• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bugün 7bucukta uyandık. 10da 5 dklık bir uyku. 12de yarım saatlik uyku ve 17de 20dklık uyku yaptık. 21.30 kapanış. Çok yorucu bıkkınlık yaşadığım ve sinirden ağladığım bir gün oldu. Umarım geçicidir
Ya geçiyor diye odaklanalım çünkü cidden geçiyor, dönüp bakıyorum 7 ay ne çabuk geçmiş zor olsa da yorucu olsa da 😏

İlk çocuktan sonra ikinciye nasıl cesaret ediyor insan merak ediyorum gerçekten 😂 ayy o gaz dönemleri, ilk doğduğunda 2 saatte bir emzirmeler, ay biz neler yaşadık, neler atlattık ya 😂 çok şükür tabi ki, binlerce şükür ama hadi ilkinde bilmiyorduk 😂 ikinci çocukta başımıza gelecekleri biliyoruz, ben finali yaptım sanırım tek çocukla 😂
Benim hep sezon finaliymis 😂

Kızlar bebeklerin iştahı nasil biz tam 7 aylik olduk çok iştahsız. Ek gıdaya ilgisi azaldı yoğurdu bayıla bayıla yerdi onu bile yemiyor. Uykulu halde mama verdim verdim uyanıkken mama bile içmiyor memeye ilgisiz. Neden bilmiyorum. Sizde bu durumu yaşayan var mı?

Ben verdim pirinç, bulgur, yulaf. Hala çok gazlı olduğu için mercimek vermedim henüz.
Bizimki de herşey yediriyorum taneli tanesiz yiyo mercimek corbası yedirdim cok sevdi ama çok ağladı gaz yaptı sanırım onu şimdilik rafa kaldırdım. ayrı felanda yapmıyorum tuzsuz yapıyorum ayırıyorum

Kizlar ya bizimkini yatiriyoruz aradan on onbes dakika geciyo. Yenidogan zamani gibi uyaniyo. Karni tok alti temiz. Emzigi tutuyo cikariyo etrafina bakiyo kulagini cekistiriyo. Dis mi acaba ya
Dişten oluyo kulaklarına dokunuyo bazı haftayı öyle sıkıntılı geciriyorum bu hafta biraz daha iyi gibiyiz

Loru evde yapsanız daha iyi gibi. Sütten kestirince daha güzel oluyor. Yoğurt mayalıyorsunuzdur zaten sütten biraz ayırıp lor yapabilirsiniz.
Canım dediğini evde yapıyordum ama instagramda denk geldiğim bi çocuk doktoru yaptığım şeyin aslında gerçek bir lor peyniri olmadığını süt kesiği olduğunu açıklayan bi video paylaşmıştı. Yani peynir yedirmis olmuyormuşuz

Kızlar bebeklerin iştahı nasil biz tam 7 aylik olduk çok iştahsız. Ek gıdaya ilgisi azaldı yoğurdu bayıla bayıla yerdi onu bile yemiyor. Uykulu halde mama verdim verdim uyanıkken mama bile içmiyor memeye ilgisiz. Neden bilmiyorum. Sizde bu durumu yaşayan var mı?
Canim bizde de benzer bir durum yaşandı. Ama sadece ek gıdaya karşı isteksizlik var, hastalandı, ilaç kullandık ona bağlıyorum ben.

Ben de verdim ama erken miydi bilmiyorum. Çorbalara kıyma, pirinç, irmik, şehriye vs katıyorum. Bazen yulaf unuyla mucver falan yapıyorum
Erken değil, sebzelerden sonra tahıllar verilebiliyor. Hatta gluten hassasiyeti olmaması için çok geçe bırakmamak lazım diye biliyorum.
Canım dediğini evde yapıyordum ama instagramda denk geldiğim bi çocuk doktoru yaptığım şeyin aslında gerçek bir lor peyniri olmadığını süt kesiği olduğunu açıklayan bi video paylaşmıştı. Yani peynir yedirmis olmuyormuşuz
Duymamıştım bunu. Marketten peynir alıp yedirmek de bana mantıklı gelmiyor şu anda, bir sürü katkı maddesi var içlerinde, neyden yapıyorlar belli değil bana göre. Hani ben bile marketten aldığım peyniri yemekten hoşlanmazken bebeğime nasıl veririm bilmiyorum.

Bizimki de herşey yediriyorum taneli tanesiz yiyo mercimek corbası yedirdim cok sevdi ama çok ağladı gaz yaptı sanırım onu şimdilik rafa kaldırdım. ayrı felanda yapmıyorum tuzsuz yapıyorum ayırıyorum
Evet çorbaları ben de ona ayırdıktan sonra tuzunu baharatını atıyorum. Mercimek vermeye kıyamadım ben, vermediğim halde çok gazı varken versem perişan olur herhalde. Biraz daha büyüsünler de yerler.

Back
X