- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.581
Helal olsun hemen aldın. Ben kaç aydır o mu bu mu derken ortada kalacağım bu gidişle.Aldim canim trendyoldan aldim 500 tl indirim vardi onu da kullandim senin dedigin kullanicidan aldim sorun yasamadin demi kraft markasinin urunu bu demi
Bana ilk dogumumda herkes bebekler çabuk büyüyor, az kıyafet al dedi. Bende onların aklına uyup az aldım. Bebek 3 günlükken eşim alışverişe gidip yeni şeyler almak zorunda kaldıCevaplarınız icin teşekkür ederim içim rahatladı vallayani 4 takimla idare edebilen alfadır diye düşündüm doğru kış bebegi bizimkiler yani 1. Aylarında Kasım ayında olacağız Allah nasip ederse. Zaten camasir zor kuruyor benim alanım olmadığı için kurutma makinesine yer yok mecbur petek yanında kurutmalikta kurutacagim. Elimizin altında olması hem bizi strese sokmaz haklısınız.Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin hepimize
Bu konuda çok çeşitli söylemler var ama genelde 1 hafta 10 gün sonra korse kullanın diyorlar.Selam kızlar, hamile korsesini doğumdan hemen sonra giymek gerekiyor mu? Hastane çantasına
koymalı mıyız sizce?
Ben soğuklarda uzun kollu zibin üstüne normal takımın üstü onun üstüne yelek ördük kalin onu giydiririm . Sonuçta terleyince çıkarırım öbür türlü zor olur. Altınada patikli altın üstüne patiksiz alt giydiririm üstüne çorabını. Böyle daha rahat olur diye düşünüyorum. Tulumdada yine uzun kollu zibin içine alt ya da bebek külotlu çorabı üstüne tulum.Kızlar şöyle bir tablo gördüm internette. Ama hava soğudukça hep üst kıyafetleri arttırmış, bacakları da üşümez mi bu bebiklerin? Eki Görüntüle 3476608
Ozaman takviye lazımYa sizi okuyunca ben de az almışım onu fark ettim. Ve benim evimde kurutma makinesi de yok petek deyerden ısıtma
Yani haklısınız bizimkileri giycek halleri yokBana ilk dogumumda herkes bebekler çabuk büyüyor, az kıyafet al dedi. Bende onların aklına uyup az aldım. Bebek 3 günlükken eşim alışverişe gidip yeni şeyler almak zorunda kaldıAbartmaya gerek yok ama yeterincede olması lazım. Çünkü alternatifi yok, eldekiler kirlenince benim kıyafetlerimi giyecek değil, mecbur yedeklerinin olması lazım.
Bende bu arabayı aldım canım. Çok hafif kapatınca da küçücük kalıyor. Travel sistem almıştım. Çok kaba gelince iade ettm sonradan. Bu kabin boy olarak geçiyor.Ya biz bunu gördük e bebekte denedik de baya hafifti kullanışlı görünüyor, bununla uyumlu puset almayı düşünüyoruz bide o da e bebekte vardı.Hic tecrübesi olan var mıdır bilmiyorum ama ben kullanışlı hafif ve uygun fiyatli bsey arıyordum bunda karar kıldık gibi
Ayy vallahi butcemde belli en iyi yorumlardaki buydu kusum aldim bende sona kaldim ama fiyatlar asiri pahali ya anlamadim 40 50 binler cok model varHelal olsun hemen aldın. Ben kaç aydır o mu bu mu derken ortada kalacağım bu gidişle.
Hastane çantasına koymayın hemen kullanmak sağlık açısından sıkıntılı olur benceSelam kızlar, hamile korsesini doğumdan hemen sonra giymek gerekiyor mu? Hastane çantasına
koymalı mıyız sizce?
Markasını hatırlamıyorum ama.benim aldığım külot şeklindeydi zaten. Üstüne direkt pijama giyiyordum.Kızlar bu depend olunca üstüne yeniden iç çamaşırı giyiliyor mu nasıl birşey o
Ona da öyle diyor ama ince bişey gibi sızdırma falan olmuyor demi rahat bişiMarkasını hatırlamıyorum ama.benim aldığım külot şeklindeydi zaten. Üstüne direkt pijama giyiyordum.
Yok yok hiç sızdırma olmuyor. Çok rahat etmiştim ben. Çıkarırken de ayağından çıkarmıyorsun, kenarlarını yırtarak çıkarıyorsun.Ona da öyle diyor ama ince bişey gibi sızdırma falan olmuyor demi rahat bişi
Çok teşekkür ederimYok yok hiç sızdırma olmuyor. Çok rahat etmiştim ben. Çıkarırken de ayağından çıkarmıyorsun, kenarlarını yırtarak çıkarıyorsun.
Peki bu varsa o zaman normal kulot goturmeye gerek yok hastaneye degil mi?Yok yok hiç sızdırma olmuyor. Çok rahat etmiştim ben. Çıkarırken de ayağından çıkarmıyorsun, kenarlarını yırtarak çıkarıyorsun.
Evet çok fazla söylem var dediğiniz gibi. TeşekkürlerBu konuda çok çeşitli söylemler var ama genelde 1 hafta 10 gün sonra korse kullanın diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?