- 18 Ağustos 2022
- 2.894
- 4.088
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.841
Öyle gerçekten.. İkinci bir çocuğum olmadığına seviniyorum şu an. 2 çocuğu olanlar, hepsine yetmeye çalışanlar bu ara en takdir ettiğim kişiler..herkes yazmış bende yazayım :)
bizde 4 ay 1 günlük olduk, kendisinden ziyade ben atak geçiriyorum. her yere saçlarım dökülüyor, her an toplamak zorundayım cidden saç diplerim ağrıyor, bedenim acayip uyuşuk takviye kullanıyorum osteocare ve pregnacare cunku bebeğimde süt alerjisi oldu o yüzden süt ve süt ürünleri, susam, ambalajlı gıdalar yasak ve bu beni gerçekten çok zorluyor, bazen oturup ağlıyorum. ellerimde egzama çıktı sürekli yıkadığım için. onun haricinde de ne kadar uyusam yetmiyor belki uyku düzenim bozuldu. çok ama çok şükür bebek iyi ama bu süreçte gerçekten annenin de iyi olması lazım, o yüzden kendinizi sakın es geçmeyin, bir yeriniz ağrıyor veya bir şeyiniz varsa lütfen doktora gidin, sizin sağlınız da önemli ve sağlınızı size kimse geri veremez. biliyorum, bazılarımıza yardım eden bile yok ama o bebeğiniz uyuduğundaki beş dakikayı bile kendiniz için değerlendirin
En azından topuuzu açarken dökülüyordurBenimde hep toplu ama yine de dökülüyor ya
Gerçekten başım ağrıyor devamli ağrımaktan da ziyade sanki baski basınç varmış kafamda saç tokası varmış gibi hissediyorum sanirim gerilim tipi deniyor buna, yorgunluktan mıdır? Ayni durumu yasayan var mi
Ne zaman geçiyor acaba bu durumEn azından topuuzu açarken dökülüyorduryoksa etraf hep saç olıyor. Ay her sabah yatağı görünce zaten ölüyorum
Birinden 6.ay gibi duymuştumNe zaman geçiyor acaba bu durum
Ben saçım toplu uyuyorum artık zaten gece emzirirken illa saça da yapışıyor iyi oluyoEn azından topuuzu açarken dökülüyorduryoksa etraf hep saç olıyor. Ay her sabah yatağı görünce zaten ölüyorum
Bende ama kısa olduğu için aralardan çıkıyor . Bir kalkıyorum elektrik çarpmış gibi oluyorumBen saçım toplu uyuyorum artık zaten gece emzirirken illa saça da yapışıyor iyi oluyo
Bugün duzelisinin 3 günü çok şükür ben bir oturak var ona oturtuyrum ara ara vakumlu oturak içine kalın minder wirtina falan zaten en başından beri oturmak istiyordu az az oturtuyrum oturmak da ona iyi geldi çünkü hep oturmak istiyordu bu arada o oturaklardan kesin herkes alsın bayağı iyi mutfakta tezgaha koyuyorum yemeği öyle yapıyorum evi falan öyle topluyorum artık kuvetine sigmadigi için ve küvette yıkamak epey beni yoruyordu indir kaldır falan o oturağı duşa koyuyorum orda yıkamaya başladımİşte aradığım tünelin sonundaki o ışık!!
Teşekkür ederim. Zor bir gecenin ardından bunu okumak çok iyi geldi
Çok şükür anneme faln giderdim hiç bir yerde durmaz hep ağlardı genelde şimdi herkese gülüyor masalllah düzeldi çok şükür benimde a moralim yerine geldi kafayı yemek üzereydim ama genelde uykuya geçişler asla düzelmedi özellikle gece uykusu ama buna da şükürŞükürler olsun geçtiğini duymak bana da o kadar iyi geldi kiiisizin icin de cok sevindimmm
Merhaba hangi doktora yaptırdınızBende çok korkuyordum ama bebeğim için çok kolay oldu. İlk başta aparat koyuyordum ama burda da okudum koymadan oluyor dediler. Bende antibiyotik krem aldım ve dikiş etrafına kremin ucuyla sürdüm. Elimizle sürmek yasak. Sonra bezini bağlarken pipisinin bezde denk geldiği bölgeye de kremi sürdüm böyle yaya yaya . Sonra bağladım. Hiç yapışma olmadı gayet güzel oldu. Bir hafta da toparladı. Sonra kremi bırakıp sarı kantaron yağı sürdüm aynı şekilde pipiye ve beze . İyileşmiş olduğunu görünce bıraktım
Biz de özlüyoruz yaaSelam kızlar özledim sizi nasılsınız bebisler nasıl
Ben nerdeyse cocugu biseylere banip yemek uzereyim… o derece…Kızlar sizde de sürekli yeme isteği oluyor mu ? Özellikle geceleri ne yesem diye sürekli dolap kurcalıyorum. Tatlı yiyip üstüne tuzlu yiyip, kapanış tatlıyla olsun diye tekrar tatlı bi şeyler yiyorum. Fırsatım olsa her gün kurabiye, tatlı, kek falan pisircem ama bebis durmuyor.. bu arada doğum yaptığım kilonun da 2 kilo üstüne çıkmışım ve kıyafetlerim zor oluyor. Ama nedense bunu dert edemiyorum
Bende de tam tersi iştah falan yok sağlıklı da beslenemiyorum. Doğuma kadar 16 kilo almıştım ve 14 kilosunu kırkım çıkmadan verdim yemeden içmeden kesildim lohusa depresyonu bende böyle bir etki yaptı. Şimdi o kadar iştahsız değilim ama güzelce yiyemiyorum. Güzel yesem süt olur aslında iyi olurBen nerdeyse cocugu biseylere banip yemek uzereyim… o derece…
O biçimm yiyorum boğazım durmuyo ne yesem diye mutfaga gidiyorum ağzım dolu cıkıyorum tutmam lazım oruc geliyoKızlar sizde de sürekli yeme isteği oluyor mu ? Özellikle geceleri ne yesem diye sürekli dolap kurcalıyorum. Tatlı yiyip üstüne tuzlu yiyip, kapanış tatlıyla olsun diye tekrar tatlı bi şeyler yiyorum. Fırsatım olsa her gün kurabiye, tatlı, kek falan pisircem ama bebis durmuyor.. bu arada doğum yaptığım kilonun da 2 kilo üstüne çıkmışım ve kıyafetlerim zor oluyor. Ama nedense bunu dert edemiyorum
Tutacak mısınız oruçO biçimm yiyorum boğazım durmuyo ne yesem diye mutfaga gidiyorum ağzım dolu cıkıyorum tutmam lazım oruc geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?