- 3 Ekim 2022
- 441
- 722
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #6.121
12+2 işte bugün2 Li tarama yapacak demi seni canim ay cok heyecanli yaaaa masallah seninki baya onde grupta en buyuk haftalik kac acabs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+2 işte bugün2 Li tarama yapacak demi seni canim ay cok heyecanli yaaaa masallah seninki baya onde grupta en buyuk haftalik kac acabs
Hahaha kesinlikle gonlunden ne geciyordu pekiErkek dedi ama ispatlayacak hiçbir sey görmedim iyice de baktım amayarın ikili tarama var orda sorucam banada göstersin bakayım neye göre erkek dedi
kanıt istiyorum
![]()
Ben hiç hissetmiyorum ya daha hareket falanda hissedilmiyor ya kendimi hamile gibi de hissetmiyorum sadece 5.5 kilo verdim mide bulantısından, hiç kız erkek düşünmedim ama aşırı merak ediyorum uykularım kaçıyorHahaha kesinlikle gonlunden ne geciyordu peki
Yarin yaz bize mutlaka herseyi cok korkuyorum ben yapacak bisey yok ,Yaa bende doktoruma desem 12+2 de yaparmi benide 2 li taramayi 12+6 da cagirdi annemler gormek istiyor memlekete gidecekler 5 ay yoklar goruyum diyor kizar mi doktorum acaba12+2 işte bugün![]()
Ozaman sevindim gonlunden bisey gecmiyorsa bende hep hayirlisini diliyorum acikcasi evladin hayirlisi onemli insallah hepimize oule evlat diliyorumBen hiç hissetmiyorum ya daha hareket falanda hissedilmiyor ya kendimi hamile gibi de hissetmiyorum sadece 5.5 kilo verdim mide bulantısından, hiç kız erkek düşünmedim ama aşırı merak ediyorum uykularım kaçıyor![]()
Ben hem özele hem üniversite hastanesine gidiyorum orda doktor kendi dedi 21ine al diye hiç öyle kaç günlük falan diye bakmadı öyle denk geldi benceYarin yaz bize mutlaka herseyi cok korkuyorum ben yapacak bisey yok ,Yaa bende doktoruma desem 12+2 de yaparmi benide 2 li taramayi 12+6 da cagirdi annemler gormek istiyor memlekete gidecekler 5 ay yoklar goruyum diyor kizar mi doktorum acaba
Ben hamile kalmadan bile hep Hayırlı evlat diledim, kimsenin evladının canını bilerek yakmasın inşallahOzaman sevindim gonlunden bisey gecmiyorsa bende hep hayirlisini diliyorum acikcasi evladin hayirlisi onemli insallah hepimize oule evlat diliyorum
Kaç haftalıksınız? Erkek bebiş hemen gösteriyor kendiniErkek dedi ama ispatlayacak hiçbir sey görmedim iyice de baktım amayarın ikili tarama var orda sorucam banada göstersin bakayım neye göre erkek dedi
kanıt istiyorum
![]()
Erkek dediğinde 12 haftalıktı tamKaç haftalıksınız? Erkek bebiş hemen gösteriyor kendini![]()
O zaman doğrudur hayırlı olsunErkek dediğinde 12 haftalıktı tamben göremedim ama
Bizim bugün 11+4 bitti ultrasona göre 11+5. Bugün yaptı ikiliyi. Sen düşünüyor musun nifty canım?Masallah kac haftalikken yapti cok guzel resimde baya buyuk benimde doktor perinatolog benimkide aynisi dedi hoslanmadigim sonuclar olursa hemen fetal dna yaptiririz dedi canim
Canm normal bu değer korkma bnm 12-8 çıktı ona rağmen normal dediler üstüne çıkarsa takip etKızlar, az önce tansiyonumu ölçtürdüm 12-7 çıktı, yüksek mi acaba? Dr üst sınıra yakın olduğunu söyleyip bir yere yönlendirdi, şu an bekliyorumeğer yüksekse bir haftadır böyleydim ve bebeğe bir şey olmuş mudur acaba o kadar merak ediyorum ki...
Dr yanlış söylemiş, 14-7 dediler aonra tekrar ölçtürdüm 15-14 çıktı, kardiyolojiye yönlendirdilerCanm normal bu değer korkma bnm 12-8 çıktı ona rağmen normal dediler üstüne çıkarsa takip et
Ayyy umarım beni bulmaz erkek bebek senesiAy herkesin erkek bebeği mi oluyor bana mı öyle geliyorBu yıl erkek yılı olduğunu duymuştum, insanlar da sağda solda konuşuyordu şahit oldum. Ya da erken görünenler mi erkek acaba şaşkınım şu an. Ben de erkek hissediyorum, hayırlısı neyse o olsun tabi
Bana hangisi iyi gelecekse ve ben hangisine iyi geleceksem onu nasip etsin Allah. Çünkü başka çocuk düşünmüyorum en en hayırlısı olsun aminnn
![]()
Ayyy umarım beni bulmaz erkek bebek senesiBenim ikisi ikiz üç oğlum var. Hayırlısıyla şimdi kızım olur inşallah
![]()
Korkma canm tansiyon ilacı verirler hiç bir zararı da olmaz dikkat edersen hicbisey olmaz.oncesindede tansiyon problemin var mıydı doktora sor istersen gebelikten dolayı mı oluşmuş diye gebelikten dolayı çıkmışsa doğumdan bı müddet sonra normale dönerDr yanlış söylemiş, 14-7 dediler aonra tekrar ölçtürdüm 15-14 çıktı, kardiyolojiye yönlendirdiler![]()
Evet bende vajinal muaneyi daha cok seviyorum daha belli büyük gözüküyor ya hosuma gidiyor bana mecbur hep vajinal baktılar kistlere de bakmak için bu sefer nasıl olacak bilmiyorumVajina cok buyuk duruyor bebek benim ilk doktor hep vajinadan bakti sonra doktor degistirdim oda ustten bakiyor onda daha kucuk