- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #19.021
Ben 32. Hafta gibi yikamalara başlarım diyorum zaten daha giysileri tam değil 3/5 bı şey aldım zıbın daha almadım . Tabi hazırlıklı olmada fayda var .Selam kızlar 29nhaftadannselamlar dün doktora gittim muayne 1400 gr 37 cm olmuş herşey yolunda yalnız bende de bua ra baş dönmesi oluyor böyle göz hafif karramalımgibü değişik bişe havalar çok sıcak biz hala odayı bitiremedik kıyafetleri yıkamayanbaşlamadım bir sürü iş var hava yanıyor nasıl olucak bilmiyorum
Odayı Bi bitirsek vizesi takılcak ufak Bi boya işi var agırlaşmadan yapmak lazım zor olacak bu sıcaklar daBen 32. Hafta gibi yikamalara başlarım diyorum zaten daha giysileri tam değil 3/5 bı şey aldım zıbın daha almadım . Tabi hazırlıklı olmada fayda var .
Bir ara annem gelmişti, yıkadık hurçladık güzelce alınanları iyi olduBen 32. Hafta gibi yikamalara başlarım diyorum zaten daha giysileri tam değil 3/5 bı şey aldım zıbın daha almadım . Tabi hazırlıklı olmada fayda var .
Benim haftaya 30. hafta doluyor, ben haftaya hafta sonu başlıyorum yıkamayaBen 32. Hafta gibi yikamalara başlarım diyorum zaten daha giysileri tam değil 3/5 bı şey aldım zıbın daha almadım . Tabi hazırlıklı olmada fayda var .
İnşallah olmaz benim 3. Gebeligim ilk defa başıma geliyor o yüzden neyle karşılaşıyorum bi fikrim yokBen kizimin hamileliginde diyet metformin ve insülin uclusuyle gecirdim umarim bunda boyle olmaz
Aldıkça kesenler derneğiKızlar bi de kıyafetlerin etiketlerini kesin bi an önce, en sinir bozucu iş o bence çok uzun sürmüştü
En mantıklısı bu ya birikince çok fazla oldularAldıkça kesenler derneği
Ben oda yapmayacağım için şimdiden yüküm daha az haklısın canm en azından şimdiden odasını temizlesen bitirsen senin de kıyafet düzeni falan 31.- 32. haftayı bulacak. Bende boş gardrop var onu düzenleyeceğim raf falan yaptıracağım odayı biraz büyüyünce yapacağım inşallahOdayı Bi bitirsek vizesi takılcak ufak Bi boya işi var agırlaşmadan yapmak lazım zor olacak bu sıcaklar da
İkizleri erken alıyorlar zaten canım sen tetikte olmakla iyi yapmışsın ellerinize sağlık haftaya ben de rapor alıp işten ayrılacağım o sırada evi baştan başa temizletip annemle yıkama ütüleme yapacağız daha alışverişe çıkacağım oo burdan bakınca çok iş varBir ara annem gelmişti, yıkadık hurçladık güzelce alınanları iyi olduikiz diye güvenemiyorum hazırlıksız yakalancam gibi geliyo hep
Çok güzelmiş hepsini favoriye attım teşekkürlerEvet evet e bebekten alabilirsin 2 tane kalın askılı 3 uzun kollu 3 tane kısa kollu aldım ben. Zıbınların boynu direkt açılanlardan al çıtçıtlılara göre çok rahat kullanımı aşağıda atıyorum aldıklarımdan. Bunları içe kesin giydiriyorsun. Üstüne tulum ya da alt üst takım giydiriyorsun. Uyku tulumlarını fermuarlı alırsan daha rahat edersin. Bunların dışında alt açma örtüsü, havlu falan da alırsın. Müslin örtü fazlaca almanı tavsiye ederim. Ana kucağına, yatağına, emzirirken, yıkarken yani her şey de kullanılıyor. Ağız silme memdillerini alırsın, emzirme örtüsü, çorap, önlük böyle ıvır zıvırlar da var. Dilersen kundak alabilirsin. Aldıkça devamı gekiyor gerçekten. Ben yine aldıklarımdan örnek atıyorum sanaİhtiyacın olursa özelden de yazabilirsin atarım ben sana
OhlalaKoala 3lü Nakışlı Çıt Çıtlı Kısa Kollu Body Zıbın Model 1 - Fiyatı, Yorumları
OhlalaKoala 3lü Nakışlı Çıt Çıtlı Kısa Kollu Body Zıbın Model 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Uzun Kollu Bebek Body - Fiyatı, Yorumları
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Uzun Kollu Bebek Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tomuycuk Sıvı Geçirmez Bej Bebek Alt Açma Örtüsü - Katlanabilir & Yıkanabilir Alt Değiştirme Minderi - Fiyatı, Yorumları
