2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugun tabani en rahat ayakkabımı giydim disari cikarken bakalim yarin nasil uyancam.

Ben masabasi calisiyorum ama doğumdan sonra yasadigim sirt agrisini hayatimda yasamadim. Kilo, yorgunluk, uykusuzluk hepsi birlesti. Simdi de bacaklarım tabanlarim sizliyo. Gece biraz ayaklarimi havaya dikip yatayim. Belki ise yarar.
Yarar mutlaka. Çabuk geçsin 🙏

Kizlar bu göğüs pompasini aldım ama bir türlü açamadım. Çalıştıramadım. Satıcı gösterdi işte çalışıyor falan diye. Ama ilk önce neye basıp nasıl çalıştırdı hiç bakmamışim. Şarja koydum var. Her yerine bastım açılmiyor nasıl çalışır bu
Canım M tuşu değil de onun altındakine basıp sonra + tuşuna basıp güç artırılabilir gibi sadece fikir olarak söyledim. Çünkü bu markayı hiç görmedim. Ama açma tuşu o M tuşunun altındaki tuş

Canım ben ilk gün grip nezle halsizlik ağrı yapar diye verdim sonrasında vermedim. Eşim calpol verelim yazık cocuğa uyuyamıyor falan diyor. Beni vicdansız anne yaptı😅 kendin hasta olunca sık sık parol alıyorsun diyo bana. Ben de uyanmasının nedeni burnu tıkalı öksürüyor ona bağlıyorum. Halsizlik acı çekiyor olsa sızlanmaz mı çocuk acılı bi şekilde ağlar gibi geliyor. Anne sütü de şifa onun için diye calpol vermedim. Aklıma takıldı ama iyileşene kadar ara ara da calpol veriyor musunuz diye
Burnu tıkalı diye öksürüyodur caspol işe yaramaz ağrı bitkinlik sızlama hiç durmuyosa anlarsın biyerin ağrıdığını ozaman verilir azcık..geçmiyosa grip soguk algınlığında ateşte olursa 6 aydan sonra iberominzero burna fısfıs caspol yazıyolar genelde 😄 başını yüksek yatır nane yağı var yastığına omzuna damlat burnu acıyo hep yaparım tıkanırsa tereyağla acıyorum 2 3 güne geçiyo

Canım M tuşu değil de onun altındakine basıp sonra + tuşuna basıp güç artırılabilir gibi sadece fikir olarak söyledim. Çünkü bu markayı hiç görmedim. Ama açma tuşu o M tuşunun altındaki tuş
Niye açılmıyor ki. Ona basıyorum. Uzun süreli basıyorum. Hızlı hizli basmayı denedim. Artık aldigim yere götürürüm. Açamazsam. Ay inşallah bozuk falan değildir. Ama orda satıcı kız çalıştırdı baktida

Kizlar bu göğüs pompasini aldım ama bir türlü açamadım. Çalıştıramadım. Satıcı gösterdi işte çalışıyor falan diye. Ama ilk önce neye basıp nasıl çalıştırdı hiç bakmamışim. Şarja koydum var. Her yerine bastım açılmiyor nasıl çalışır bu
Canım bu en altındaki tuş var ya yuvarlak olan ona uzun bas . Bende dd aynısı vsr artı ve eksiler siddetini ayarlıyor . M de manuel kısmı . Uzun basarsan açılır

Canım bu en altındaki tuş var ya yuvarlak olan ona uzun bas . Bende dd aynısı vsr artı ve eksiler siddetini ayarlıyor . M de manuel kısmı . Uzun basarsan açılır
Ona bassamda açılmadı her türlü denedim. Şarjı yoktur diye sarjada koydum. Şarjdayken de denedim. Yok olmuyor. Geri götürecem

P polimo Y yeager nasıl gidiyor uyku eğitimi kızlar? Öneriyor musunuz?
Hello . Ben siddetle öneriyorum . Bizim 3. Haftaya girdik gündüz uykularımız epey uzadı şuan kendi yatağında uyuyor bu hafta itibariyle odasını bile ayırdık dün . Aşama aşama gidiyoruz desteksiz uykuya doğru elin adımlarla . (Çok zor çok yıpratıcı bir ilk hafta sonrası değişime adapte olduktan sonra daha kolay ) geceleri 10-12 kez uyanan biz 4 e kadar düştük bakalım 😅🙏

