2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaaa teşekkür ederim valla rüyamda bile eşime diyorum ki bu tansiyon aleti yanlış ölçüyor yoksa niye şişiyo ellerim korkuyla uyanıyorum
İnan ki ben de özellikle sabahları korkuyorum ama doktor normal deyince daha da rahatladım. Sola yatmışsam sağ şişiyor, sağa yatmışsam sol şişiyor sabahları. Hiç stres yapma inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Canınız güvenli ellerde büyüyüp size dönmeyi bekleyeceek Annesi de iyileşip toparlanacak, ağrısız sızısız doyaa doya sevecek onu

Kalçalarım 6. ayda çatlamaya başladı Göbekten önce çatladığı için şaşırmıştım hatta. Meğer göbek de çatlıyormuş ama daha belirgin çatlaklar yeni oluştu. Önceden kırmızıydı onlar çatlakmış Selülit bende de oldu doğumdan sonra acil spora başlamamız lazım Hele bi sağlıkla doğsunlar da inşallah Gruptakilerin göğüsleri de çatlamış ama benimkiler hâlâ 75 b bile olamadığı için çatlamadılar

Bebeğin iyi çok şükür, kendi nefesini de alabiliyor. Fakat biliyorum bebeği küvözde bırakıp eve dönmek zor. Yine de emin ellerde olduğunu düşünürsen belki daha iyi hissedersin. Allah yardımcın olsun gerçekten kolay değil bebeğinden ayrılman. Dualarım seninle Güzelce büyüyüp ayrılacak oradan

Benim ikizlerim 4 gun kaldı kuvozde ki 2. Günden itibaren emzirdim kucağıma verdiler . Ama o duyguyu bilirim çok zor gerçekten. Rabbım dayanma gücü versin. Sık sık sağım yap sütünü pozitif düşün her şey iyi olacak

Bu kalçadaki çatlaklar da kırmızı mı oluyor? Benim biraz çatlaklarım vardı eskiden onlar artmış sanırım tam anlayamıyorum. Göğüs olarakta aynıyız daha avcumu doldurmuyor ki çatlasın

Aynen aynen benimde öyle göğüslerde pek bir tık yok bir doğsunlarda bakalım sporu düşünürüz

Günaydın kızlar,
Ben bebek hareketlerinden uyuyamıyorum bazen hareket ettikçe karnım o kadar acıyor ki içten yırtılacak gibi oluyor. Sizin de öyle mi?
Ah canım bende sabah serviste gelirken çok kötü oldum bugün sürekli dönüp durdu dualar ettim sakinlesin diye sürekli mesaneme vuruyor :/

kızlar merhaba, form sitesinde gezinirken tecrübeli bir annenin yazısına denk geldim. Yeni anne adaylarına yani bizlere :) kullanıp memnun kaldığı ve kalmadığı ürünleri durumları anlatmış

Sizinde işinize yarayabilir belki ;

Hissettiğin her duygu normal lohusasin bir de bu dönemde, kızına kavusana kadar dinlen, iyiles, güç topla sadece buna odaklan

Günaydın kızlar,
Ben bebek hareketlerinden uyuyamıyorum bazen hareket ettikçe karnım o kadar acıyor ki içten yırtılacak gibi oluyor. Sizin de öyle mi?
Acı olmaması lazım.
Ben de uyuyamıyorum, gece 23de uyanıyor saat 2ye kadar uyutmuyor. Sonra sabah 6da tekrar. Ama acı yok, sadece gündüzkinden daha şiddetli tekmeliyor. Doktorunuza bunu söyleyin mutlaka, acı olması normal değil.

Biraz sabır. Bu ayrılığın ardından sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize.

Umarım bir sıkıntı yoktur. Benim karnım öyle çok büyümedi o yüzden çok dar. Çok gerildiğim içindir diye düşünüyorum. Doktora sorayım haftaya. Teşekkür ederim

Günaydın kızlar bisey sorcam ya ben tiroit ilacı kullanıyorum ya orda 5-6 gün önce filan bi tane hapin üstündeki jelatinin açıldığını gördüm, dedim bunu içmem hep atliyordum o hapı ama bu sabah yanlislikla onu içtim bisey olur mu ya toksik etki filan bebege aklıma birsuru şey geldi

Umarım bir sıkıntı yoktur. Benim karnım öyle çok büyümedi o yüzden çok dar. Çok gerildiğim içindir diye düşünüyorum. Doktora sorayım haftaya. Teşekkür ederim
Yani yırtılacak gibi ağrıyor dediğiniz için söyledim. Öyle olmaması lazım.
İç karnınız geniştir o yüzden göbeğiniz fazla çıkmamıştır, normal o. Herkesin karnı aynı büyümüyor. Benim de bazen büyüme atağı oluyor galiba karnım çok geriliyor, kaşınıyor ama o zaman bile yırtılacak gibi acımıyor.

Maalesef bilgim yok. O şekilde açılmış hap olursa çıkarıp atın ki yanlışlıkla kullanmayasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…