- 18 Nisan 2023
- 544
- 342
- 33
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.821
Saçımı hep topluyorum . Tararken yatak odasının halısının üzerinde tarıyorum. Sonra halıyı süpürüyorumBanyoda ayrı çıktıktan sonra ayrı, her gün ev süpürüyorum yine sürekli her yerde saç
Benim memeler anca kendine geldi yatarak emziremiyodum başlarda şimdi Uyku pozisyonunu değiştirdim diye kolay geciyo bakalım bizde ne zaman patlak vercekDoğduğundan beri yatarak emer ve uyurgerçi artık uyumuyor ama olsun
Çok dökülüyodu saclarımı yeni kestirdim kütten daha kısa yaptım ense diplerinede makina vurdurdum şimdi tek tük dökülüyor oda sinirimi bozuyoAy sizin gene az dökülüyor ne güzel benim tarağı attığım an en az 20 tel geliyor
İnşşşş hiç patlak vermezBenim memeler anca kendine geldi yatarak emziremiyodum başlarda şimdi Uyku pozisyonunu değiştirdim diye kolay geciyo bakalım bizde ne zaman patlak vercek
1 ml ver dedi banaMerhabalar 4 aylık bebeğe ocean demir ilacını kaç damla veriyorsunuz bebeğim 6240 gram
Bana kilo başı 2 damla dedi doktor. 6500 gr bebeğim. 13 damla ver dediMerhabalar 4 aylık bebeğe ocean demir ilacını kaç damla veriyorsunuz bebeğim 6240 gram
Ay kusura bakmayın bildirim gelmemiş tesadüfen gördüm mesajınızı. Bizde hala var o kuruluk. Her bez değişikliğinde çocuğun vücudunu nemlendiriyorum. Bizde kilo alımı ilk ay 750gr ikinci ay 650 gr civarındaydı. Daha yeni 3 aylık olduk muhtemelen bu ay da 600 gr civarı ama doktor okey diyor. Bize de hiçbir test yapmadılar. Kilo alımında problem olmadığı sürece hiçbir şey yapmıyor doktorumuz. Allah’a emanet gidiyoruz bakalım.Evet bizde de oldu ama yenidoğan döneminde oldu 1 aylıkken falan mustela stelatopia losyon kullanıyorum. Herhangi bir kan testi falan yaptı mı? Bizde kilo alımı düştü ilk 2 ay 800 ve 1100 gr almıştı. Güzeldi yani. 3üncü ay 600 ve 4. Ay 400 aldı. Baya bi düşüş var. Sizin kaç gr hatırlıyor musunuz Doktor kan kaka idrar istedi ama yaptırmadık çünkü çıkmayabiliyor yine de rutin testleri yapalım dedi. Anlattığınız normal de olabilir alerjik de olabilir dedi. Takipte kalın kanlı kaka görürseniz gelin dedi. Eşim zaten kuruntu yaptığımı düşünüyor. Çocuğu böyle tahlillerle uğraştırmayalım dedik
Merhaba. Ben de triploidi sonucu bebeğimi kaybettim. Nasıl bir yol izlediniz? Tekrardan hamile kaldınız mı acaba?İlki triploidiydi ikili test üçlü testte ölçümler alınamadı 4li testte de ölçüm alınamayınca doktorum perinatoloğa yönlendirdi. Zaten o bakar bakmaz bu triploidi kalbi tek odacık şeklinde beyin yeterince büyümemiş mide kapakçığı oluşmamış vs. Tüm anomalileri saydı ve 17. Haftamdaydım. Amniyosentez sonucu da triploidi çıktı (69 kromozomlu yani) 20li haftalarda kalbi daha fazla kaldıramaz durur mümkün değil doğması dedi. Suni sancı ile doğum başlatıldı ve melek oldu bebeğim. İkinci de 8. Haftada kalbi durmuş 12. Haftada ikili teste gittiğimde öğrendim. Kürtaj oldu. O da labaratuvara gitti turner sendromu çıktı yani cinsiyet kromozomlarından bir tanedi yoktu tek x kromozomu vardı. Ama her ikisinde de tansiyon problemi yaşamamıştım.damarlarda da böyle birşey çıkmamıştı.
Benimde hep toplu ama yine de dökülüyor yaSaçımı hep topluyorum . Tararken yatak odasının halısının üzerinde tarıyorum. Sonra halıyı süpürüyorum
Bu sanırım cok olağan bir şeymiş bazen bununla ilgili videolar çıkıyor karşıma sosyal medyadabakim bile etki etmiyor
Teşekkür ederim1 ml ver dedi bana
Bana kilo başı 2 damla dedi doktor. 6500 gr bebeğim. 13 damla ver dedi
İşte aradığım tünelin sonundaki o ışık!!Kizlar 5 ay 3 günlük oldu atak geçti sanırım çocuğum evrim geçirdi gulmeler faln huysuzluk bitti gibi maşallah uykuya geçişler gene sıkıntılı ama Allah'a şükür buna şükür 4ay atağı fena salladı beni hastalıkla beraber su dişlerde çıksa hep birlikte rahat etsek
Bizim doktor kilo başı 1 damla dedi 6800 ve 6 damla veriyorumMerhabalar 4 aylık bebeğe ocean demir ilacını kaç damla veriyorsunuz bebeğim 6240 gram
Şükürler olsun geçtiğini duymak bana da o kadar iyi geldi kiiiKizlar 5 ay 3 günlük oldu atak geçti sanırım çocuğum evrim geçirdi gulmeler faln huysuzluk bitti gibi maşallah uykuya geçişler gene sıkıntılı ama Allah'a şükür buna şükür 4ay atağı fena salladı beni hastalıkla beraber su dişlerde çıksa hep birlikte rahat etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?