2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
ben şöyle yapıyorum; 60 derecede sadece iç çamışırlarım olacak şekilde çalıştırıyorum. deterjan yerine babyme granül sabun kullanıyorum. sonrasında kurutma makinesinde kurutuyorum. iç ağ kısmına nioli yağı denen bir şey aldım ondan sürüp öyle katlayıp dolaba koyuyorum. duruma göre günde 1 ya da 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. genelde gün aşırı duş alıyorum, evden çalıştığım için dışarı çıkıp terlemiyorum da. hala sorun devam

Doktorumda bunları önerdi. Peki kıyafetlere yağ değiyor mu.

Ben hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum bulaşmıyor kıyafete benim

Oyy oy kaderimiz gibi çekeceğiz galiba bunu ama doğumdan önce de bitmesi lazımmış enfeksiyon zararlıymış bebeye

Aynısını yaşıyorum 2 gündür yaa tanımlayamadığım için yazamamıştım. Bendede baskı hissi var bazen rahatsız edici. Bende haftasonu sorucam normaldir umarım

Kizlar ya ilk defa elimle bebek hareketini hissettim sanirim. Yani %99 eminim cunku cok farkli bir hareket ve histi. Cok heyecanlandim, sizinle de paylasmak istedim.
Yaaa darısı bize inşallaaaaahhh kaç kilosun ayıptır sorması. Yani zayıflar mı önce hisseder diye merak ettiğim için soruyorum. Bir de ilk gebelik mi?

Bi arkadaşım badem yağı kullandı aşırı kıllanma yapıyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…