2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hanımlar sizde uyuturken bebişleriniz hareketli mi bizim oğlanın götü başı ayrı elleri ayakları ayrı oynuyo uykusu var durmuyo hiç bısı yemedi diş sancısından mıdır nedir bas bas ağladı sümüklüyüz de memeyi kaşıyıcı yaptı yıprandım ilkte bu kadar yorulmamıştım 2. Bebeler değişik anam bir acaipler

Bende inş ikinci bebeğim olursa normal bir bebek olur diye umut ediyorum bence erkek bebek zor

Bende inş ikinci bebeğim olursa normal bir bebek olur diye umut ediyorum bence erkek bebek zor
ahahhhahha normal bebek var mıdır kii varsada inş size düşer 2 erkek cocum arasındaki fark sakindi 2 yaşına kadar sonrası malum her cocuk gibi azmanlaştı 2.doğar doğmaz mızmız hareketli daha zor geçiyo ilkte görmediklerimi bunda yaşıyorum

Ozellikle gece uykusuna yatirirken böyle. Onceden tokatliyordu ozellikle babasini allahtan o gecti simdi de bazen eliyle alttan alttan beni gidikliyor bi gulme geliyor ama özellikle ayaklarini birbirine sürtüp duruyor kurtlu iste

Ozellikle gece uykusuna yatirirken böyle. Onceden tokatliyordu ozellikle babasini allahtan o gecti simdi de bazen eliyle alttan alttan beni gidikliyor bi gulme geliyor ama özellikle ayaklarini birbirine sürtüp duruyor kurtlu iste
kücük kurtlar ama maşallah vurunca acıyo ayaklarını kaldırıp küt küt karnıma dikiş yerime geliyo neyseki kendi uyuyo artık eskisi gibi sallamıyorum pek

Ben ne versem bilemiyorum hep kendimi tekrarlıyorum işte irmik yulaf meyve rendesi bebr bisküvisi tozu biraz ceviz falan bu tarifleri yapıp duruyorum. Tarhana çorbası yapıyorum. Yoğurtlu yeşil mercimek denedim yemedi. Havuç soğan Patates suda haşlayıp blend ettim tadını hiç sevmedi

Kızlar ne tarz çorbalar yapıp veriyorsunuz brebişlere
Benimki acaip kahvaltı yemiyo tek tek olsun karışık olsun yemiyo anlamadım ne yedircem bilmiyorum geçen dışarda khvaltıya gittik maşallah bizimle yedi evde azına sürmüyo.tarhana yayla corbası
bulgur corbası tel şehriye sebze corbaları valla dünde et pişirip pilav üstü tattırdım cacık havuc trator soslu makarna yaptım ezerek verdim özel yapınca yemiyo salata sularına ekmek ıcı bandırıp yiyo değişik anam o gün evde ne pişerse nasipleniyo klasik ev yemekleri işte

Bugün menümüzde yogurt corbası var yazın soguk tüketiriz yanında kıymalı sos yapıp pide ekmekleri vardı üstüne koyup fırınlıcam ufak ufak tattırırım soganlı domatesli salata tamamdır

Arkadaslar su akistaki herseyi yapiyo. Got bas ayri oynuyo baba tokatlaniyo ben yolunuyorum bu arada da kipir kipiriz. Bugun gunduz de oyleydi. Cok soylendi amaniiin. Anamiza bacimiza bile sovuyo olabilir.

Offf bende hep ikinci daha akıllı olur diye düşünüyordum ağlamak istiyorum

Ya bu arada benimkini bir yere koyamıyorum. Çığlık kıyamet ağlıyor. Kucağımda hep gezmek istiyor. Asla oturmuyoruz. Uyku zaten 30 dk. Ne yapacam bilmiyorum. Sizinkiler de böyle mi

Ya bu arada benimkini bir yere koyamıyorum. Çığlık kıyamet ağlıyor. Kucağımda hep gezmek istiyor. Asla oturmuyoruz. Uyku zaten 30 dk. Ne yapacam bilmiyorum. Sizinkiler de böyle mi
3 gündür bizde öyleyiz durmuyo hiç bir şekilde koyduğum an ağlıyo bizimkisi dişlerden kaynaklı

Kizlar ya benim kiz uykusunda bagiriyo gidip bakiyorum tovbe bismillah sanki bagiran o degilmis gibi uyuyo. Kafayi yedim sandim bi kac kez. Sizde var mi boyle seyler?

Şuan ne durumda ya benimde çok kötü kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…