Tomuycuk Sıvı Geçirmez Bej Bebek Alt Açma Örtüsü - Katlanabilir & Yıkanabilir Alt Değiştirme Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O&G Collection %100 Pamuklu , Organik 4 Katlı Multi Müslin Bebek / Çocuk , Bornoz / Havlu Banyo / Havuz / Deniz - Fiyatı, Yorumları
O&G Collection %100 Pamuklu , Organik 4 Katlı Multi Müslin Bebek / Çocuk , Bornoz / Havlu Banyo / Havuz / Deniz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kumori Minty Duck Organik Çift Katlı Kareli Müslin Örtü 110 x 110 cm - Fiyatı, Yorumları
Kumori Minty Duck Organik Çift Katlı Kareli Müslin Örtü 110 x 110 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Deux Lapins % 100 Pamuk Müslin Bebek Örtü - Iconique Lapin 120x120 Cm - Fiyatı, Yorumları
Deux Lapins % 100 Pamuk Müslin Bebek Örtü - Iconique Lapin 120x120 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Carter's Layette Bebek Bornoz - Fiyatı, Yorumları
Carter's Layette Bebek Bornoz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Caramell Llama Kids Organik 2'li Pamuk 7li Bebek Mendili - Fiyatı, Yorumları
Caramell Llama Kids Organik 2'li Pamuk 7li Bebek Mendili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Agula %100 Organik Balenli Emzirme Önlüğü - Fiyatı, Yorumları
Agula %100 Organik Balenli Emzirme Önlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akface Organik 5'l Kutulu Safari Renklerde Unisex Yeni Doğan Ve Bebek Çorabı 0-2 Yaş - Fiyatı, Yorumları
Akface Organik 5'l Kutulu Safari Renklerde Unisex Yeni Doğan Ve Bebek Çorabı 0-2 Yaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
BabyZilla Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Yazlık Panduf - Fiyatı, Yorumları
BabyZilla Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Yazlık Panduf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ooo maşallahBenim haftaya 30. hafta doluyor, ben haftaya hafta sonu başlıyorum yıkamayaKurutma makinesine atacağım bi de ilk sefere mahsus ütüleyeceğim. Öncesinde sanırım dolabını ve şifonyerini iyice temizlememiz lazım siveno yüzey temizleyicisi almıştım. Temizliği annem yapar ütüyü ben yaparım ağustosa kalsın istemedim
Rica ederimÇok güzelmiş hepsini favoriye attım teşekkürlerbide boynu direk açılan zıbın nasıl oluyor ben de fermuarlı zibinlar var acaba çit çitlidan daha mı kullanışlıdır diye düşündüm ama bilmiyorum
Ben de Eylül annelerini takip ediyorum korktuk valla sıcaktan erken filan gelir diye. Deterjan olarak ben siveno ve baby me aldım, bitince galiba hep siveno’dan devam edeceğim en temiz içerikli o gibi görünüyorOoo maşallahkolay gelsin canım tatlı telaşlar başlamış sizde Eylül grubunda kızın biri yazmış 27 haftalık doğurdum 1aydir küvezde çocuk diye bı telaş yaptım 30 -32 de başlamak lazım . Benim de daha deterjanlar da almam lazım bebek için . Uno görüyorum daha çok tercihlerde bakalım artık . İş bitince bı foto isteriz hem burdaki hanimlara da başlamak için gaz vermiş olursun
Ona da bakacağım gittiğimde iş çokBen de Eylül annelerini takip ediyorum korktuk valla sıcaktan erken filan gelir diye. Deterjan olarak ben siveno ve baby me aldım, bitince galiba hep siveno’dan devam edeceğim en temiz içerikli o gibi görünüyor
Ben de bugün buna baktım ya ne tesadüf 27 miydi 21 miydi numarası onu beğendik biz onu yaptıracağız kısmetse. Düğün magnetlerim de Darüşşafaka dan çok memnun kaldıkEki Görüntüle 3454586
Bu arada ben Darüşşafaka’ya bağış olarak magnet yaptırdım, 50 tane 1750 tl. Çok içime sindi, belki ilham olur
Bana da en doğal içerikli Siveno dediler deterjan olarak, chico da aldım ben ama ilk Sivenoları kullanacağım.Ben de Eylül annelerini takip ediyorum korktuk valla sıcaktan erken filan gelir diye. Deterjan olarak ben siveno ve baby me aldım, bitince galiba hep siveno’dan devam edeceğim en temiz içerikli o gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?