2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Merhaba
Yaş 24
Sakarya
SAT 21 aralık
Kese 5+2
Kalp atışı 7+2 de
Beklenen doğum tarihi hakkında bir şey demedi doktorum.
İnşallah hepimiz sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alırız

Siz doktora gittiniz o mu dedi 5+2 neye göre hesap yaptı ki bende 11 Ocak sat ama kendi hesabıma göre 4+2 yani şöyle değil mi mesela 11 Ocak 11 Şubatta 4 hafta demek değil mi ?
Benim en son düşük oldu daha sonra adet olmadan hamile kaldım yeniden. Doktor 5 içinde görünüyor ama değişebilir dedi henüz net birşey söylemedi. Doğru değeri aldığımda güncellerim gerekirse diye tahmini söyledim. Zaten sat a tam uymuyor geç döllenme olabiliyor, bazen de hızlı gelişip haftasını yakalayabiliyor. ☺ sat aynı çıksa da günü değişebilir yani sağlıklı olsunlar yeter ☺

Sanki son adet tarihinde hata var gibi. 10 Ekim olması için Sat 4 Ocak olmalı gibi kontrol eder misiniz
Ben en son düşük yaşadım, yeniden adet olmadan hamile kaldım. Doktor ilerleyen haftalarda netleşeceğini 5 e girmiş gibi göründüğünü söyledi, benim durumumda değişiklik olabileceğini söyledi. Öyle bir durum olursa güncellerim ben de net bilmiyorum henüz hiç bir şeyi☺ pazartesi netleşecek inşallah

Merhaba
İstanbul
Yaş 32
Sat 27.12.2023
Tahmini doğum 02.01.2024
Henüz kalp atışlarını duyamadım yarın sabah kontrolüm var inşallah sorunsuz duyarız o zaman tam haftalığını da söylerim
Merhaba kese gördünüz mü gördüyseniz hangi haftada belirtir misiniz

Hangisinde canım biz neye göre hesap yapıcaz hiç anlamadım bu işi
Benim doktorum uygulamayla birebir aynı gittiğini söyledi elbette tahmini bu tarihler doğumların sadece yüzde beşi hesaplanan tarihte doğuyormuş zaten . Yani Eylül annesi bile olabiliriz

Canım zaten erken senin için bebiş büyüsün ultrasonda daha iyi görünür doktor o zaman bı net tarih verir sen haber verirsin güncellenir nedir yani hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…