- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.801
Yaptim arkasindan yine cikardim yarin gastro ya gidecegim doktorumda cok ilgili elinden geleni yapiyor dahiliye oradan oraya gastronetolojiye gidecegim salida bebegi gorelim bir daha dedi doktor normalde 3 hafta sonraydi ishal cok yogun olunca gel bakalim dediDoğru canım annem yapmıştı bana onu içine limon damlatmıştı iyi gelmişti
Benimde olmustu bir kez gecti sonra kuzum randevun nezaman senin bir daha kusumKizlar normalde hapşırmadan önce cenin pozisyonu alırım yatarken, az önce yatıyordum ani bir hapşırma geldi bebeğin olduğu yer tam karnımın sağ tarafına öyle bir yanma ve sancı girdi ki acidan kivrandim başına gelen var mı bebeğe zararı olmusmudur zor geçti
Yaptim.kusum cikardim arkasindan ictikten sonra tamam bir daha deneyecegim yarin dahiliye ve gastro ya gidecegim baska carem kalmadi bir dahaBi değişiklik varmı nekadar da bir tuvalete gidiyorsunuz. Normalde 4 saattemi bir yapardık ama kahvede dokunmasın sonra siz geceye kadar bekleyin olmazsa busefer bir tatlı kaşığı kahveye 4 damla limonla için. Bağırsaklarınız hassas
Bana hep olur. Hele şu iki üç gündür hastayım hapşırık öksürük bitmiyor. Kramp o. Ani hareketlerde de olur. Bir zararı yok, tek zararı senin hissettiğin acı.Kizlar normalde hapşırmadan önce cenin pozisyonu alırım yatarken, az önce yatıyordum ani bir hapşırma geldi bebeğin olduğu yer tam karnımın sağ tarafına öyle bir yanma ve sancı girdi ki acidan kivrandim başına gelen var mı bebeğe zararı olmusmudur zor geçti
Tabi doktorlar daha iyi bilir ama probiyotik takviyesimi alsan acaba bagirsaklarin icin istersen bi danis canim Allah sifa versin insallahCanim bende birde bagiirsak sorunu da var ne yesem ishal yapjyor dun yine gunu hastahanelik oldum ishalim kesilmedi tum gun bagirsaklarimda baya kotu durumda bulamjyorlarda o dedigini bakacagim ,kizilcik olarak bakacagim mutlaka canimm cook sagol tavsiyen icin
Allah iyilik versin inşallah kısa zamanda geçer bu problemYaptim.kusum cikardim arkasindan ictikten sonra tamam bir daha deneyecegim yarin dahiliye ve gastro ya gidecegim baska carem kalmadi bir daha
Aynen bende de var ara ara oluyor hapşırıkken özellikle normal canımBana hep olur. Hele şu iki üç gündür hastayım hapşırık öksürük bitmiyor. Kramp o. Ani hareketlerde de olur. Bir zararı yok, tek zararı senin hissettiğin acı.
Sol kasigim karnimin ici vajinanın ici baya agridi dun zonkladı resmen. Dinlenince gecti çok sükür bugün daha iyiyim.Ben de biraz fazla yürüyünce kasıklarım ve belim ağrıyor çok fazla biraz dinlenince geçiyor ama
Bende afedersin ıkınınca olmustu aynı oyle bir sancı asiri derecedeKizlar normalde hapşırmadan önce cenin pozisyonu alırım yatarken, az önce yatıyordum ani bir hapşırma geldi bebeğin olduğu yer tam karnımın sağ tarafına öyle bir yanma ve sancı girdi ki acidan kivrandim başına gelen var mı bebeğe zararı olmusmudur zor geçti
Anladım bana magnezyum vermişti doktor sonra başka bir doktora gittim değiştirdim diğerini o da magnezyum destekli kalsiyum ve d vit takviyesi verdiYok kullanmıyorum vermedi doktor. Alt sınıra yakındı değerim ama normal sınırlarda diye vermedi herhalde. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde oluyor filan insanlar yaşamışta ben erkenden yaşayınca içime korku geliyor
16 Mayıs'ta tatlım daha var sonuç çıkınca ara beni dedi, ben aramayip direk sonucu alınca gitmeyi düşünüyorum belki bebiside görürümBenimde olmustu bir kez gecti sonra kuzum randevun nezaman senin bir daha kusum
İçim rahatladi gerçekten sanki karnımi ikiye böldüler Sandim, geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim gözlerim bile kaşınıyor yada alerji oldumBana hep olur. Hele şu iki üç gündür hastayım hapşırık öksürük bitmiyor. Kramp o. Ani hareketlerde de olur. Bir zararı yok, tek zararı senin hissettiğin acı.
Ay kötü oluyor ya bida olmaz inşallah neyse ki ıkınmalar kabızlık bitti bu içtiğim kan ilacı sabah ishal yapıyor beni yaBende afedersin ıkınınca olmustu aynı oyle bir sancı asiri derecede
Teşekkür ederim. İnşallah olmazsın ya hamileyken çok zor. Her şey midemi cayır cayır yaktığı için limonlu çaylar da içemiyorum.İçim rahatladi gerçekten sanki karnımi ikiye böldüler Sandim, geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim gözlerim bile kaşınıyor yada alerji oldum
Evet ya ilaçta icilmiyor parolun kendine hayrı yokTeşekkür ederim. İnşallah olmazsın ya hamileyken çok zor. Her şey midemi cayır cayır yaktığı için limonlu çaylar da içemiyorum.
Aman elinizden geldiğince koruyun kendinizi kızlar tam mevsim geçişi.
Yok hiç olmadı benim, uykunda ya da gündüz fark etmeden dişlerini mi sıkıyosun acabaKızlar selamlar gebelikte benim gibi cene agrisi yaşayan var mı?
Hamilelikte reflü güncellemesi geldi bana.Evet ya ilaçta icilmiyor parolun kendine hayrı yokreflü mu var zor olur Rabbim sağ salim kucagimiza Almayı nasip etsin hepimize hasta Filan olmadan
Belki de olabilir bu ara gördüğüm rüyalarda karmaşık. Hazır görmüş iken benim için dua edin ne olur geçsin şu agriYok hiç olmadı benim, uykunda ya da gündüz fark etmeden dişlerini mi sıkıyosun acaba
Bende ara ara oluyor kabızlık bol su icmeme ragmenAy kötü oluyor ya bida olmaz inşallah neyse ki ıkınmalar kabızlık bitti bu içtiğim kan ilacı sabah ishal yapıyor beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?