- 13 Kasım 2022
- 2.186
- 4.823
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.161
Ben elendim canım sağlıkla gelsin bebeğin..Ben de inşallah 10 ekim annesi oluyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben elendim canım sağlıkla gelsin bebeğin..Ben de inşallah 10 ekim annesi oluyorum![]()
hayırlı olsun canım. Yas 35, sehir Ankara, sat 11 ocak,Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Hepimize hayırlı olsunSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Hayırlı olsunSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Eline sağlık canım şimdiden.Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Ay keseyi yazmayı unutmuşum. 5+0’da gördük keseyi. Kalp atışını da yazarım inş haftayaEline sağlık canım şimdiden.
Yaş 30, İstanbul, sat 30 Aralık.
Beklenen 4 Ekim ama hayırlısı bakalım![]()
Yaş 33 şehir konya sat 7 Ocak beklenen doğum tarihi 13 Ekim keseyi daha görmedim nasipSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Yaş 34Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Hayırlı olsuun elinize sağlıkSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Süper olmuşSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
![]()
Yaş 28 şehir bursa sat- 31.12.2023Bilgileriniz güncellenince etiketleyip haber verin kızlar ekledim yazanları![]()
Merhaba keseyi 4+3 te karından mi gördünüz acabaYaş 28 şehir bursa sat- 31.12.2023
Kese- 4+3
Kalp atışı - 6+2
Tahmini doğum tarihi 5 ekim 2024
![]()
Listenin en genç annesiYaş 28 şehir bursa sat- 31.12.2023
Kese- 4+3
Kalp atışı - 6+2
Tahmini doğum tarihi 5 ekim 2024
![]()
Yaş 26Bilgileriniz güncellenince etiketleyip haber verin kızlar ekledim yazanları![]()
Merhaba, vajinal muaynede gördüm, kalp atışını karından duydum amaMerhaba keseyi 4+3 te karından mi gördünüz acaba
Tamam teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba, vajinal muaynede gördüm, kalp atışını karından duydum ama![]()