- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.721
Aynen ya sıkıntılı olunca giden para olsun. Benim de doğumu uzman doktor yapsa sigortam karşılıyor ama benim doktorum dış doktor olarak görünüyor, sigorta ile anlaşmasını da bitirmiş ve perinatolog olduğu için fiyatı da yüksek. 100 bini bulacak benim doğum da. Bir ara düşümdüm ilk gittiğim uzmana mı gitsem diye ama keşke demek istemiyorum giden 100 bin olsun ne yapayım yani. Benim de bir takım sıkıntılarım var zaten, belki bir şey olmayacak ama işte riske atmaya gerek yok.Doğum paketi yok canım genel anlamda özeller 40-60 arası Acıbadem’ler daha yüksek muayene ucretleride yüksek ben 38 yaşındayım 3. Çocuk pıhtılaşma falanda var o yüzden içim rahat etsin istedim.
göbüşlerimizin boyutunu ve sivriliğini ben de benzetmiştim inanAy bizim seninle karın ve göğüsler aynııı biliyor musun kendimi gördüm sankiiMaşallah sana da
Yazdığımı da silemiyorum kiKızlar evet ben anlaşılmaz yazmışım ondanbu ara karpuz ve şeftali çok yedim bırakıcam şimdi ekmek hamur işi ve meyveyi kesicem bir süre
Ya sen de koca göbekli olanlarımızdansın demek kiYa kızlar bugün komedi bisi oldu fotoğraf koyucam göbeğimin evet büyük ama abartı değil teyzenin biri gördü beni eşimle yürürken . Söyle bi tepki geldi aboovv yolda dogurucakya kahkaha attık size anlatamam çok güldüm bugün
Teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canım, kaç haftalıksın? Allah yardımcımız olsun, bebişin zamanında hayırla sağlıkla gelir inşallah
Doktorda aynı öneride bulundu canım bugün suyum az olduğu için yani doğru öneriYazdığımı da silemiyorum kiHanımlar ben az su için havuç suyu önermiştim aman yanlış öneri olmasın lütfen
Hahahah bilmiyorum bak bi fotoğraf koydum sence öyle miYa sen de koca göbekli olanlarımızdansın demek kiBana da hastanede hemşireler yapıyor aynısını
Senin boyun çok uzun ama dimi ondan böyle bence çünkü bebeğinin de maşallahı var. Şimdi o bebeği koy 155lik birine bak bakalım nasıl duruyor
Canım , biraz çok çıkmış suyum tam tersi yaniBanada bir kere suyun az suyu az tüketiyorsun galba dedi o günden sonra suyu arttırdım bir de carrefour gurmede portakal-havuç suyu var onu alıp içtim. Bugüne kadar iyi dedi hep. Geçen çağrı markettede dimesinkini buldum portakal-havuç. Doktor kendide demişti zaten havuç suyu iç diye. Sende bi dene istersen canım
Evet az su için çok iyi diyorlar inşallah suyuna iyi gelirDoktorda aynı öneride bulundu canım bugün suyum az olduğu için yani doğru öneri
Hayır bence gayet normal göbeğin çok da tatlı bi göbüş maşallahHahahah bilmiyorum bak bi fotoğraf koydum sence öyle mi
Hiç öyle durmuyor, abartmış o teyze.Sizce doğuracak gibimiyimm33 olduk yeni yahu
Valla korkutuyor insanlar beni hahahaHiç öyle durmuyor, abartmış o teyze.
Aynen hahah öyle de bi gerçek varSenin boyun çok uzun ama dimi ondan böyle bence çünkü bebeğinin de maşallahı var. Şimdi o bebeği koy 155lik birine bak bakalım nasıl duruyorMaşallah sana canım
Maşallah size30. Hafta ikizlere nasıl bu göbek acabaaa
Bende Bursa'da oturuyorum üçevler de hattaTeşekkür ederimBursa da özlem bebe diye bir mağazadan aldım internette varmıdır bilmiyorum
Ben osmangazideyimBende Bursa'da oturuyorum üçevler de hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?