- 1 Şubat 2024
- 889
- 1.624
- 33
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.121
3 nisanda 6 aylık olcaz inşallah. Tam 6 ayı bekliyorum ben
Ek gıdaya geçtiniz mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ek gıdaya geçtiniz mi acaba
Bizde 4 Nisan da 6 aylık olucaz doktor yavaştan başlayalım dedi yoğurt tatlı patates avokado balkabağı gibi ama erken diye mi öyle pek yiyemedi3 nisanda 6 aylık olcaz inşallah. Tam 6 ayı bekliyorum ben
Sağlık ocağına gitmedim ama onlar aradı kilosunu söyledim. O da az almış ama yine de almış biz mama tavsiye etmiyoruz eke başlatın isterseniz dedi. Ben de osman gönülaldan dinlediğim kadarıyla sırf az kilo alıyor diye 4 4bucukta erkenden katı gıdaya başlamayı önermiyor ben de eke de başlamadım. Öyle emzirerek devamSağlık ocağına gidiyor musunuz boy kilo takibi için?
Şunun için sordum: enabızda aşı takviminin içinde persentil cetveli var. Oradan görebiliyorsun çocuğunun persentil değeriniSağlık ocağına gitmedim ama onlar aradı kilosunu söyledim. O da az almış ama yine de almış biz mama tavsiye etmiyoruz eke başlatın isterseniz dedi. Ben de osman gönülaldan dinlediğim kadarıyla sırf az kilo alıyor diye 4 4bucukta erkenden katı gıdaya başlamayı önermiyor ben de eke de başlamadım. Öyle emzirerek devam
Sabah kaçta uyanıyor pekiBen de 8e çektimama bu birkaç gündür her şey tepetaklak oldu. Dün öğleden sonra 5 saat uyumadı. İnanılmaz kötüydü hiç susmadan ağladı ağladı ağladı. Kafayı yemek üzereydim bir de iftar saati
![]()
İnş öyle bir durum olmaz. Muayeneden sonra bize de yazın mutlaka merak ediyorum normal mi diyeEvet total kilosu iyi ama işte ay ay aldığı gramlar sınırın altında ben de besleyememekten geriliyorum
Baktım da kafalarına göre girmişler değiştirsem mi acaba sağlık ocağını ne yapsam bilemedim. Kafa çapına 60 yazmışlar hatta tüm persentilin ilerisinde görünüyor hahaha saçmalıkŞunun için sordum: enabızda aşı takviminin içinde persentil cetveli var. Oradan görebiliyorsun çocuğunun persentil değerini
6 buçukta ama ben 7ye kadar uyutuyorum 7 de çıkmış oluyoruz yataktanSabah kaçta uyanıyor peki![]()
7 yse iyi çünkü 9 da yatıyor 7 de kalkıyor bazen 7.30 da olıyor6 buçukta ama ben 7ye kadar uyutuyorum 7 de çıkmış oluyoruz yataktan
Saatleri bir şekilde ayarlıyorum da bir de desteksiz uykuya geçebilirsek harika olacak7 yse iyi çünkü 9 da yatıyor 7 de kalkıyor bazen 7.30 da olıyor![]()
dimi en heyecanlı vakitte ayrı düştükBizim de sizden farklı değilAllah yardımcımız olsun. Gruptakiler de arada uğrasın onlarla da görüşelim yaa tam doğuracaktık gittiniz
![]()
dimi en heyecanlı vakitte ayrı düştükAllah sizin de yardımcınız olsun
Bebişler hep iyidir inşallah. Sima olarak tanıyamasak da buradakiler de yeğenimiz
![]()
Ben uyku eğitimi almayı düşünüyorum 5 aylık olduktan sonra inş . Yoksa meme de çok zor uykuya dalamıyorSaatleri bir şekilde ayarlıyorum da bir de desteksiz uykuya geçebilirsek harika olacak
Ben de düşüneceğim muhtemelen. Eşim karşı çıkıyor ama ben para biriktirmeye başladımBen uyku eğitimi almayı düşünüyorum 5 aylık olduktan sonra inş . Yoksa meme de çok zor uykuya dalamıyor![]()
Benim bebişim de bugün aynıydı, 1 haftadır gün içinde huzursuz zor uyuyor. Uyku gerilemesi mi acaba hasta desem değil, eli sürekli ağzında 1 aydır ama diş desem erkenBen de 8e çektimama bu birkaç gündür her şey tepetaklak oldu. Dün öğleden sonra 5 saat uyumadı. İnanılmaz kötüydü hiç susmadan ağladı ağladı ağladı. Kafayı yemek üzereydim bir de iftar saati
![]()
Dönemsel bir şey demek ki hepimiz aynı durumları yaşıyoruz baksanaBenim bebişim de bugün aynıydı, 1 haftadır gün içinde huzursuz zor uyuyor. Uyku gerilemesi mi acaba hasta desem değil, eli sürekli ağzında 1 aydır ama diş desem erken
Benim de kulağımda var tesadüf olabilir mi?Kizlar hayatımda hiç kulağımda ve mememde sivilce çıkmamıştı sizinde ayni yerlerde çıkıyor mu? Hormonlar ile alakası olabilir mi
Arada uyanmak serbest mi? Yoksa blok tek uyku muKızlar ben 10da uyusun 10da uyansın istiyorum mümkün mü![]()