- Konu Sahibi kediannesibiri
- #34.361
Yazı geçirelim de öyle olalım yazın cekilmiyoBen de olmadım hala ya. Unuttum nasıl bir şeydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı geçirelim de öyle olalım yazın cekilmiyoBen de olmadım hala ya. Unuttum nasıl bir şeydi![]()
Bıktım uyku konusundan. Bu gün mesela 6 buçuk civarı uyandı (fix 6-6.30 da kalkar 7yi göremedik daha.) tabi ki erken uykusu geliyor 9 buçuk gibi uyuttum 30 dk uyudu sonra tekrar uyuttum inanın şakasız hem ağladım hem salladım tam 30 dk sonunda uyudu ve 1 dk sonra uyandıBebeğimin uyku sorununu çözemedim. Memede uyumuyor. Kucağımda pış pışlayarak ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Bi yerden sonra gözlerini kapatıyor ama mızmızlığı yarım saat 40 dk sürüyor uykuya daldırmak için çok uğraşıyorum. Ne yapabilirim kızlar çok bunaldım artık uğraşmadan kolaylıkla uyuduğu 50 uykuda 1 falandır yani
Peki şu an gece kaç kez uyanıyor bebeğiniz?Benimki de öyle öyle bıraktı memeyi tamamen. Umarım seninki bırakmaz. Önce sadece gece emmeye başladı sonra onu da bıraktı.
Birkaç kez uyanıyor ama bir kere mama veriyorum saat 3 gibi. Zaten 6da da uyanıyor. Bazen 5 buçukta.Peki şu an gece kaç kez uyanıyor bebeğiniz?
Aynı bizimki de. Gündüz kısa uyku akşam sık uyanma… dişini de çıkardı ama hala aynı.Birkaç kez uyanıyor ama bir kere mama veriyorum saat 3 gibi. Zaten 6da da uyanıyor. Bazen 5 buçukta.
Diş çıkarma döneminde olduğu için bağırarak ağlayarak uyanıyor çoğunlukla gece. Sanırım bu dönem böyle. Gündüz de 30 dk uyuyor uyanıyor. Az uyuduğu için de mızmız, ağlak oluyor.
Bana doktorum taze olta balığı olsun çiftlik olmasın dedi ben bu sabah eşim bir kaç minik istavrit tuttu (yazlıktayız da) onu buğulama gibi yaptım verdim ilk kez. Sevdi gibiKızlar bebeklerinize balık olarak hangilerini yediriyorsunuz ? Ben sadece somon veriyordum ama komşum somon verme parazit çokmuş dedi. Söylediği şey doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Ben henüz balık vermedim. Denize yakın değilim, soğuk zincir bozulmuş mudur emin olamıyorum. Kasımda vermeye başlayacağım sanırım.Kızlar bebeklerinize balık olarak hangilerini yediriyorsunuz ? Ben sadece somon veriyordum ama komşum somon verme parazit çokmuş dedi. Söylediği şey doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Ben de deniz olmayan memlekette yaşıyorum canım. Carrefrdan somon aldım yedirdim ama işte bilemiyorumBen henüz balık vermedim. Denize yakın değilim, soğuk zincir bozulmuş mudur emin olamıyorum. Kasımda vermeye başlayacağım sanırım.
3 gündür öyleyiz sıcaktan mı yoksa gerilememi diş sancısı mı anlamadım kendi uyuyodu ne güzel pek müdahale etmiyodum gecede uyanmıyodu. meme istemiyo gözleri kapalı uyumak istiyo dönüyo yatağın içinde dalamıyo sonra ağlıyo hiç bir sekilde uyumuyo en son ayaklarımda sallıyorum onda da zorlaKızlar sanırım 8. ay uyku gerilemesi yaşıyoruz. 40 dk boyunca uyutmaya çalışıyorum. Gece sürekli uyanıyor. Yoruldum artık
TeşekkürlerBurası
9 aylık kontrol var bizde 1 yaşında yapılcak su çiçeği ve kızamıkSelam.kizlar nasilsiniz bebisler nasıl 9. Ay aşısını yaptırdınız mi aranızda yaptıran oldu mu
Harikasınız maşallah size, bizim de 8. Dişimiz cikti ayni yoldayız8. Dişimiz çıktı![]()
Hangi gün doğmuştu senin bıdık?Harikasınız maşallah size, bizim de 8. Dişimiz cikti ayni yoldayız