• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benimki de normalde saat başı uyanırdı ..şimdi yarım saatte bir uyanıyor, iyice çıldırdı patron 😅
Atak falan var galiba yoksa çok şükür bildiğim bir rahatsızlığı falan yok, diş desem görünürde bir şey de yok ama bilemiyorum yani 😏 mesela uyku şeklini pek değiştirmemeye çalışıyorum yani gündüz nasıl uyutuyorsam gece de o şekilde uyutmaya çalışıyorum ama asla uykuya geçmiyor.
Eşim en son ver ayağımızda sallayalım dedi ( daha önce yapmamıştık) asla asla durmadı yine kucağımda uyudu 🥹

Atak falan var galiba yoksa çok şükür bildiğim bir rahatsızlığı falan yok, diş desem görünürde bir şey de yok ama bilemiyorum yani 😏 mesela uyku şeklini pek değiştirmemeye çalışıyorum yani gündüz nasıl uyutuyorsam gece de o şekilde uyutmaya çalışıyorum ama asla uykuya geçmiyor.
Eşim en son ver ayağımızda sallayalım dedi ( daha önce yapmamıştık) asla asla durmadı yine kucağımda uyudu 🥹
Bizimki nefret ediyor ayakta sallanmaktan. Denediğim an çığlık atıyor

Genelde uyumuyor
gündüz uyku saatleri nasıl aslında saat 5 veya 6 gibi az da olsa uyusa gece uykusuna gecerken zorlanmazsın belki.. ben uyguladım gece uykusu ıcın 9 10 gibi uyutursam sık uyanıyo erken yatırmak uymuyo bana en geç 12 gibi uyumuş oluyoruz gece 1 kere kalkıyo.gunduz gece uyumayan bebekte uyumuyo oda bir gerçek yapacak hiç birşey yok ☹️

gündüz uyku saatleri nasıl aslında saat 5 veya 6 gibi az da olsa uyusa gece uykusuna gecerken zorlanmazsın belki.. ben uyguladım gece uykusu ıcın 9 10 gibi uyutursam sık uyanıyo erken yatırmak uymuyo bana en geç 12 gibi uyumuş oluyoruz gece 1 kere kalkıyo.gunduz gece uyumayan bebekte uyumuyo oda bir gerçek yapacak hiç birşey yok ☹️
Ya benimki erkende yatsa geçte yatsa aynı. Akşam 5-6 gibi uyku yapsa da aynı yani genel olarak uyku sevmiyor

Yani elimden geleni yapıyorum işi bile bıraktım onun için, benimle büyüsün her anına şahit olabileyim diye 🥹 inşallah düzene oturur çünkü babasıyla bile uyumuyor asla
Siz bensiniz 😂 ben de bizimkinin uyku arkadaşı oldum, ücretsiz izne ayrıldım, tek işim gücüm bebeğim, koynumda saklamak istiyorum bazen 🫶🏻

Kizlar bu aksam uyku konusu gercekten bilimsel bir calisma istiyo. 7 gibi uykusu geliyo. Eger o saatte uyutursam s.ctim. Gece partiliyoruz. Uykuyu cok geciktirirsem bu sefer asiri yorgunluktan deliriyo. Cok zor uyutuyorum. Banyoyu biraz gec yaptirirsam uykuyu aciyo. Yani oturup ileri matematik hesabi yapmam lazim. Salsam bence oturucak gibi ama bilmiyorum. Ben ne okulda ne is hayatinda boyle zorlanmadim arkadas beynim yetmiyo.

Cok kötü bir hamilelik .gecirmistim asla.ozlemiycem dedim ama Özledim ya en çokta burda hepimizin konuşup bebislerimizi beklemesini özledim 🥲 uykudan konu açılmış bizimde 6 ayi biraz gecince uyku düzeni bozuldu çok.guzel uyku düzenimiz vardı ama.suan gece nerdeyse saat başı ayakta hatta 4. 45 bazen tamamen uyaniyor 7 gibi anca uyutuyorum. Baya bitkinim 😵‍💫😄

Cok kötü bir hamilelik .gecirmistim asla.ozlemiycem dedim ama Özledim ya en çokta burda hepimizin konuşup bebislerimizi beklemesini özledim 🥲 uykudan konu açılmış bizimde 6 ayi biraz gecince uyku düzeni bozuldu çok.guzel uyku düzenimiz vardı ama.suan gece nerdeyse saat başı ayakta hatta 4. 45 bazen tamamen uyaniyor 7 gibi anca uyutuyorum. Baya bitkinim 😵‍💫😄
Zorda olsa özleniyor ya bende özledim karnımda bir bütün olmayı bebeğimle. Ama şimdi koynumda bir bütün oluyoruz olsun 🥰

Uykudan çoğumuz muzdaribiz sanırım, benim ilk bebeğim ve daha önce kimsenin bebeğinden tecrübem yok belkide normali budur diyorum artık. Ama bugün arkadaşımla konuşuyorum bebeği bizimkilerden küçük ve gece 11-12 saat boyunca uyuyormuş, sadece 1 kere emmek için kalkıyormuş duyunca çok imrendim🥹

Zorda olsa özleniyor ya bende özledim karnımda bir bütün olmayı bebeğimle. Ama şimdi koynumda bir bütün oluyoruz olsun 🥰

Uykudan çoğumuz muzdaribiz sanırım, benim ilk bebeğim ve daha önce kimsenin bebeğinden tecrübem yok belkide normali budur diyorum artık. Ama bugün arkadaşımla konuşuyorum bebeği bizimkilerden küçük ve gece 11-12 saat boyunca uyuyormuş, sadece 1 kere emmek için kalkıyormuş duyunca çok imrendim🥹
Her bebek gerçekten çok farklı benim 3. Çocuğum olmasına rağmen ben bu kadar hiçbirinde zorlanmadim tecrübeyle filan alakası hiç yok her bebekte insanın beyni resetleniyor şahsen benim öyle 😄 11 saat uyusa bana 3 ay yeter o uyku sanırım oyle bi hasretim

Her bebek gerçekten çok farklı benim 3. Çocuğum olmasına rağmen ben bu kadar hiçbirinde zorlanmadim tecrübeyle filan alakası hiç yok her bebekte insanın beyni resetleniyor şahsen benim öyle 😄 11 saat uyusa bana 3 ay yeter o uyku sanırım oyle bi hasretim
İlk çocuktan sonra ikinciye nasıl cesaret ediyor insan merak ediyorum gerçekten 😂 ayy o gaz dönemleri, ilk doğduğunda 2 saatte bir emzirmeler, ay biz neler yaşadık, neler atlattık ya 😂 çok şükür tabi ki, binlerce şükür ama hadi ilkinde bilmiyorduk 😂 ikinci çocukta başımıza gelecekleri biliyoruz, ben finali yaptım sanırım tek çocukla 😂

Bugün 7bucukta uyandık. 10da 5 dklık bir uyku. 12de yarım saatlik uyku ve 17de 20dklık uyku yaptık. 21.30 kapanış. Çok yorucu bıkkınlık yaşadığım ve sinirden ağladığım bir gün oldu. Umarım geçicidir

Sorma kesintisiz 3 saat uyursam şükrediyorum 😂

Back
X