- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.201
Sağol canım benimBencede sanki kız gibi nub olayı paralel duruyor gibi sağlıklı olsun inşallah
Aynen canısı o yüzden kafama takmıyorum :)Hee yaa benimde doktorum oyle dedi bisey ciksa alabilirmisin zor dedim dusununce nefesim daraldi dedim cok incelememek lazim dedi sonra fetal i de yaptik
Peki doktor yaptırmadığız için olumsuz bir şey söyledi mi?
Ay maşallahBebeğin iri bir bebektir bence kesenin göründüğünde ki ölçümleri baz almalısın 38.hafta 4 kg doğdu kızım ultrasonda 41 haftalık görünüyorduama oğlum 35 hafta 3100 kg doğdu herkes sen gününü karıştırmışsin dedi ben salak değilim ya ne zman adet olduğumu biliyordum ilk haftalarda hep normaldi ölçümler sonra kilolu olup 35.hafta doğunca inanmadılar
Basit bişeydir inşallah ya bir çok kişide oldu. Kesin haber ver dualarım seninleAkşam gidicez doktora canım insallah basit birşeydir
Benimkiler tam 36+0 da doğdu biri 2 kilo biri 2500 kg . Kuvoz süreci hafta veya kilo ile alakalı değil aslında benimkiler 4 gün kaldı ama tedbiren oksijen desteği almadılar mesela her gün kucaklayıp emzirdim ama yine de zor bırakıp eve dönmek. Gorumcem 39. Haftada dogurdu mesela 3750 ama iki haftadan fazla kaldı kuvozde ve oksijene bağlıydı yani annesi dokunamadi emziremedi . Yani her bebeğin gelişimi başka ama genelde 37 sonrası bir sorun olmuyor Allah in izniyleEvet 2 hafta çok bir fark değil ama insan yine de merak ediyorŞu an iyiler ama sizinkiler çok şükür Kaç kg doğmuşlardı, erken doğumda kilo normal olsa bile yine küvöz sürecine giriyor mu?
Benim de adet zamanım sanırım. Cumartesi kontrolüm var. Cinsiyeti de öğrenicem hayırlısıyla bir cumartesi olsa da rahatlasamBenimde adet dongum zamani olmustu asiri bacak agrisi karin agrisi ilac almak zorunda kalmistim
Bende yaptırmadım ama benim tüp bebek. Genetiğe gitmişti embriyom. 2’lü 3’lü testlere gerek kalmıyor o durumda. Yine de yaptırmazdım bende sanırım.kızlar, ikili test yaptırmayacak olan var mı?
Benimkiler tam 36+0 da doğdu biri 2 kilo biri 2500 kg . Kuvoz süreci hafta veya kilo ile alakalı değil aslında benimkiler 4 gün kaldı ama tedbiren oksijen desteği almadılar mesela her gün kucaklayıp emzirdim ama yine de zor bırakıp eve dönmek. Gorumcem 39. Haftada dogurdu mesela 3750 ama iki haftadan fazla kaldı kuvozde ve oksijene bağlıydı yani annesi dokunamadi emziremedi . Yani her bebeğin gelişimi başka ama genelde 37 sonrası bir sorun olmuyor Allah inEvet 2 hafta çok bir fark değil ama insan yine de merak ediyorŞu an iyiler ama sizinkiler çok şükür Kaç kg doğmuşlardı, erken doğumda kilo normal olsa bile yine küvöz sürecine giriyor mu?
Amin hepimize inşallahBen özel hastaneye gidiyorum, doktor ikiliye şu tarihte gel dedi, bende neden yaptırmam gerektiğini yaptırmazsam herhangi bir şey olup olmayacağını sordum. Doktorumda herhangi bir zorunluluk olmadığını belirtti. Bizde eşimle ortak karar alıp yaptırmamaya karar verdik. Yani canım herhangi olumsuz bir konuşma geçmedi aramızda. Bizde tıpkı senin düşündüğün gibi düşünüyoruz ondan yaptırmadık testi. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinBende yaptırmadım ama benim tüp bebek. Genetiğe gitmişti embriyom. 2’lü 3’lü testlere gerek kalmıyor o durumda. Yine de yaptırmazdım bende sanırım.
Çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirme içinBenimkiler tam 36+0 da doğdu biri 2 kilo biri 2500 kg . Kuvoz süreci hafta veya kilo ile alakalı değil aslında benimkiler 4 gün kaldı ama tedbiren oksijen desteği almadılar mesela her gün kucaklayıp emzirdim ama yine de zor bırakıp eve dönmek. Gorumcem 39. Haftada dogurdu mesela 3750 ama iki haftadan fazla kaldı kuvozde ve oksijene bağlıydı yani annesi dokunamadi emziremedi . Yani her bebeğin gelişimi başka ama genelde 37 sonrası bir sorun olmuyor Allah in
Ben 16. Hafta 7.5 kilo ama şöyle 1 aydir sabit ilk 3 ay mide bulantısı yüzünden ekmek, peynir yedikçe şiştim ödem çoktu şuan iyiyim çok kiloyu düşünmüyorum ben galibaBende 14 hafta oldum + 3.600 almışım
Ben yaptırmadımkızlar, ikili test yaptırmayacak olan var mı?
Kaç haftalıksınızKızlarrr bu sabah marmaraya binmem gerekti. Saat itibariyle cok kalabalıktı. Tam bir köşeye gecmeye çalışırken biri bana yer verdi. Hamileligin prenseslik dönemine gectik sanırım. Kendimi tuhaf hissetim paylaşmak istedim. :)))
Ben yaptırmadım canım. Çünkü aldırmayı düşünmüyorum. Zaten yüzde yüz sonuç da vermiyor. İnsanı germekten başka bi işe yaramıyor açıkçası benim açımdankızlar, ikili test yaptırmayacak olan var mı?
Anlamadım canım hiç belirti yoktuAaaa anlamadin mi hic buzamana kadar canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?