- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.741
Yani çok saçma bir şeydi sitenin olayına aykırı bi durumdu bu tamamen. Doğru bulmuyorumDaha gruptakiler hamileyken birisi öyle bir şey çıkarmış instagramda grup kuralım diye üyeler de oraya gitmiş, bir ara takip edememiştim kaçırmışım bu mevzuyu, bi geldim başlık sessizleşmiş. meğerse oraya geçiş yapmışlar. Sonradan link isteyip katılma isteği yollamıştım ama kabul etmediler. Hatayla oldu galiba diye bir kaç kez yolladım ve kabul etmediler “elite club üyeleri”hatta bazılarını da bir süre sonra çıkarmışlar diye okumuştum
Katılıyorum size. Ben de doğru bulmuyorumYani çok saçma bir şeydi sitenin olayına aykırı bi durumdu bu tamamen. Doğru bulmuyorum
Biz kullanıyoruz. Biraz alerjik bir bebe benimki, rotadan sonra çok karın ağrısı yaşamaya başlamıştı. Zaten 3-5 günde bir kaka yapabiliyordu o yüzden rahatlayamadı bir türlü. Alerji doktorumuza sordum forbio me probiyotik damla önerdi kakasını 2 günde 1 yapmaya başladı onunla. Şişe bitene kadar kullanın dedi.Bebeğine probiyotik kullanan var mı kızlar varsa neden başladınız?
Peki laktoz intoleransı falan mı var diyet yapıyor musunuzBiz kullanıyoruz. Biraz alerjik bir bebe benimki, rotadan sonra çok karın ağrısı yaşamaya başlamıştı. Zaten 3-5 günde bir kaka yapabiliyordu o yüzden rahatlayamadı bir türlü. Alerji doktorumuza sordum forbio me probiyotik damla önerdi kakasını 2 günde 1 yapmaya başladı onunla. Şişe bitene kadar kullanın dedi.
Selam benim bebeğim kasımda doğdu ama başıma geleceklerin fragmanı gibi burayı da takip ediyorumBebeğine probiyotik kullanan var mı kızlar varsa neden başladınız?
Bize de verdi doktor 1 haftadır kullanıyoruz. tuvaletini sık yapmadığı için verdiBebeğine probiyotik kullanan var mı kızlar varsa neden başladınız?
Laktoz intoleransı demedi alerji dedi doktor ikisi farklı şeyler sanırım… diyet yapıyorum evetPeki laktoz intoleransı falan mı var diyet yapıyor musunuz
Hayır hiç adet olmadım doğumdan beri. arada kanla karışık pembe akıntı geldi bir iki defa aha adet oluyorum sanırım dedim sonra kesildi devamı gelmedi öyle kanama kanama olmadı yani. Emzirmem azaldığı zaman adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadığıma dair bi teorim var kendi kendime, prolaktin hormonu azaldığı için östrojen fırsat kolluyor gibi.Kızlar regl olmaya başladınız mı?
Ben oldum 2 kere ama öyle aşırı aşırı bi kananma olmadı zaten oda normalmişKızlar regl olmaya başladınız mı?
Hayır hiç adet olmadım doğumdan beri. arada kanla karışık pembe akıntı geldi bir iki defa aha adet oluyorum sanırım dedim sonra kesildi devamı gelmedi öyle kanama kanama olmadı yani. Emzirmem azaldığı zaman adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadığıma dair bi teorim var kendi kendime, prolaktin hormonu azaldığı için östrojen fırsat kolluyor gibi.
Acaba ne zaman olcaz ben de bunu merak ediyorum. Gerci şu yogunlukta bi de onunla ugrasmamak iyi bi yandanBen oldum 2 kere ama öyle aşırı aşırı bi kananma olmadı zaten oda normalmiş
Doktor bana süt 1.5 ay korur adetten demiştiAcaba ne zaman olcaz ben de bunu merak ediyorum. Gerci şu yogunlukta bi de onunla ugrasmamak iyi bi yandan
Günde 2 kere çok iyi onla gazı da atıyordur. Anne sütü ile mi besleniyor?Selam benim bebeğim kasımda doğdu ama başıma geleceklerin fragmanı gibi burayı da takip ediyorumBiz de kullanıyoruz probiyotik. Benim bebeğim çok gazlı olduğu için önerdiler. Gazına bir faydası oldu mu bilmiyorum ama günde en az 2 kez kaka yapıyor belki buna faydası olmuştur. 3 aylık oldu nerdeyse ama hala gaz büyük problem. Gaz ne zaman geçiyor acaba
Aynen sadece anne sütü alıyoruz. Kaka konusunda bir problem yok ama buna rağmen aşırı gazı var. Ben zamanla azalacağını düşünüyordum ama bizimki hep artıyor gibi geliyor şu anGünde 2 kere çok iyi onla gazı da atıyordur. Anne sütü ile mi besleniyor?
Henüz olmadım bende adet günümde ağrı vs.oluyo 1 2 kere gelir gibi oldu sonra kesildi tam olmadımKızlar regl olmaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?