- 20 Şubat 2024
- 360
- 1.373
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #10.741
13,5 ta gördük kızımızı:) kesin bu seferAy çok tatlı bir süpriz olmuşşkaçıncı hafta kontrolünde kız dedilerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13,5 ta gördük kızımızı:) kesin bu seferAy çok tatlı bir süpriz olmuşşkaçıncı hafta kontrolünde kız dedilerr
Live hospital Bahçeşehir!e gidiyorum canım ben. 1780 tl muayene ücretiKızlar muayene ücretleriniz ne kadar acaba ben devlete gidiyorum 1400 dedi bugün bir yeri aradım normal mi
Aa nasıl karışır yaaa inanamıyorummkediannesibiri ya kızlar ben detaylıdan çıktım her şey süper yüzü de bir güzel görseniz ama tek bir sorun var erkek değilmiş
Testler karışmış doktor bembeyaz oldu
Kızım oluyor kızııımmmm.
Yaz geliyor
Listeyi Yaz Hanım olarak güncelleyelim lütfeeeen![]()
Valla biz donduk kaldık:)Aa nasıl karışır yaaa inanamıyorummHayırlı olsun kızın canım
![]()
DNA testinizmi karismisAa nasıl karışır yaaa inanamıyorummHayırlı olsun kızın canım
![]()
Testleri okuduğu sayfa karışmış:) benim ismimi görmüş ama arka sayfadaki diğer annenin erkek çocuğu aklında kalmış:)DNA testinizmi karismis
Benim boyum 167 79 kg ile hamile kaldımKızlarr kilo ve iştah durumları nasıl gidiyor58le başladım boyum 167.. 14. Haftaya kadar kilo almadım iştahım da yoktu, 10 gündür inanılmaz açıldı şuan bile nerdeyse +2 oldu kilom hahdhsshsjjs
Bende liv bahçeşehire gidiyorum yusuf hocaya. 1650 tl ödüyorum. . Siz hangi doktora gidiyorsunuzLive hospital Bahçeşehir!e gidiyorum canım ben. 1780 tl muayene ücreti
Aaa :) Deniz Hocaya gidiyorum ben de :)Bende liv bahçeşehire gidiyorum yusuf hocaya. 1650 tl ödüyorum. . Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bahçeşehir de mi oturuyorsunz :)Aaa :) Deniz Hocaya gidiyorum ben de :)
Canım Allah gönlüne göre verdi valla senin gibi hikaye zor bulunur. Bi de test sonucu ile öğrenip yüzde yüz erkek sanıp sonradan kız çıkması efso olmuş benim başıma gelmiş gibi keyiflendimkediannesibiri ya kızlar ben detaylıdan çıktım her şey süper yüzü de bir güzel görseniz ama tek bir sorun var erkek değilmiş
Testler karışmış doktor bembeyaz oldu![]()
Kızım oluyor kızııımmmm.
Yaz geliyor![]()
Listeyi Yaz Hanım olarak güncelleyelim lütfeeeen![]()
Yerinde olsam devlet hastanesinde devam ederdim canım 1400 çok fazla bence.Kızlar muayene ücretleriniz ne kadar acaba ben devlete gidiyorum 1400 dedi bugün bir yeri aradım normal mi
şaka gibi alışveriş yapmışta olabilirdiniz neyseki üzerinden çok zaman geçmemiş :) hayırlı olsun kızınız inşallah sağlıkla gelsinTestleri okuduğu sayfa karışmış:) benim ismimi görmüş ama arka sayfadaki diğer annenin erkek çocuğu aklında kalmış:)
evet sanırım yanlış söyledim, renkli ultrason ayrı bir şeymişAaa kaçıncı hafta erken değil mi
Ya biz hala inanamıyoruz cidden:) en son kukusuna zoom yaptırdık zorla hahaha.Canım Allah gönlüne göre verdi valla senin gibi hikaye zor bulunur. Bi de test sonucu ile öğrenip yüzde yüz erkek sanıp sonradan kız çıkması efso olmuş benim başıma gelmiş gibi keyiflendimultrasondan erkek gibi duruyor falan demiş olsaydı hadi bi nebze içinde belki kızdır diye umut olurdu ve sonra kız dediğinde bu derece bi şok yaşanmazdı. Ama testten sonra tüm umutların tükenmişken kız olduğunu öğrenmen şok bi durum yani. İşte hanımlar Allah büyük
bana ultrasonda yüzde 70 kız dedi. Bi sonrakine gidince erkek diyecek diye korkuyorum dürüst olmak gerekirse. Üzülüyorum bi yandan böyle hissettiğim için ama gönlüme söz geçiremiyorum. Bakalım haftaya perşembe 14 haftalıkken gidicem inşallah net yüzde yüz kız olduğu kesinleşir
![]()
Birkaç bir şey alınmıştı ama hemen iade olacakşaka gibi alışveriş yapmışta olabilirdiniz neyseki üzerinden çok zaman geçmemiş :) hayırlı olsun kızınız inşallah sağlıkla gelsin
Ajhahahaja kukusuna zoom yaptırmak yarın bende böyle diycem artık doktoraYa biz hala inanamıyoruz cidden:) en son kukusuna zoom yaptırdık zorla hahaha.
İnşallah herkesin gönlüne göre olur ya![]()