- 4 Ağustos 2017
- 2.719
- 9.916
- 158
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.941
Gece de sürekli uyanıyor saat başı bazen 2 saatte bir gibi.Gece nasıl peki canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece de sürekli uyanıyor saat başı bazen 2 saatte bir gibi.Gece nasıl peki canım
Genelde uyumuyorAkşam 5 ten sonra uyumuyo mu 11lere kadar
Benimki de normalde saat başı uyanırdı ..şimdi yarım saatte bir uyanıyor, iyice çıldırdı patronGece de sürekli uyanıyor saat başı bazen 2 saatte bir gibi.
Atak falan var galiba yoksa çok şükür bildiğim bir rahatsızlığı falan yok, diş desem görünürde bir şey de yok ama bilemiyorum yaniBenimki de normalde saat başı uyanırdı ..şimdi yarım saatte bir uyanıyor, iyice çıldırdı patron![]()
Bizimki nefret ediyor ayakta sallanmaktan. Denediğim an çığlık atıyorAtak falan var galiba yoksa çok şükür bildiğim bir rahatsızlığı falan yok, diş desem görünürde bir şey de yok ama bilemiyorum yanimesela uyku şeklini pek değiştirmemeye çalışıyorum yani gündüz nasıl uyutuyorsam gece de o şekilde uyutmaya çalışıyorum ama asla uykuya geçmiyor.
Eşim en son ver ayağımızda sallayalım dedi ( daha önce yapmamıştık) asla asla durmadı yine kucağımda uyudu![]()
gündüz uyku saatleri nasıl aslında saat 5 veya 6 gibi az da olsa uyusa gece uykusuna gecerken zorlanmazsın belki.. ben uyguladım gece uykusu ıcın 9 10 gibi uyutursam sık uyanıyo erken yatırmak uymuyo bana en geç 12 gibi uyumuş oluyoruz gece 1 kere kalkıyo.gunduz gece uyumayan bebekte uyumuyo oda bir gerçek yapacak hiç birşey yokGenelde uyumuyor
Ya benimki erkende yatsa geçte yatsa aynı. Akşam 5-6 gibi uyku yapsa da aynı yani genel olarak uyku sevmiyorgündüz uyku saatleri nasıl aslında saat 5 veya 6 gibi az da olsa uyusa gece uykusuna gecerken zorlanmazsın belki.. ben uyguladım gece uykusu ıcın 9 10 gibi uyutursam sık uyanıyo erken yatırmak uymuyo bana en geç 12 gibi uyumuş oluyoruz gece 1 kere kalkıyo.gunduz gece uyumayan bebekte uyumuyo oda bir gerçek yapacak hiç birşey yok![]()
Siz bensinizYani elimden geleni yapıyorum işi bile bıraktım onun için, benimle büyüsün her anına şahit olabileyim diyeinşallah düzene oturur çünkü babasıyla bile uyumuyor asla
nediim sabır elbet geçicek mızmız olmasalar koyduğumuz yerde oynasalar bize yeterYa benimki erkende yatsa geçte yatsa aynı. Akşam 5-6 gibi uyku yapsa da aynı yani genel olarak uyku sevmiyor
O çok mümkün değilnediim sabır elbet geçicek mızmız olmasalar koyduğumuz yerde oynasalar bize yeter![]()
Meleseff anca kalabalıksak duruyo bana sarmıyo ihihhhihO çok mümkün değil![]()
Zorda olsa özleniyor ya bende özledim karnımda bir bütün olmayı bebeğimle. Ama şimdi koynumda bir bütün oluyoruz olsunCok kötü bir hamilelik .gecirmistim asla.ozlemiycem dedim ama Özledim ya en çokta burda hepimizin konuşup bebislerimizi beklemesini özledimuykudan konu açılmış bizimde 6 ayi biraz gecince uyku düzeni bozuldu çok.guzel uyku düzenimiz vardı ama.suan gece nerdeyse saat başı ayakta hatta 4. 45 bazen tamamen uyaniyor 7 gibi anca uyutuyorum. Baya bitkinim
![]()
Her bebek gerçekten çok farklı benim 3. Çocuğum olmasına rağmen ben bu kadar hiçbirinde zorlanmadim tecrübeyle filan alakası hiç yok her bebekte insanın beyni resetleniyor şahsen benim öyleZorda olsa özleniyor ya bende özledim karnımda bir bütün olmayı bebeğimle. Ama şimdi koynumda bir bütün oluyoruz olsun
Uykudan çoğumuz muzdaribiz sanırım, benim ilk bebeğim ve daha önce kimsenin bebeğinden tecrübem yok belkide normali budur diyorum artık. Ama bugün arkadaşımla konuşuyorum bebeği bizimkilerden küçük ve gece 11-12 saat boyunca uyuyormuş, sadece 1 kere emmek için kalkıyormuş duyunca çok imrendim![]()
İlk çocuktan sonra ikinciye nasıl cesaret ediyor insan merak ediyorum gerçektenHer bebek gerçekten çok farklı benim 3. Çocuğum olmasına rağmen ben bu kadar hiçbirinde zorlanmadim tecrübeyle filan alakası hiç yok her bebekte insanın beyni resetleniyor şahsen benim öyle11 saat uyusa bana 3 ay yeter o uyku sanırım oyle bi hasretim
Sorma kesintisiz 3 saat uyursam şükrediyorumHer bebek gerçekten çok farklı benim 3. Çocuğum olmasına rağmen ben bu kadar hiçbirinde zorlanmadim tecrübeyle filan alakası hiç yok her bebekte insanın beyni resetleniyor şahsen benim öyle11 saat uyusa bana 3 ay yeter o uyku sanırım oyle bi hasretim