- 23 Şubat 2022
- 528
- 892
- 53
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.701
Bende ek gıdaya başlamayı düşünüyorum mama veriyorum 3 gün oldu ama mamayı kesip ek gıdaya başlayacağımBizim 4 ay da elma armut ve havuc verin dedi çay kaşığı her gün vermiyorum ama arada veriyorum kilo almadı diye şimdi 5 aylık oldu bakalım neler yapcaz
Yavrum ya kıyamam çok ağlamıştır 2 çay kaşığı karabiber çok fazla bol bol su verseydiniz valla ne diyim şaşırdım olan olmuş zaten ama bi daha da emanet edemezsiniz zatenKızlar kayinvalidem bebeğime kimyon vereceğim diye 2 kasık karabiber icirmis .Kafayı yemek üzereyim. Sizce bir şey olur mu
Ne kadar oldu size?Bende ek gıdaya başlamayı düşünüyorum mama veriyorum 3 gün oldu ama mamayı kesip ek gıdaya başlayacağım
4 ay 10 günlük bebeğim 5.ayda başlamayı düşünüyorum ekstrem bi durum olmazsaNe kadar oldu size?
Oo maşallah neredeyse 1 ay var aramızda4 ay 10 günlük bebeğim 5.ayda başlamayı düşünüyorum ekstrem bi durum olmazsa
5.ayda mısınız sizOo maşallah neredeyse 1 ay var aramızda
Bizimkiler de öyle sürekli su veriyon demi çocuğa diye soruyorlarBenim babam da gidiyo geliyo su veriyo 1 2 kaşık cay vermişhergün 1 yada 2 kere su veririm ama babama kalsa sürekli verir
Evet gıdısının ordan gıdıklanınca gülüyor hehe diyeKızlar bebişleriniz sesli gülmeye kahkahaya başladı mı?
Dün çok ağladı canım benim de moralim bozuldu sinirden ağladım. Bugün iyi ama şükürCidden bu insanları anlamakta zorlanıyorum artık. Onların çocuk baktığı dönem bitti keşke anlasalar. İnş bir şey olmaz. Kussa keşke çok iyi olurdu çıkarırdı bebiş. Bence midesi ve kaka yapınca poposunda rahatsızlık olur gibi en fazla inş
Oy midesi nasıl yanmıştır onun. Minnak nasıl dayansınDün çok ağladı canım benim de moralim bozuldu sinirden ağladım. Bugün iyi ama şükür
Ah ya üzüldüm ya geçmiş gitmiş olsun yazık bebeğeDün çok ağladı canım benim de moralim bozuldu sinirden ağladım. Bugün iyi ama şükür
Bizim sünnet çok iyi geçti gitmeden bi krem sürdürdüler yarımşar saat arayla sonra, iğne yapıldı oyuncaklarla ses falan yaptılar ağlamadı sonra emzir uyut annesi dediler uyudu öyle sünmet yaptılar uyandığında sünnet bitmişti anestezinin etkisi geçince feryat figan ağladı bugün bi tık iyidi ucu kabuklanmış çiş yaptığı yer gazlı bezle sildik açtık ona ağladı ama çişini rahat yaptı sonrasındaMerhaba. Aslında kötü değildi ama ben 1 saat aç uykusuz gelsin diye yazıyordu o işi tam ayarlayamadığımdan işlem esnasında aşırı uykusuzdu o yüzden ağladı ama canı acıdığından değildi bence. Eve gelince 1-2 kez ağladı bir daha ağlamadı. Bugün hiç ağlamadı çok şükürbabasıyla bezine birlikte bardak koyuyoruz sarı kantaron yağı damlatıyoruz şimdilik iyi gidiyor. Sizin nasıldı?
Hakikaten öyle ama bence bebek sünneti de hiç kolay değilmiş baya özveri ve bakım oluyor , şimdi iyidir sanırım 10 güne toparlar mıyız bizdeHer cerrahın yoğurt yiyişi farklı sanırımbiz 10 gün boyunca ılık suya oturttuk, ilk bir hafta 5 dakika boyunca batikonlu suya oturdu, sonra durulayıp çıkardık, dikişleri daha kolay döküldü, yarası da çabuk kurudu. Sonraki 5 gün sadece ılık suya oturdu. 2. Güne ağlama olayı bitiyor ama ekstra ilgiye çok ihtiyaçları oluyor
Benimde başladı ama her zaman değil nadiren kahkaha atıyor . En çok babasınaKızlar bebişleriniz sesli gülmeye kahkahaya başladı mı?
Ek gıda benide korkutuyor süt alerjisi var diyetisyenden destek alacağım açıkcasıKizlar ek gıda süreci de korkutuyor beni zaten biseye yetişemiyorum birde bu unlar falan onları nerden alacaksınız soul kithcen diye bir marka var organik görümcem almış ne diyorsunuz
Linkini paylaşır mısın canım?Kizlar bir de ben Instagram'da birinde görmüştüm aldım bı fener var filmleri var katanlikta ışıklı duvara yansitiyorsun 80tane resim şekiller sayılar hayvanlar bir sürü şey gece uykusuna geçtiğimizde odaya karanlıkta onla oynayarak vakit geçiriyor uykusu gelip uyuyor tavsiye ederim çok güzel oyalaniyor ışıklı bişe duvara yansitiyorsun bilginiz olsun
Hocam dokvalla ilaçtan mı tam anlamadım da ama akşam içtim yemekten önce, çünkü ilaç içince yumurta falan yemeyin diye uyarılar vardı. neyse akşam içtim işte sonrasında böyle fenalaşır gibi çok garip bir şey oldu. göğüsle karnım arasında bir ağrı, böbreklerde ağrı, baş dönmesi falan çok garipti. buraya yazarken bile zorlandım hatta. sonra sızmış kalmışım. tekrar içmeyeceğim o ilacı çok korktum.
Hocam osende demir ilacının tadı nasıl ben gyno ferro sanol icemedim iğrenç tadı var. Doktorum bunu önerdi. Agzima alınca midem bulanaacak mi?Canım ben Osende Demir C kullanıyorum sabah aç karınla. Hiç öyle bir şey yaşamadım kokusu bile yok ilacın. Hatta kabızlık problemim vardı bunu kullandığımdan beri bağırsaklarımın maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?