• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Hanımlar ne durumdasınız? Bizim uyku düzenimiz kalmadı, istah desen iyice gitti, bütün gün kucakta gezmek istiyor, bir dakika oturmuyor . Bugun iyice tavan yaptık.

Hanımlar ne durumdasınız? Bizim uyku düzenimiz kalmadı, istah desen iyice gitti, bütün gün kucakta gezmek istiyor, bir dakika oturmuyor . Bugun iyice tavan yaptık.
durduğu yerde durmuyo iş miş hak getirene gecici bir durum ama perişan oluyoruz ben fırsat buldukca dışarı cıkarıyorum bebek arabasında duruyo.istah bigün var bigün yok çok şükür uykular teke düştü öğlen 1 kere akşama doru az bi şekerleme yapıyo gece iyi uyuyoruz bozulmazsa tabee😂

Ya bizim de bir haftadır iştah çok kötü hele son birkaç gündür hiçbir şey yemiyor eskiden tabağı bitirirdi. 7 ay bir haftalık olduk. Bi şeyi yanlış mı yaptım çok yedirdim de geri mi tepti ki.

Kizlar ya benim bebo geceleri çok huzursuz. Aglayarak uyaniyo ve meme vermezsem cok zor geri daliyo. Cani yaniyo gibi gorseniz. Çok üzülüyorum ya. Inliyodu gecen gece uykusunda.

Kizlar ya benim bebo geceleri çok huzursuz. Aglayarak uyaniyo ve meme vermezsem cok zor geri daliyo. Cani yaniyo gibi gorseniz. Çok üzülüyorum ya. Inliyodu gecen gece uykusunda.
Diş olabilir mi🥲 benimki de yenidoğan döneminden beter dün gece 7 kez kalkmışız not aldım her seferinde🥲 memitolar tekrar yara oldu benim

Diş olabilir mi🥲 benimki de yenidoğan döneminden beter dün gece 7 kez kalkmışız not aldım her seferinde🥲 memitolar tekrar yara oldu benim
Benim memintolar da nerdeyse dile gelip mesai ucreti isticekler bacim ben de ayni valla. Kizima Lerzan Mutlu disi yaptiricam cikarmaya ugrasmasin yeter ya

Benim memintolar da nerdeyse dile gelip mesai ucreti isticekler bacim ben de ayni valla. Kizima Lerzan Mutlu disi yaptiricam cikarmaya ugrasmasin yeter ya
Ya bu diş çıkma mevzusu 2-2,5 yaşına kadar devam ediyor ya asıl bana onu düşündükçe fenalık geliyor 🥲 böyle düşündükçe uzaklara dalıyorum hayatı sorguluyorum

Kızlar benim oğluş 8 gündür aslaa mama içmiyor. Biberonu, emziği ağzına almıyor. E benim de sütüm yeterli değil ki zaten. Su desen zar zor içiriyorum. 2 gün önceki gece hiç çiş yapmamıştı beze. Uyandığında emzirdikten sonra turuncu idrar yaptı.
Dün mamanın içine bebe bisküvisi koyup içirebişdim 60 cc kadar. Napcam bilmiyorum. 4 dişi oldu. Umarım geçicidir ama biberonu hiç alası yok hala

Kızlar benim oğluş 8 gündür aslaa mama içmiyor. Biberonu, emziği ağzına almıyor. E benim de sütüm yeterli değil ki zaten. Su desen zar zor içiriyorum. 2 gün önceki gece hiç çiş yapmamıştı beze. Uyandığında emzirdikten sonra turuncu idrar yaptı.
Dün mamanın içine bebe bisküvisi koyup içirebişdim 60 cc kadar. Napcam bilmiyorum. 4 dişi oldu. Umarım geçicidir ama biberonu hiç alası yok hala
Sofis turuncu idrar olayini bi doktora yazsana. Havalar cok sicak, terle de su kaybediyo ya. Ne olur ne olmaz.

Diş gibi duruyor ya bizimki de inlediginde ya diş oluyo ya da gaz kaka filan dertleri oluyor. Derdini anlatamiyo ki kuzuşlar iste anca bağrınıyolar 🥹

Bizimki de 21 ekim. Aynı dönem. Ya ne yedireceğimi şaşırdım nasıl bir yol izlemeliyiz
Ay ben de ne yedireyim diye iyice bir çıkmaza düştüm.mevsimden dolayı zaten çok az sebze meyve var . Cocuga patates havuç yemekten gına geldi. Zaten iştah bi gitti bi daha gelmedi. Her gün kac çeşit sey yapıyorum yemeyecegini bile bile. Bir iki kaşık alıp ağzını bi kapatıyor bi daha yok

Kızlar biz de aynı durumdayız 3 gündür ek gıda yemiyor, acaba yaptiklarimi mi begenmedi diyip ekstra seyler yaptım ama ayni şekilde yine yemedi . Sizlerin de aynıymış demek ki dönemsel bir sey
Bence havalardan ya kış bebeği oldukları için sıcak da etkiliyor bizimki asla gelemiyor sıcağa mesela.
Vakumlu kavanoz derken weck kavanozlar gibi mi? Çocuğumun süt alerjisi var ama hala evde yoğurt mayalayan ben😅

Back
X