2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
çok teşekkür ederim inşallah vaktinde gelsinler de ben sık sık tuvalete gitmeye razıyım bu yer çekimine karşı koyamayan göbekle 5 hafta sonra burada birlikte gün sayacağız inşallah

Ben bu çantanın antrasit rengini aldım. İlk görüşte büyük geldi ama ablam çok beğendi, çok kullanışlı dedi o yüzden sevdim ben de sonradan Bir de sırt çantası alacağım. Belki biraz daha küçük bir şey bakalım.

Eklentiler

• IMG_3915.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 84
Ya ben tam yazamamışım sende yanlış anladın sanırım. Suyum biraz çokmuş o yüzden meyve çok yiyor musun diye sordu evet dedim az ye meyveyi dedi
Evet yanlış anlamışım havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor. Benim doktorum su az olacağına biraz fazla olsa bir şey olmaz diyordu tabii aşırı fazla olması riskli. Sen yeter ki hamur işine, tatlıya dikkat et sorun çıkmaz inşallah

ihtiyacım vardı zaten alacaktım fakat indirim olunca abartmış olabilirim ne gerek vardı şimdi bunu söylemenize :)) dayanamadım :)

Eki Görüntüle 3466607
Valla kışın da evde çocuk bakacağımız için tek kıyafetimiz bunlar olacak bence fazla değil güle güle kullanın çok güzeller

Suyun çok, az meyve ye demiş havuç suyu çocuğun suyunu arttırmak için bana da az diye içirdiler çünkü
Yanlış anlamışım ben
cnsu93 Aman sakın havuç suyu içme karpuz kavun gibi çok şekerli meyveleri direkt kes mümkünse, yine karbonhidrata da biraz dikkat et istersen. Zaten bu haftalardan sonra su azalmaya başlayacak diye biliyorum
Kızlar evet ben anlaşılmaz yazmışım ondan bu ara karpuz ve şeftali çok yedim bırakıcam şimdi ekmek hamur işi ve meyveyi kesicem bir süre

Çok geçmiş olsun canım, kaç haftalıksın? Allah yardımcımız olsun, bebişin zamanında hayırla sağlıkla gelir inşallah

Sağol kuzum ama doktor bugün suyun çok, meyveyi az ye dedi
Banada bir kere suyun az suyu az tüketiyorsun galba dedi o günden sonra suyu arttırdım bir de carrefour gurmede portakal-havuç suyu var onu alıp içtim. Bugüne kadar iyi dedi hep. Geçen çağrı markettede dimesinkini buldum portakal-havuç. Doktor kendide demişti zaten havuç suyu iç diye. Sende bi dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…