2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ben şey soracağım sat 30 Aralık, uygulamalar doğum tarihini 4-5 Ekim gösteriyor ama ben sezaryen olacağım. Sizce bu tarihlere kalır mı yoksa Eylül içinde mi olur? Bana nedense 38-39. hafta alıyorlar gibi geliyor o da Eylül sonlarına denk geliyor

Valla bilir kişi gibi konusmayayim ama sanırım sezeryan da 40'a gelmeden alıyorlardı sanırım..

Ayyy ne güzel yaaa sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Benim de herr gun basim agriyor gunde 3 parol iciyorum hep

Merhabalar 2li tarama testim çıkmış şimdi İnternetten baktım ancak hiç anlamıyorum bu terimlerden doktoruma da ulaşamadım kontrol zamanıma da çok var yardımcı olabilecek vardır inşallah aramızda

Eklentiler

• IMG_20240416_185226__01.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 80
İnanmıyorum yaa resmen sürpriz valla süper

Canım benimde Ekim 2023 yılında olduğum miyom ameliyatından dolayı sezeryan olmak zorunda bebek 40 hafta dolsa tam doğum günümüz aynı oluyor ama sezeryan olan herkes annemde dahil 38 de alırlar beklemezler diyo herkesinde öyle olmuş 37+5 var 38 var çevremde çok nadir 39 var

Ay benim boyum kısa ya ondan biraz takılıyorum ve hep sabit kilom vardı şimdi kilo aldıkça belim ağrıyor 50-52 arasındaydı kilom şimdi 56,600 oldu en son ben hiç kusmadımda hep acıkıyorum ve yemek yiyesim geliyor sürekli daha da alırım yani

Aaaa kağıt mı imzalıyorsunuz onu bilmiyordum çok haklısınız aldırmayı düşünmedikten sonra yaptırmanın bir anlamı yok yavrularımız iyi olsun inşallah

Canım 37-38 haftalarda alıyorlar genelde. 40 beklenmiyor

Kızlar günaydın biraz önce doktorumu aradım akşamki baş ağrımı anlattım kontrolüm normalde cumartesiydi hemen muayeneye gel dedi inşallah bir şey çıkmaz korkuyorum
Merhabalar gittiniz mi doktora, benim iki gündür şiddetli bir baş ağrım vardı normal diye düşünmüştüm ama.Tansiyon düşmüştür ya da hamilelikle birlikte kan basıncı artışından olurmuş diye duymuştum

Benim de iki gündür ağrıyor. Sinüzit ağrısı gibi başlayıp bütün başıma yayılıyor. Hatta dün akşam artık enseme doğru da ağrı olunca tansiyonum mu yükseliyor acaba diye ölçtüm 10\7 çıktı.
Gebeliğin bu döneminde baş ağrısı olabiliyormuş, o yüzden önemsemiyorum. Hemen hemen aynı haftalarda olup bu durumu yaşamamıza bakılırsa normal gibi de.
Yine de iki gün sonraki kontrolümde doktoruma soracağım bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…