- 26 Temmuz 2023
- 1.435
- 1.679
- 63
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.781
Evet gebelik öncesi bile sürekli gittiğim doktorum haklısın. Daha önce demiştim tek özel hastane var zaten şartları cok zorlayıcı değil en son gittiğimde doğum fiyatı sordum 25 dediler inşallah ben doğurana kadar zam gelmezKendi takipli doktorunu birakma canim surecine hakim cok mu pahalu hastahane sartlari nasil
Canım bende tek doz aşı oldum doktorum öyle söylemişti bence sorun yokKızlar ben bu tetanozun ilk dozunu haziranda yaptırmıştım. Kanamaydı, sancıydı derken üç kez hastanede yattım temmuzda. İkinci dozu unuttum o arada. Bir şey olur mu acaba ya? Tek doz koruma sağlamaz mı?
Bende geçen sene olduğum için tek doz olmak istedim kendi kararımla tek doz oldum canım ben sorun teşkil edeğini düşünmüyorum yine de doktoruna sor için rahat olsunKızlar ben bu tetanozun ilk dozunu haziranda yaptırmıştım. Kanamaydı, sancıydı derken üç kez hastanede yattım temmuzda. İkinci dozu unuttum o arada. Bir şey olur mu acaba ya? Tek doz koruma sağlamaz mı?
Ben aldım güzel ama çok kalın değil ortopedikBen yataş olsun istedim ölçüsü uyan tek yatağı da twiny’di onu aldık
Bende de vardir idrarda protein doktorum alfamet baslatti gunde 3 kereİdrarda protein için her hangi bişey yaptı mı doktorunuz peki ilaç vs
Benim hastanenin ucretleri de ayniEvet gebelik öncesi bile sürekli gittiğim doktorum haklısın. Daha önce demiştim tek özel hastane var zaten şartları cok zorlayıcı değil en son gittiğimde doğum fiyatı sordum 25 dediler inşallah ben doğurana kadar zam gelmezmuayene ücreti de 800 tl
Ben de değilim suyu az olan :) başkasıyla karıştırdınız beni de
Ben de Yataş Twiny aldıım.Kızlar park yataklarinizin içine hangi markanin hangi model yatagini tercih ettiniz? Yatas mini milly comfy serisi satin alan oldu mu?
Canım bende tek doz aşı oldum doktorum öyle söylemişti bence sorun yok
Teşekkürler kızlar.Bende geçen sene olduğum için tek doz olmak istedim kendi kararımla tek doz oldum canım ben sorun teşkil edeğini düşünmüyorum yine de doktoruna sor için rahat olsun
Zıbınlar için mantıklıymıs. Bayıldım sağol canımBen böyle akordiyon düzenleyici aldım 10 bölmeli falan beyaz zıbın ları ona koydum küçük katlayıp
Çağsu hastanesiBenim hastanenin ucretleri de aynihangi hastane sizin
Aynı haftada olduğumuzu söylemiştin sanki, unutmuşum hep b12 eksikliğindenTeşekkür ediyorum33 haftalığız amin inşallah hepimiz zamanında hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
Şimdiden iyi alıştırıyorlar uyutmamayaBaşladı gece mesaisi
Uyuyamayanlar. Tuvaletten çıkamayanlar, ah ahh
Ne şikayetin vardı canımm geçmiş olsun
Bel ağrısı ve mide ağrısında uyuyamayan olarak ben de buradayımŞimdiden iyi alıştırıyorlar uyutmamayabende sıcaktan ve bel ağrısından uyuyamadım.
Kırk bir kere maşallah Yaz bebeğeCanım yol arkadaşlarım,
Soran sormayan dua eden içinden geçiren herkese çok teşekkür ederiz. Kızımız can paremiz dünden bugüne 25-30 gram almış bile. Minimal solunum destekli, tomografi - ekg - xray hepsi iyi. Doktor çok iyi konuştu. Olabilecek en iyi durumda şu an dedi. Uzun uzun gördük çok güzel suratı (benim çocuğum en iyisi sendromu:))
Herkese selamı var, hepiniz çocuğu abla diyecekmiş öyle dedi:)
Vallahi ben düşen bir şey göremedim ama..Sürekli teyzeler tarafından karnın düşmüş bak doğum bugün yarın diye korkutuluyorum sizce aşırı mı düşmüşEki Görüntüle 3466571
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?