- 2 Ocak 2021
- 4.865
- 5.356
- 108
Bende de var stanley bi de gecen sene skip hop almistim 400 tl idi suan 1400 oyuzden sulugunu da almadigima pisman oldum artik vermem o kadar para.Bunların sıcaklığı ne kadar süre sabit tuttuğuda önemli canım ama termosda genelde stanley öneriyorlar en az 24 saat sıcak tutma özelliği var belki daha fazladır çeşitleri vardı galiba

ben bebek arabasıymış park yatakmış kıyafetmiş hepsini erkenden çok hızlı alıp kapadım resmen oda kurması hariç hiç bişey kalmadı
 ben bebek arabasıymış park yatakmış kıyafetmiş hepsini erkenden çok hızlı alıp kapadım resmen oda kurması hariç hiç bişey kalmadı  idrar yolu enfeksiyonu olmak üzereymişim yatkınlık var diye antibiyotik başladım biraz sinirim bozuk. Sürekli su içip tuvalete gitmekten bezmiş durumdayım. Canım ne çalışmak istiyor ne ev işi yapmak istiyor öyle bi bıkkınlık enerjisizlik var üzerimde. Bir de yatılı misafirim gelecek iyice fenalıklar geldi bana. Neler kaçırdım acaba çok merak ediyorum of
 idrar yolu enfeksiyonu olmak üzereymişim yatkınlık var diye antibiyotik başladım biraz sinirim bozuk. Sürekli su içip tuvalete gitmekten bezmiş durumdayım. Canım ne çalışmak istiyor ne ev işi yapmak istiyor öyle bi bıkkınlık enerjisizlik var üzerimde. Bir de yatılı misafirim gelecek iyice fenalıklar geldi bana. Neler kaçırdım acaba çok merak ediyorum of 

ağlamaktan oldu ama bulantım yok
 ağlamaktan oldu ama bulantım yok