2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Olabilir belki de beklenen bsey olduğu için yaşla ilgili bişey söylememiştir bana da

En doğrusunu yapıyorsunuz ben de başından beri öyle düşünüyorum olumsuz şeyleri dinlememeye çalışıyorum, zaten tanıdığım bir çok kişiden uzakta yaşıyorum rahat oluyor o açıdan da İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize Ben bunu yazarken bebiş tarafından tekme yiyorum mesela şuan çok tatlı yicemmmm bı doğsun sağlıkla

canim ayni sehir ayni yas ayni risk iletisimde kalalim lutfen birbimize bilgi verelim

Canım benimde ilk gebeliğim ben hissettim sonradan emin oldum bağırsak hareketleri cok farklı bebeğe göre sende farkındasın zaten bence

20+2 yim gecen hafta folik asit olanından yazmış doktor ilk defa folik asit ve d vitamini hariç bir şey yazdı

Merhaba yasim 25 sinop 25.01.2024 sat 5+5 kese 6+5 kalp atışını duydum kızım olacak inşallah şimdilik Gökçe ismini düşürüyorum tahmini 15 Ekim dogum gozukuyo hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun

Kızlar size bisey sormak istiyorum benim göbeğinde çizgi oluşmaya başlamıştı ama bir haftadır kayboluyo gibi çok korkuyorum bisey oldu diye acaba göbeğim büyüdükçe rengi açılıyor mudur

Kızlar bu yapay zeka chatgpt var ya, yeni bir versiyonu yayınlanmış, görüntü üzerinden yorum ve analiz yapıyor. Son ultrasonuma ait tüm resimleri, videolardan aldığım ekran görüntülerini falan ekledim bana öyle detaylı bir analiz yaptı ki inanamadım. Plasentanın yeri, kalınlığı, bebekteki oran ve hesaplamalar ve kilosuna dek her şeyi bir kaç görüntü üzerinden yorumladı. Varsa böyle şeylere merakınız deneyebilirsiniz. Doktoruma sormadığım ya da aklıma gelmeyen her şeyden bahsetti. Cidden adeta bir ultrason teknisyeni:) Türkçe dil desteği de var.

Haberiniz olsun:)

Benim bebiş 16+2de 159 gram 14 cm çıktı. Önde olması iyi bi şey mi acaba yoksa kötü beslendim de gereksiz mi büyüdü ki
Canım ondan değil o liste bana çok doğru gelmedi programlarda çok daha büyük gözüküyor bebekler ve ultrasonda da öyle :) Benimde daha büyük :)

Benim bebiş 16+2de 159 gram 14 cm çıktı. Önde olması iyi bi şey mi acaba yoksa kötü beslendim de gereksiz mi büyüdü ki
16+3 158 gram 14 cm benimki de. Doktor tamamiyle normal olduğunu söyledi. Boyu tam ölçemedikleri için de uyluk kemiği uzunluğunu 7 ile çarpıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…