- 20 Şubat 2024
- 360
- 1.373
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #12.261
2. trimester'e girdiğimden beri doktorum 3 haftada bir görüşebileceğimizi söyledi ve ZAMAN GEÇMİYOR. Bana kalsa her hafta giderim. Resmen daha 1 koca hafta var kızımı görmeye. Keşke evde kendi kendimize ultrason yapabilseydik :')
Kızlar bebek odası konusunda ne düşünüyorsunuz? Direkt set mi alacaksınız yoksa beşik ayrı yerden dolap ayrı yerden falan mı? Bir de beşik yerine anne yanı yatak + direkt çocuk yatağı mı alsak?
Kafam çok karıştı insan her şeye heves ediyor. Ama hepsini alırsak Sultanahmet çıkışında dileniriz bu gidişle
Çok tatlısın ya2. trimester'e girdiğimden beri doktorum 3 haftada bir görüşebileceğimizi söyledi ve ZAMAN GEÇMİYOR. Bana kalsa her hafta giderim. Resmen daha 1 koca hafta var kızımı görmeye. Keşke evde kendi kendimize ultrason yapabilseydik :')
Kızlar bebek odası konusunda ne düşünüyorsunuz? Direkt set mi alacaksınız yoksa beşik ayrı yerden dolap ayrı yerden falan mı? Bir de beşik yerine anne yanı yatak + direkt çocuk yatağı mı alsak?
Kafam çok karıştı insan her şeye heves ediyor. Ama hepsini alırsak Sultanahmet çıkışında dileniriz bu gidişle
Sorabildin mi canım doktora ne yaptın?İnş normaldir canım ilk gebeligimde sadece son aylarda acı hissediyordum vajinamda ama bukadar erken ve farklı bi baskı hissi agriyla karışık
bende ilk önce tanimlayamadim fakat bikac gündür devam edince endiselendim oturup dinlenince uzaninca felan geciyo sanki
İyi olduğuna sevindim canım benimHadi bugun guzel haberler alirsiniz insallah duam sana canim ben evde yatiyorum ama psikolojim iyi gecen haftalarda psikolojimde kotuydu
2 çocuk tecrübesiyle2. trimester'e girdiğimden beri doktorum 3 haftada bir görüşebileceğimizi söyledi ve ZAMAN GEÇMİYOR. Bana kalsa her hafta giderim. Resmen daha 1 koca hafta var kızımı görmeye. Keşke evde kendi kendimize ultrason yapabilseydik :')
Ay ben hep üç hafta da bir gittim sonra ayda bir çağırmaya başladı yaaa çook uzun2. trimester'e girdiğimden beri doktorum 3 haftada bir görüşebileceğimizi söyledi ve ZAMAN GEÇMİYOR. Bana kalsa her hafta giderim. Resmen daha 1 koca hafta var kızımı görmeye. Keşke evde kendi kendimize ultrason yapabilseydik :')
Yemek yiyemiyorum zaten, vücudumun ağrısını söylemiyorum bile, allah beterinden saklasın ama ne uyuduğum uyku uykuya benziyor ne de bu üç gündür yaşadığım. Allah yardımcımız olsunCoook gecmis olsun aynisini yasadim bende bu ay cok kez hastalanip hep acildeydim ,idrar yolu icin tek kullanimlik suya konulan gece en son yatmadan icip sabaha kadar cise kalkmadan sabaha kadar durmasi lazim baska bisey banada vermedi canim okadar bool bol su birde 4 lt su ictim
Canım çok geçmiş olsun. Bende ishal gibiyim karnım ağrıyor stres oluyorum sürekli bebek iyi mi diye. Hastalıkta insan daha da kötü olur Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı crp 27.1’miş. Doktorum dün aksef antibiyotik ve parola başladı. Bol da su içiyorum. Enfeksiyondan dolayı benim gibi şiddetli ateş, titreme, kusma, kas ağrısı, baş ağrısı ve ishal yaşayan var mı? Uyuyamıyorum, bişey yiyemiyorum. Siz antibiyotiğe başladıktan kaç gün sonra iyileştiniz, süreciniz nasıl ilerledi? Eşim polis izin almasının mümkünatı yok, ailelerimiz çok uzakta bana bakacak kimse yok. Psikolojim çok bozuldu, gerçekten iyi değilim
Geçmiş olsunGünaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı crp 27.1’miş. Doktorum dün aksef antibiyotik ve parola başladı. Bol da su içiyorum. Enfeksiyondan dolayı benim gibi şiddetli ateş, titreme, kusma, kas ağrısı, baş ağrısı ve ishal yaşayan var mı? Uyuyamıyorum, bişey yiyemiyorum. Siz antibiyotiğe başladıktan kaç gün sonra iyileştiniz, süreciniz nasıl ilerledi? Eşim polis izin almasının mümkünatı yok, ailelerimiz çok uzakta bana bakacak kimse yok. Psikolojim çok bozuldu, gerçekten iyi değilim
Geçmiş olsun canım üzülme bir an önce toparlarsin inşallah bol bol dinlen sıvı tüket dermansız dert olmasınGünaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı crp 27.1’miş. Doktorum dün aksef antibiyotik ve parola başladı. Bol da su içiyorum. Enfeksiyondan dolayı benim gibi şiddetli ateş, titreme, kusma, kas ağrısı, baş ağrısı ve ishal yaşayan var mı? Uyuyamıyorum, bişey yiyemiyorum. Siz antibiyotiğe başladıktan kaç gün sonra iyileştiniz, süreciniz nasıl ilerledi? Eşim polis izin almasının mümkünatı yok, ailelerimiz çok uzakta bana bakacak kimse yok. Psikolojim çok bozuldu, gerçekten iyi değilim
selam canım, bende de migren vardı hamilelik öncesinde de. Buzluk kartuşları var ya onları dondur iyice, havluya sar ve başına koyup karanlıkta yat. ilaç kullanmadan çok efektif bir çözüm.Kızlar 3 gündür yine aşırı baş ağrım var migrenim tuttu 3 parol iciyorum gunde bana misin demiyor. Doktorum ayni anda gerekirse 2 parol al yapacak baska bir sey yok cok acil durumda igne yapiyoruz dedi ama ig e de istemiyorum sua parol haric.
Ahh denemedigim sey kalmiyor kuzum patates sariyorum dedigin gibi enseme basima buz koyuyorum alnımı sıkıyorum ama bana misin demiyor gözlerim ensem başım fenaselam canım, bende de migren vardı hamilelik öncesinde de. Buzluk kartuşları var ya onları dondur iyice, havluya sar ve başına koyup karanlıkta yat. ilaç kullanmadan çok efektif bir çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?