• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
15 haftalıkti,herşey yolundaydi.sagliksiz bebeklerde 13-20 hafta arası kalbi durabilirmis benimkide sagliksizmis mesane ve böbreklerde genişlik farketti.iki gün olmasına rağmen hiçbir belirti olmadı sabah bulantım yine devam etti.hamilelik durumum stabildi hiç anlayamadım.uc çocuğum var rabbim onlara sağlıkla uzun ömürler nasip etsin çok şükür onlar var.sizler lütfen benim dururmumdan etkilenmeyin, Allah size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin kızlar.
Yaa oylemiymis canim bilmiyordum mesena bobrek olayini nezaman farketti peki acin da yeni seni uzuyoruz bu sorularla genetik teste 2 li demi cikmjsti

son görüntümüzden minik popomuzu da ekleyelim. 15 haftalığız ölçümlere göre. ama hala kız olduğuna %100 inanamıyorum çünkü iki hafta önce gördüğüm şey resmen pipiydi :D

Screenshot 2024-04-19 at 19.42.30.webp

kediannesibiri kediannesibiri ya kızlar ben detaylıdan çıktım her şey süper yüzü de bir güzel görseniz ama tek bir sorun var erkek değilmiş 😂😂😂
Testler karışmış doktor bembeyaz oldu😂😂
Kızım oluyor kızııımmmm.
Yaz geliyor❤️❤️❤️
Listeyi Yaz Hanım olarak güncelleyelim lütfeeeen🥰🥰🥰🥰

Hayırlı olsun canimmm 😀🥰🥰 testler karışmış ne demek hahah şaşırdım

Yaa
Kızlar ben de bayramdan önce fetal dna için natera panorama firmasına kan vermiştim. Sonuçlar dün çıktı, çok şükür temiz. Bu sabah da doktor kontrolüm vardı, cinsiyeti kağıda yazmasını isteyecektim. Ama doktorumuz bizden önce davrandı, dün "Kuzu her şey yolunda, oğluşunuz geliyor" diye mesaj attı.:KK48: Eşime söylemedim, sabah da kontrolde cinsiyeti kağıda yazdırdım bilmiyormuş gibi :dondurma: Hafta sonu boyalarla olan cinsiyet partisini yapacağız, inşallah eşim anlamaz bildiğimi :dua:
Yaaa seninde mi erkek masallah saglikli olmasina cok sevindim en onemlisi o

Ben oysho’dan aldım hamile pantolonu. Başka hamile pantolonu almadım ya lcw ve H&M’den bir iki beden büyük pantolonlar aldım bol tarz olanlardan. Şu an çok bol ama 2 aya tam lazım olur gibi 😄 zaten yazın okul tatil oluyor dışarı çıktığımda da elbise şort filan giyerim ben pantolon giyemem sıcakta
Ben hep elbise dusundum ben pantolan almayacagim

Back
X