- 5 Mart 2024
- 310
- 723
- 23
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.141
Seninle sat başlangıcımız aynı haftaya hangi gün gitceksin cnm herkes bana 13+3 de öğrenmek için çok erken diyoda ondan soruyorum.Kızlar tekrar merhaba şimdi doktordan çıktım 2 3 gün geriden gelen bebişim 2 gün öne geçmiş, ikili tarama için kan verdim burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1,4 dedi gayet güzel dedi veeee haftaya kesin net diyebilirim ama şu an erkek görünüyor dedi ben de oğlan anası olacağım galiba
Ay seni o kadar merak ediyorum ki canım yani süreç çok uzadı eminim sonuçlar tertemiz ama cinsiyet merakımAyy çok sinir bozucu hala bekliyorum . Cumaya kadar çıkar inşallah
Evet bence de geç devlet hastanesi miydi?Tekrar kontrol ettim belge olarak görünüyor. Bugün için geç kaldı gitsem sıra vermezler herhalde
Ayy canım inşallah ben de sonuçların temiz olması için dua ediyorum ama işte süründürüyorlar ben biraz geç kaldım 2li test için randevu bulamadım falan bayramdan 1 hafta önce falan yaptırmalıydımAy seni o kadar merak ediyorum ki canım yani süreç çok uzadı eminim sonuçlar tertemiz ama cinsiyet merakım
Haftaya çarşamba gideceğim canım, bugün 12+4 tü sat göre ama 12+6 çıktı hep geriden geliyordu bebişim 17 gündür kontrole gitmiyordum arayı kapatmış. Doktor erkek görünüyor ama haftaya kesinleşir dedi hatta ailelerinize söylemeyin isterseniz dedi ama ben dayanamadım annem çok sıkıştırdıSeninle sat başlangıcımız aynı haftaya hangi gün gitceksin cnm herkes bana 13+3 de öğrenmek için çok erken diyoda ondan soruyorum.
VeNatural D3K2, 6 damla kullanıyorum aşırı memnunum. Tadı zeytinyağı gibi lezzetli ve 1 ayda D vitamini değerimi inanılmaz yükselttiKızlar doktor devit-3 verdi. Reçetesinde de gebeler kullanmamalı yazıyor çok ilginç. Günde 8 damla dedi. Siz ne kullanıyorsunuz d vitamini olarak
Ay benim de burnumda çıktı hep dudağımda çıkardı ilk defa burnumda çıktıKızlar sabah kalktım uçuk çıkmış dudağımdaBir sorun yapar mı acaba ya nasıl geçicek bu
ohh kuzuma maşallahHaftaya çarşamba gideceğim canım, bugün 12+4 tü sat göre ama 12+6 çıktı hep geriden geliyordu bebişim 17 gündür kontrole gitmiyordum arayı kapatmış. Doktor erkek görünüyor ama haftaya kesinleşir dedi hatta ailelerinize söylemeyin isterseniz dedi ama ben dayanamadım annem çok sıkıştırdı
Canım benim de 7+5te göründü geç döllenme dediler 6 haftalık görünüyordu sat değiştirdiler öyle bir şeydir umarımarkadaşlar ben kasım annesiyim ama size birşey soracağım
bugün 7+2 yim normal ultrasondan keseyi gördü ama bebeği göremedi doktor alttanda bakmadı kana yyolladı
sizde alttan bakınca görünen oldu mu?
Kız gibi geldi bana daMrb kızlar benim de kontrol vardı bugün herşey yolunda çok şükür ikili test temiz çıktı ama perinatolijiye gidecem tekrar serklaj için karar verilecek bakalım ne dicekler daha önce 12.hftda özelde cinsiyete kiz gibi demişlerdi bugün de devlet hastanesi cinsiyet söylemedi tahmin yapabilecek var mı ilk foto bugünkü 13+6 ikinci foto 12+3 felandi
Bakıyım bende dediğinize . Benim doktor öyle ilaçların içeriğini çok önemsemiyor gibi geldi çünkü bana bilemedimVeNatural D3K2, 6 damla kullanıyorum aşırı memnunum. Tadı zeytinyağı gibi lezzetli ve 1 ayda D vitamini değerimi inanılmaz yükseltti
Sen napıcaksın? Doktora sordum aklovir sür dedi ama bilmiyorum yaa gebelik kategorisi B. Emin olamadım. Sarımsak daha garanti geldiAy benim de burnumda çıktı hep dudağımda çıkardı ilk defa burnumda çıktı
Bişey yapmıycam zaten gribim antibiyotik kullanıyorum burnumu silmekten oldu herhaldeSen napıcaksın? Doktora sordum aklovir sür dedi ama bilmiyorum yaa gebelik kategorisi B. Emin olamadım. Sarımsak daha garanti geldi
Hmm olabilir çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin inşallahBişey yapmıycam zaten gribim antibiyotik kullanıyorum burnumu silmekten oldu herhaldeSarımsak kullanalım bakalım o da öldürüyor mikropları
Sen ne zaman gideceksin kontrole canımohh kuzuma maşallahay bende dayanamazdım haklısın yani annemde neden tahmini ögrenmedik diye trip attı siz anne babasıysanız bende ananesiyim ananesi diye
Teşekkür ederim cevabınız için erkek mi oldu peki?Ben 12. haftada gittiğimde erkek gibi dedi bacak arasında topluluk görüyorum dedi
ay ben kiminle konussam ikili tarama sonucunda ögrenirsin cinsiyeti dedi sende ögrenirsin inşş :)
ay inşallah yaa bakalım yarın belli olacak heraldeCanım benim de 7+5te göründü geç döllenme dediler 6 haftalık görünüyordu sat değiştirdiler öyle bir şeydir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?