2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Şurda 1 yaşına az kaldı bebişleriniz gelişimleri nasıl bu oğlan abisine cekmemiş ağzından cımbızla kelime alıyoruz canı isterse hadi gel anne dede ikili cümle allah allah anni adii dio emekliyo kendi tutunup kalkıo yürüme gayretimiz cok.alkış baybay yapmıyo çak yapıyo cirkin oluyo

Alkış, gel, bay bay, çak yapıyo, çirkin oluyo (tatlı çirkin jdjfjd) anne, baba, gel, hadi diyo. suya ssss diyo arı sesi çıkarıyo dzzz diyo köpek havlamasını taklit ediyo vantilatör süpürge görünce vuuu diyo. Pırt yapınca puf diye ses çıkarıyo çişş diyo, uykudan uyanınca ya da lazımlığa oturtuyoruz yaparken çişş diyo. Emekliyo, ilk adım arabasıyla yürüyo baya, bazen ellerinden bırakıyoruz duruyo 5 10 sn hatta 1 2 adım attığı da oldu. Her şeyi aa aa diye gösteriyo bi de. Bizim güncel durumlar böyle

Maşallahay puf die mi ne güldüm ya akıllı bıdık bizimkide gülüyo pırtına ahshjssj

1 haftadır böyle ya yeni çıktı böyle bir şey yoktu normalde gece uykusuna 9 gibi geçiyor evet gece uyandığı oluyordu ama memeyi alınca geri uyuyordu şu an öyle değil oyun oynamak istiyor bakacağım duruma göre

inşallah düzelirler..bizde öyleydik 2 haftadır değişti oyuna çevircekti neyseki pas vermedim konuşmadan karanlıkta salladım emzirdim öle öle o huyunu bıraktı sık sık uyanıyo şimdi

Ay gelisimiz cok guzel.masallah. gelişimleri cok benzer. Benim kızım da 20 Ekim doğumlu. Yalnız bugünlerde tay tay durmaya çalışırken bi koltuktan diğerine geçmeye çalışırken cokk düşüyor. Bir haftada üç kez düştü. O kadar dikkatliyim hiç anlamadan düşüveriyor. Allahtan kendi yüksekliğinden düştü hep. Ama alnı şişti, kafası şişti morardı. Siz de bu düşme olaylarını yaşıyor musunuz ?

Evet Benimkide çok düşüyor ama hiç durmuyor hep ayakta yetişemiyorum bi oraya bi oraya bi kere şişti morardı buz falan tuttum geçti açıkçası doktora falan götürmedik ekstra bir belirti olmayınca (dolaba çarptı düşmedi)

Popo üstü düşüyo genelde ya çok şükür bi şey olmadı

2 3 kere kafa arkası parkeye düştü sert şekilde bazen kendini kontrol ederek düşerler.kusma kayma gözlerde cok huzursuzluğu varsa dr.onun dışında normal şişmeler morluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…