2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun, sevdiklerimizle ve en önemlisi bebişlerimizle nice bayramlar görelim ❤️

Bayramı hasta geçiriyorum ilaç önerisi varsa alırım, malum emzirdiğim için parol kullanıyorum ama bunun da pek faydası yok ve işe döndüm acil toparlanmam lazım Salı gününe kadar 🥲
Gecmıs olsun suya atılan c vitamini içiyorum vucudum kırılmaya başlayınca 2 günde toparlıyo bal limon yapıyorum.eğer cok kötüysen sağlık ocağına git

İyi bayramlar dilerim canım inşallah nice güzel Bayramlarımız olur💞 çok geçmiş olsun bu arada evet emzirdiğimiz için ilaç kullanamıyoruz ama bildiğim kadarıyla emziren annenler için soğuk ve grip algınlığı için ilaçlar var istersen Bi sağlık ocağına git derim

Gecmıs olsun suya atılan c vitamini içiyorum vucudum kırılmaya başlayınca 2 günde toparlıyo bal limon yapıyorum.eğer cok kötüysen sağlık ocağına git
Çok teşekkür ederim kızlar olmazsa Salı günü gideceğim sağlık ocağına 🤲🏻

Kızlar herkese hayırlı günler 🥰Rica etsem benim bebişimede cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz.Karından çekildi.Chat gpt kız dedi ama yinede sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim

Eklentiler

• 20250610_092021.webp
    20250610_092021.webp
    22 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar gerçekten mi o kadar istiyorumki kızım olsun diye:)dikkatlice inceleyin kizlar:)kardeşimin telefonundan chat gpt ye sordum oda erkek dedi

Kizlar ya, benim kiz gunlerdir geceleri aglama inleme surekli uyaniyo. Dun gece toplasam iki saat aanca uyumustur. Noluyo ya boyle.
Benimki de aşırı sinirli. Sürekli bir seylere kiziyor. Gözünün önünden 10 saniye ayrılsam kıyamet kopuyor. Ve sesi de inanılmaz gür çıkıyor bağırırken. Of hep böyle sinirli çocuk mu olacak acaba ya 😔

Back
X