- Konu Sahibi kediannesibiri
- #4.741
Evet soguk sut mide yanmasina iyi geliyor 2 3 yudum iciyorum ben gebelikten once de icerdimSüt diyorlar ama bn mide bulantısına içemedim bi dene bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet soguk sut mide yanmasina iyi geliyor 2 3 yudum iciyorum ben gebelikten once de icerdimSüt diyorlar ama bn mide bulantısına içemedim bi dene bakalım
Valla benimde iki gebeliğimdede olmadı bu 3. Gebeliğim Buda öyle maşallah diyim iki evladımda çok sağlıklı bünyesel birsey olduğunu kadın doğum dr um sıkıntı olmayacağını söyledi bana bence tedirgin olma benim teyzelerimizde olmamış kız anne tarafının özelliklerini taşırmışArkadaşlar merhaba şu an 10 haftalığım hiç mide bulantım aşermem ve hamilelik belirtim yok. Doktor belirtinin hiç olmaması da çok sağlıklı değil dedi. Kanamam yok normal akıntım sürekli oluyor ama. Bu şekilde hamilelik geçireniniz var mı ?
Bize de sıkıntı yok dedi doktorum ama biz de riske girmiyoruzKızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum![]()
Hamile kalmadan önceki gibi değilim bende o kadar istek yok yani ama arada istiyorum da yinede tedirgin oluyorumBizde de durum ayni. Valla acikcasi bende istek de yok, normal mi diye baktim hormonlardan dolayi su an normalmis. Hayirlisi![]()
SoğukSütü soğuk mu içiyorsunuz ısıtıp mı ?
Kanaman yoksa tedirgin olmana hiç gerek yok canım.Kızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum![]()
Mide yanmasına kabukları soyulmuş elma çok iyi geliyor canım. Midende gaz varsa onuda rahatlatıyor.Kızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .
Bir kere yaptık hafif bi kanamam oldu sonra da cesaret edemedim ayın 20sinde randevum var o sıra progestan bitmiş oluyor doktoruma soracağım yapılabilir mi diye hormonlar arttı resmen bu dönemde bendeKızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum![]()
Merhaba ben de yaptırmayı düşünüyorum fiyatları ne civarda acaba ?Ben fetal DNA yaptırıyorum bu hafta, onlara gerek kalmayacak
475 dolara anlaştık panorama firmasıMerhaba ben de yaptırmayı düşünüyorum fiyatları ne civarda acaba ?
Ya riskli bir gebeliğim olmamasına rağmen doktor ilk 3-4 ay ilişki yok dedi bu normal mi ben anlamadım gerçektenKızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum![]()
Benim lekelenmem olduğu için cinsellik yasak dedi hatta geçtikten 3 hafta sonra falan olabilir dedi ben yine de risk almak istemiyorum.Ya riskli bir gebeliğim olmamasına rağmen doktor ilk 3-4 ay ilişki yok dedi bu normal mi ben anlamadım gerçekten
Ay bende tam tersi oldu ilki kız hiç mide sorunu bulantı falan olmadı ikinci gebeliğim çok bulantı kusmaErkek hissediyorum bir kızım var 4 yaşında hiç alakası yok kızımda ki gebelik ile. En güzeli sıfır mide bulantısı 9. haftaya giriyorum hala mide bulantısı yok![]()
Bize de doktor kontrolümde biz sormadan kendisi söyledi. Cinsel birleşme yaşadınız mı dedi bizde hayır korkuyoruz dedik. Oda hiç sorun değil riskli değilsin yasak koymuyorum yapabilirsiniz hatta şu an en rahat yapabileceğiniz dönem dedi. Denedik bir sorun olmadı.Kızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum![]()
Benim de kanamam yok ama daha önce 2 düşük yaptığım için doktor direk yasakladıYa riskli bir gebeliğim olmamasına rağmen doktor ilk 3-4 ay ilişki yok dedi bu normal mi ben anlamadım gerçekten