırt var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?