P polimo Y yeager nasıl gidiyor uyku eğitimi kızlar? Öneriyor musunuz?
Biz bi ara vermiştik atak dönemi diye, hala aradayız 😂 Ben devam etmek istedim ama çok huysuz olduğu için gelişme göremeyiz dedi beklemek istedi. Sanki iki gündür biraz daha sakinleşti gibi, birkaç gün daha böyle giderse tekrar başlayacağız.
Bu süreçte ben aynı düzene devam ettim tabi. 2 uykuya alışmaya başladı, şu an iki uyku yapıyor ortalama 1,5 saat sürüyor uykuları. Ben atak haftası falan çok inanmıyordum ama gerçekten etkiliyor galiba🫣 Çünkü uykuya geçerken hiç ağlamamaya başlamıştı bu süreçte yine bir miktar mızırdanıyor ağlıyor.
Ek gıdaya geçmek iyi oldu yemek hazırlaması yemesi biraz oyun falan derken bakıyorum uyku vakti gelmiş.
Önerir miyim inan bilmiyorum. Bizim uykuya geçişimiz çok çok kötüydü gündüz uykusu yarım saat falandı. Bunlar düzeldiği için evet memnunum. Ama süreci tamamlamadan da net konuşmak istemiyorum. Sen şu anki düzeninden memnunsan sürdürebiliyorsan çok gerek yok gibi, ya da saatleri düzenleyerek çoğu şeyi çözebilirsin bence

Hello . Ben siddetle öneriyorum . Bizim 3. Haftaya girdik gündüz uykularımız epey uzadı şuan kendi yatağında uyuyor bu hafta itibariyle odasını bile ayırdık dün . Aşama aşama gidiyoruz desteksiz uykuya doğru elin adımlarla . (Çok zor çok yıpratıcı bir ilk hafta sonrası değişime adapte olduktan sonra daha kolay ) geceleri 10-12 kez uyanan biz 4 e kadar düştük bakalım 😅🙏
Oda ayırma süreci nasıl olacak ya. Her uyandığında kalkıp yanına gitmek çok zor değil mi 🫣 Ben en azından gece beslenmesini bire düşürmeden ayıramam gibi, böyle babası kalkıyor direkt ilgileniyor falan, başka odada olursa duymaz hepsi aklıma geliyor 😂

Biz bi ara vermiştik atak dönemi diye, hala aradayız 😂 Ben devam etmek istedim ama çok huysuz olduğu için gelişme göremeyiz dedi beklemek istedi. Sanki iki gündür biraz daha sakinleşti gibi, birkaç gün daha böyle giderse tekrar başlayacağız.
Bu süreçte ben aynı düzene devam ettim tabi. 2 uykuya alışmaya başladı, şu an iki uyku yapıyor ortalama 1,5 saat sürüyor uykuları. Ben atak haftası falan çok inanmıyordum ama gerçekten etkiliyor galiba🫣 Çünkü uykuya geçerken hiç ağlamamaya başlamıştı bu süreçte yine bir miktar mızırdanıyor ağlıyor.
Ek gıdaya geçmek iyi oldu yemek hazırlaması yemesi biraz oyun falan derken bakıyorum uyku vakti gelmiş.
Önerir miyim inan bilmiyorum. Bizim uykuya geçişimiz çok çok kötüydü gündüz uykusu yarım saat falandı. Bunlar düzeldiği için evet memnunum. Ama süreci tamamlamadan da net konuşmak istemiyorum. Sen şu anki düzeninden memnunsan sürdürebiliyorsan çok gerek yok gibi, ya da saatleri düzenleyerek çoğu şeyi çözebilirsin bence
Bizim hala 3 uykumuz var çünkü birkaç gündür saçma sapan bir şekilde sabah 5.15te uyanıyor. Geri uyumuyor. 2 uyku asla yapamaz bu düzende 😔 akşam 8.30da uyutuyorum. Ondan mı erken kalkıyor bilmiyorum ama daha geç uyutmak da benim içime sinmiyor

Bebeğimin makat kısmı kaka yaptıktan sonra aşırı kızarık oluyor. O da mı pişik kaynaklı acaba? Yoksa kaka yaptığı için mi öyle anlamıyorum
Benim bebeğim alerjik olduğu için kaka yaptığında popo arası hep kızarık oluyor barsak tepkili olduğundan dolayı böyleymiş sanırım

Back
X