- 18 Ağustos 2022
- 2.899
- 4.094
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #14.661
Ben de hem 2li hem 3 lü yaptırdım ikisi de temiz çıktı. Dünki doktor da fetal yaptır istersen dedi ama ben gerek duymadım. İlk başlarda olsaydı yaptırırdım ama gelmişiz 18. HaftayaBenim doktorum İstersen fetal dna yaptır ya da amniyosentez dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum Allaha emanet
Kesinlikle canım Allah korusun başka bişey deseler bu saatten sonra aldıracak mıyız sanki Allahın izniyle hiç birşey yok sağşıklıca doğacaklar ben olumlu düşünmek istiyorumBen de hem 2li hem 3 lü yaptırdım ikisi de temiz çıktı. Dünki doktor da fetal yaptır istersen dedi ama ben gerek duymadım. İlk başlarda olsaydı yaptırırdım ama gelmişiz 18. Haftaya
Endişelenmeyin, inşallah olumsuz bir şey değildir de normalde şekeri olmayan insanlarda gebelik şekeri çıkabiliyor. 24. Hafta kontrolünde bakılacak benimkine de. İçinizi rahat tutunBenim korkum da ya şeker değilse diye çünkü benim tansiyon şeker düşüklüğüm vardır hep keşke sorun benimle alakalı olsa şekerin çözümü var diyet umarım başka bişey çıkmaz. Dünki doktora güvenmiyorum belkide diyorım hiç bişeyim yok. Teşekkür ederim bu arada
Yaaa ben de aynıyım, yarın sabah 8.30da gideceğim ben deKızlar merhaba yarın saat 3 de ayrıntılı randevu var stres yaptım galiba umarım hersey normaldir yolundadırgitmeden çikolata filan yemelimiyim karnım tok gitmeliyim değil mi
Olabilir dediğim gibi yüzeysel bir durumduSizinkiler muhtemelen çatlak değildi.
Hadi bakalım iyi haberler inşallahYaaa ben de aynıyım, yarın sabah 8.30da gideceğim ben de
Hayırlı haberler alalım inşallahYaaa ben de aynıyım, yarın sabah 8.30da gideceğim ben de
Bendee
Ben de öyle düşünüyorum Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsinKesinlikle canım Allah korusun başka bişey deseler bu saatten sonra aldıracak mıyız sanki Allahın izniyle hiç birşey yok sağşıklıca doğacaklar ben olumlu düşünmek istiyorum
Benim her ayaga kalktığımda oluyor ya rahim sarkması vardı acaba ondan mı diyorum baya bı doluluk hissediyorum Pers günü kontrolum var o zaman Dr sormayı düşünüyorum belki normal bir şeydir ama yine de tedirgin oluyorum bendeKızlar vajinadan alttan bir ağrı vuruyor mu size de böyle değişik bir his alttan ağrı geliyor
Benim her ayaga kalktığımda oluyor ya rahim sarkması vardı acaba ondan mı diyorum baya bı doluluk hissediyorum Pers günü kontrolum var o zaman Dr sormayı düşünüyorum belki normal bir şeydir ama yine de tedirgin oluyorum bende
Merhaba doktorumun ismini görünce yazmak istedimMerhaba Salih Yılmaz'a gidiyorum ve çok memnunum perinatolog prof dr Ahmet Tayyar'ı önerdi.
Canım tedirginliğini anlıyorum ama umut ediyorum ki bebeğin saglıklı. Sonuçta o bir teşhis testi değil tarama testi riski gösteriyor sadece sen de tecrubelisin biliyorsun. Ense kalınlığı ölçtü mü doktor
Endişelenmeyin, inşallah olumsuz bir şey değildir de normalde şekeri olmayan insanlarda gebelik şekeri çıkabiliyor. 24. Hafta kontrolünde bakılacak benimkine de. İçinizi rahat tutun
Merhaba benim bebeğimde hem kalpte parlaklık hemde beyninde koloid pleksus kisti göründü bizde iki belirti çıkınca korkup fetal dna yaptırdık ama çok şükür temiz çıktı. Bunlar çoğu bebekte görülebilen şeyler olduğu için riski olmuyor down için. Benim çevremde çok doktor var hepsine tek tek danıştığımda aslında çoğu bebekte olduğunu kontrollerin 3-4 haftada bir olduğu için o aralıkta yok olduğunu söylemişlerdi. Ki bizinkide 2 hafta sonraki kontrolde kayboldu. O yüzden hiç kafanıza takmayınBenim bebişin bağırsaklarında var demişti doktor 2hafta önce dün başka doktora gittim. O geçmiş ama kalpte gördü bu sefer de. O yüzden sormak istedim
Merhaba ben de öğretmenim 18 haftadayım maalesef yaz tatiline gelen izinler devrolmuyor kullanmış sayılıyor benimde 2 Eylül haftası 32. Haftam olacak inşallah, çalışabilirsem 4 hafta çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum bu şekilde yaptığımda hiç izin kaybı olmadan 1. Dönemi kapatabiliyorum.Merhaba arkadaşlar öğretmenim 21.haftadayım ve yeni dönem başladığında 35.haftada olacağım izin konusu nasıl olacak ne kadar izin alabileceğim yaz tatiline denk gelen zamanları devredebilecek miyim benim gibi aynı durumda oln varsa yazmak istedim
hiç merak etme meme boyutuyla süt alakasızkızlar göğüslerim çatladı yazmışsınız ama benim daha büyümedi bile. eskisinin 2/3ü kadar büyüdü evet ama yine de küçücükzaten aşırı zayıfım göğüslerim de yok denecek kadar küçüktü. Nolacak hiç bilmiyorum inşallah süt dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?