- 18 Şubat 2017
- 3.861
- 4.817
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.141
O iğneden bende tırsıyorum ya fıtık falan olursam ya yanlış yere vurulursa iğne çok korkutucu maalesef
YaaO zamaaaan;
-19 ya da 20 Eylül ben. Yanii @melanc
-17 ya da 20 Eylül @komikmigeldiii
-20 EylülLimon agacim
-25 Eylül @PINAR OGUZ
-27 Eylül P polimo
-28 EylülPerlitik @hermionegranger-
Geliyor gelmekte olanlar
Saol canim Allah razi olsun evet tansiyon yada baska bir sebeple erkene gelmezse son 9 gunumuz
Ben zaten normaldede tuzu cok tuketen bir insan deildim bu aralarda hic tuketmiyorum odemin agri yapiyormu peki ben odemin boyle can acitici oldugunu hic bilmiyordumCanım bildirimden bulamadım sen ödem i sormuştun heralde bana Di mi. Ödemim var tuzu kestirdi tamamen hem tansiyon hem de ödem için
Benimde bir önceki doğumum gebelik zehirlenmesi ile 35. haftada oldu 34. haftadayım dr 38 de alalım dedi ama ben cok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bende 37 de almasını isteyeceğim 35+4 te küveze girmemiştiBenim de tam 37 de olacak inşallahgebelik zehirlenmesinde en son 37 ye girdiğin güne kadar bekliyorlarmis. Belden varacakları iğneden çok korkuyorum
Kardeşim 2990 gr doğdu 14 yaşında gayet sağlıklı kilonun sağlık olmadığını hepimiz biliyoruz ama annelik içgüdüsü bilmemize rağmen kafaya takıyoruz işte. Tamamen genetik benim ilk hamileliğimde de hep 2 hafta öndeydi bu hamileliğimde de tam uyumlu gidiyordu sadece kafası 6 gün öndeydi son anda yine kafası 2 karnı 3 hafta attı yani kemik yapısı anne baba genetiği boyları vs ile ilgili eşimde bende uzunuz bebeklerde böyle gidiyorBenimde heryeri haftasıyla uyumlu karın cevresi hariç o 2 hafta geri. Baska olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimeşimde 3 kilo varmış yokmuş aslında doğduğunda bende 3800 doğmuşum genetikte olabilir
Allah şifa versin canım. Boşuna muayene etmemesi güzel olmuş. Hayırla güzellikle vaktiyle sağlıkla gelsinlerBebiss daha dogum kanalina girmemis haftaya yapacakmis cati muayenesini, tansiyon ilacini 3 iciyordum onu 4e cikardi bakalim hayirlisi insallah
Neva'nın yanına sade bir isim düşünüyorum aklıma gelmiyorOyle canim gül kuzeninin ismi o yuzden tercih etmem
Bende aldım bundan herkes dalga geciyo göremOğluşum yüzüme işemesin diye aldığım şey geldi
Aynen bende yaa ve öyle yorum yapanlarda varO iğneden bende tırsıyorum ya fıtık falan olursam ya yanlış yere vurulursa iğne çok korkutucu maalesef
Ya bunu nerden aldınızOğluşum yüzüme işemesin diye aldığım şey geldi
Ya çok tatlı ve komikler ama, bide hareketlenince durmaz da herhalde bunlar ama olsun bir süre idare eder sonra da hatıra diye saklariz ilerde gosteririz pipi sapkandi bu senin diyeBende aldım bundan herkes dalga geciyo görem
Ya bunu nerden aldınızbende sipariş vereyim hemen
Ay bunların adın ne diye geçiyor link alabilir miyimOğluşum yüzüme işemesin diye aldığım şey geldi
Yaaa başka yerden bakayım hiç aklıma gelmedi böyle bir şeyBurdan aldım ama tükenmiş sanrmBaby Minik Pipi Ped 6 Adet - Erkek Bebek Bez Değiştirme Koruyucusu - Pee cap - Fiyatı, Yorumları
Baby Minik Pipi Ped 6 Adet - Erkek Bebek Bez Değiştirme Koruyucusu - Pee cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben varım pazara ev temizliğini bitiricem cuma da doğum zaten temizlik bitince bende kuaför ağda saç kesimi falan yapicam belki bir gün denize bir günde eşimle akşam yemegine gideriz cuma da sabah doğumaKızlaar, doğumu haftaya olan kimler vaar?Bize 19 ya da 20 Eylül dedi doktor.
Ay hadi inşallah hiç anlamayız :)2 arkadaşımla konuştum 2 si de korkman gereken en son sey hiç anlamıyorsun bile dediler canim
Ama aşırı tatlı yaaaBende aldım bundan herkes dalga geciyo görem
Ay bunların adın ne diye geçiyor link alabilir miyimBen de gazlı bez koyuyorum ama bazen kurtarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?