- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.221
Valla bilir kişi gibi konusmayayim ama sanırım sezeryan da 40'a gelmeden alıyorlardı sanırım..Kızlar ben şey soracağım sat 30 Aralık, uygulamalar doğum tarihini 4-5 Ekim gösteriyor ama ben sezaryen olacağım. Sizce bu tarihlere kalır mı yoksa Eylül içinde mi olur? Bana nedense 38-39. hafta alıyorlar gibi geliyor o da Eylül sonlarına denk geliyor
Ben de hep böyle duydum çevreden yani Ekim değil Eylül annesi olabilirim sanırımValla bilir kişi gibi konusmayayim ama sanırım sezeryan da 40'a gelmeden alıyorlardı sanırım..
Ayyy ne güzel yaaa sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin rabbimEvet canım hiç hissetmedim6 ay oldu doğum yapalı o yüzden doktora gittim bi baktık baya gelişmiş bir sıpa yatıyor orda ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu bu da öyle oldu. İkiz gibi büyüyecekler artık, bende hala çok şaşkınım
Benim de herr gun basim agriyor gunde 3 parol iciyorum hepDoktordan çıktık, burun kemiği normal, ense kalınlığı da 0.90 çıktı. Kan sonuçları 3 güne kadar çıkar dedi doktorumuz. Bebek 13 haftadan gidiyor herşey yolunda dedi. Cinsiyeti 3 hafta sonra söylerim dedi doktorumuz. Yalnız benim başım çok sık aralıklar ile ağrıyor, bugünde öyle malesef. Hiç enerjim yok
İnanmıyorum yaa resmen sürprizEvet canım hiç hissetmedim6 ay oldu doğum yapalı o yüzden doktora gittim bi baktık baya gelişmiş bir sıpa yatıyor orda ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu bu da öyle oldu. İkiz gibi büyüyecekler artık, bende hala çok şaşkınım
Canım benimde Ekim 2023 yılında olduğum miyom ameliyatından dolayı sezeryan olmak zorunda bebek 40 hafta dolsa tam doğum günümüz aynı oluyor ama sezeryan olan herkes annemde dahil 38 de alırlar beklemezler diyo herkesinde öyle olmuş 37+5 var 38 var çevremde çok nadir 39 varKızlar ben şey soracağım sat 30 Aralık, uygulamalar doğum tarihini 4-5 Ekim gösteriyor ama ben sezaryen olacağım. Sizce bu tarihlere kalır mı yoksa Eylül içinde mi olur? Bana nedense 38-39. hafta alıyorlar gibi geliyor o da Eylül sonlarına denk geliyor
Ay benim boyum kısa ya ondan biraz takılıyorum ve hep sabit kilom vardı şimdi kilo aldıkça belim ağrıyor 50-52 arasındaydı kilom şimdi 56,600 oldu en son ben hiç kusmadımda hep acıkıyorum ve yemek yiyesim geliyor sürekli daha da alırım yaniBen 16. Hafta 7.5 kilo ama şöyle 1 aydir sabit ilk 3 ay mide bulantısı yüzünden ekmek, peynir yedikçe şiştim ödem çoktu şuan iyiyim çok kiloyu düşünmüyorum ben galiba55.500 ile başladım 63 üm ama kocaman göğüslerim oldu 2 beden büyüdüler ağrı bile yapıyorlar bu bile yansıdı kiloma
Aaaa kağıt mı imzalıyorsunuz onu bilmiyordumBen yaptırmadım canım. Çünkü aldırmayı düşünmüyorum. Zaten yüzde yüz sonuç da vermiyor. İnsanı germekten başka bi işe yaramıyor açıkçası benim açımdandoktor da zaten bu bebek her şekilde bizim kabulumüz diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Kağıt imzaladım yaptırmak istemediğime dair.
Canım 37-38 haftalarda alıyorlar genelde. 40 beklenmiyorKızlar ben şey soracağım sat 30 Aralık, uygulamalar doğum tarihini 4-5 Ekim gösteriyor ama ben sezaryen olacağım. Sizce bu tarihlere kalır mı yoksa Eylül içinde mi olur? Bana nedense 38-39. hafta alıyorlar gibi geliyor o da Eylül sonlarına denk geliyor
Canım kanamalı ishal çok tehlikeli, acil hastaneye gitmelisinKızlar kanamalı ishal yaşıyorum şehir dışındayım yarın yola cikacam diye hastaneye de gidemedim hiç kimsenin başına geldi mi bu çok korkuyorum
Canım bir çok şeyin belirtisi olabilir. Mutlaka doktora gitmelisin.Kızlar kanamalı ishal yaşıyorum şehir dışındayım yarın yola cikacam diye hastaneye de gidemedim hiç kimsenin başına geldi mi bu çok korkuyorum
Ben de 12 yim sol tarafıma ağrı giriyor bacağıma vuruyor bir de belime. Tam bacağımın rahimle birleştiği yer ağrıyor13. Hafta karın ağrısı ve arada bir kasik agrisi normal mi?
Merhabalar gittiniz mi doktora, benim iki gündür şiddetli bir baş ağrım vardı normal diye düşünmüştüm ama.Tansiyon düşmüştür ya da hamilelikle birlikte kan basıncı artışından olurmuş diye duymuştumKızlar günaydın biraz önce doktorumu aradım akşamki baş ağrımı anlattım kontrolüm normalde cumartesiydi hemen muayeneye gel dedi inşallah bir şey çıkmaz korkuyorum
Benim de iki gündür ağrıyor. Sinüzit ağrısı gibi başlayıp bütün başıma yayılıyor. Hatta dün akşam artık enseme doğru da ağrı olunca tansiyonum mu yükseliyor acaba diye ölçtüm 10\7 çıktı.Merhabalar gittiniz mi doktora, benim iki gündür şiddetli bir baş ağrım vardı normal diye düşünmüştüm ama.Tansiyon düşmüştür ya da hamilelikle birlikte kan basıncı artışından olurmuş diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?