2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay kusura bakmayın bildirim gelmemiş tesadüfen gördüm mesajınızı. Bizde hala var o kuruluk. Her bez değişikliğinde çocuğun vücudunu nemlendiriyorum. Bizde kilo alımı ilk ay 750gr ikinci ay 650 gr civarındaydı. Daha yeni 3 aylık olduk muhtemelen bu ay da 600 gr civarı ama doktor okey diyor. Bize de hiçbir test yapmadılar. Kilo alımında problem olmadığı sürece hiçbir şey yapmıyor doktorumuz. Allah’a emanet gidiyoruz bakalım.

Kizlar 5 ay 3 günlük oldu atak geçti sanırım çocuğum evrim geçirdi gulmeler faln huysuzluk bitti gibi maşallah uykuya geçişler gene sıkıntılı ama Allah'a şükür buna şükür 4ay atağı fena salladı beni hastalıkla beraber su dişlerde çıksa hep birlikte rahat etsek

Merhaba. Ben de triploidi sonucu bebeğimi kaybettim. Nasıl bir yol izlediniz? Tekrardan hamile kaldınız mı acaba?

İşte aradığım tünelin sonundaki o ışık!!
Teşekkür ederim. Zor bir gecenin ardından bunu okumak çok iyi geldi

Şükürler olsun geçtiğini duymak bana da o kadar iyi geldi kiii sizin icin de cok sevindimmm

Gerçekten başım ağrıyor devamli ağrımaktan da ziyade sanki baski basınç varmış kafamda saç tokası varmış gibi hissediyorum sanirim gerilim tipi deniyor buna, yorgunluktan mıdır? Ayni durumu yasayan var mi

herkes yazmış bende yazayım :)
bizde 4 ay 1 günlük olduk, kendisinden ziyade ben atak geçiriyorum . her yere saçlarım dökülüyor, her an toplamak zorundayım cidden saç diplerim ağrıyor, bedenim acayip uyuşuk takviye kullanıyorum osteocare ve pregnacare cunku bebeğimde süt alerjisi oldu o yüzden süt ve süt ürünleri, susam, ambalajlı gıdalar yasak ve bu beni gerçekten çok zorluyor, bazen oturup ağlıyorum. ellerimde egzama çıktı sürekli yıkadığım için. onun haricinde de ne kadar uyusam yetmiyor belki uyku düzenim bozuldu. çok ama çok şükür bebek iyi ama bu süreçte gerçekten annenin de iyi olması lazım, o yüzden kendinizi sakın es geçmeyin, bir yeriniz ağrıyor veya bir şeyiniz varsa lütfen doktora gidin, sizin sağlınız da önemli ve sağlınızı size kimse geri veremez. biliyorum, bazılarımıza yardım eden bile yok ama o bebeğiniz uyuduğundaki beş dakikayı bile kendiniz için değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…