- 8 Ocak 2025
- 69
- 37
- 3
- 39
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #34.381
20 Ekim sizinki?Hangi gün doğmuştu senin bıdık?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 Ekim sizinki?Hangi gün doğmuştu senin bıdık?
28 ekim.20 Ekim sizinki?
Allah sağlık sıhhat versin ,ömrü uzun analı babalı olsun28 ekim
Bziim azilar da kaşınıyor, en kötüsü mememi cok ısırmaya başladı, resmen sakız gibi çiğniyor, cok canim aciyor,28 ekim.
Çook hızlıyız maşallah. Umarım azılar hemen çıkmaz da 1 2 ay rahat ederiz. Yoksa akıl sağlığımdan olabilirim![]()
Hepimizin kuzusuna inşallahAllah sağlık sıhhat versin ,ömrü uzun analı babalı olsun
Benim de öyle. Gece emmeden dalmıyor uykuya. 5 6 kere uyandığı oluyor. Emerken de ısırıyor çok kötü ya. Geçer inşallah hemenBziim azilar da kaşınıyor, en kötüsü mememi cok ısırmaya başladı, resmen sakız gibi çiğniyor, cok canim aciyor,
Ek gıda ile aranız nasıl ay biz özelden az derstleselim, burayı fazla kalabalık yaomayalim olur muBenim de öyle. Gece emmeden dalmıyor uykuya. 5 6 kere uyandığı oluyor. Emerken de ısırıyor çok kötü ya. Geçer inşallah hemen
Bize 1 yaşında yaptırabilirsiniz isterseniz demişti öyle düşünüyoruz kızamık aşısı. Ama ağustosta bi tatil planımız var 11 aylık oluyor acaba yaptırsak mı da diyoruz toplum içine çıkacakSelam.kizlar nasilsiniz bebisler nasıl 9. Ay aşısını yaptırdınız mi aranızda yaptıran oldu mu
Ya işte hangisi iyi bilmiyorum kiO sırada sıfır dişli kızım![]()
Maşallah yaa. Benim oğlum 21 ekim doğumlu bir dişi bile yok henüz8. Dişimiz çıktı![]()
Bizimki hiç öyle olmadı ya çok şükür ama devamlı görüştüğüm arkadaş grubumuz var akrabalarla da ara ara görüştük alıştı sanırım. Farklı biri görünce kısa bi yabancılıyo ama ağlama bağırma olmuyoKızlar bebegim 21 ekim doğumlu. Yabancılardan aşırı korkuyor, eve misafir geldiğinde eğer misafir yüzüne bakarsa çığlık atıp ağlamaya başlıyor. 9 aylık oldu nerdeyse daha aile dışından hiç kimse kucağına alıp sevemedi. 2 aylıktan beri böyle çünkü. Birde ben odadan çıkınca hemen ağlamaya başlıyor. Aynı durumda olan varmı?
Bizim 30 Ekim ama hala hiç dişi yok birde emekliyor mu sizin bıdıklar28 ekim.
Çook hızlıyız maşallah. Umarım azılar hemen çıkmaz da 1 2 ay rahat ederiz. Yoksa akıl sağlığımdan olabilirim![]()
Erken çıkması da iyi değil erken dökülür diyorlar bilmiyorum artık. Hayır emekleme yok, yuz üstü yatmayı hiç sevmiyor ama tırmanma yapmaya çalışıyor kollarından tutup kaldırırsam dolaşmayı seviyorBizim 30 Ekim ama hala hiç dişi yok birde emekliyor mu sizin bıdıklar
Uzun aralıklarla insanlarla karşılaştığı içindir. Biraz alışmasıyla alakalı odadan çıkmada ağlama ara arabizde de var kucak istiyor ilgi istiyor sürekliKızlar bebegim 21 ekim doğumlu. Yabancılardan aşırı korkuyor, eve misafir geldiğinde eğer misafir yüzüne bakarsa çığlık atıp ağlamaya başlıyor. 9 aylık oldu nerdeyse daha aile dışından hiç kimse kucağına alıp sevemedi. 2 aylıktan beri böyle çünkü. Birde ben odadan çıkınca hemen ağlamaya başlıyor. Aynı durumda olan varmı?
Bi ara bu dönemi biz de cok yaşadık.donemsel. geçiyor zamanla.Kızlar bebegim 21 ekim doğumlu. Yabancılardan aşırı korkuyor, eve misafir geldiğinde eğer misafir yüzüne bakarsa çığlık atıp ağlamaya başlıyor. 9 aylık oldu nerdeyse daha aile dışından hiç kimse kucağına alıp sevemedi. 2 aylıktan beri böyle çünkü. Birde ben odadan çıkınca hemen ağlamaya başlıyor. Aynı durumda olan varmı?
Evet öyle bir söylenti var ama bence pek gerçekçi değildir yeme alışkanlığı diş fırçalama ve genetik ile ilgili şeyle bakalım kızım. Da 10 aylık çıkartmıştı o yüzden şaşırmıyorum şuan. Yaa bizim ki de ger geri gidiyor kollatirını ve bacakları o kaldırıyor ama hareket ettirmeyi beceremiyor aynı anda birde desteksİz ne kadar oturabiliyor bizimki çok çabuk devriliyor daErken çıkması da iyi değil erken dökülür diyorlar bilmiyorum artık. Hayır emekleme yok, yuz üstü yatmayı hiç sevmiyor ama tırmanma yapmaya çalışıyor kkollarından tutup kaldırırsam dolaşmayı seviyor
Uzun bir süre oturuyor yorulup sıkılıncaya kadarEvet öyle bir söylenti var ama bence pek gerçekçi değildir yeme alışkanlığı diş fırçalama ve genetik ile ilgili şeyle bakalım kızım. Da 10 aylık çıkartmıştı o yüzden şaşırmıyorum şuan. Yaa bizim ki de ger geri gidiyor kollatirını ve bacakları o kaldırıyor ama hareket ettirmeyi beceremiyor aynı anda birde desteksİz ne kadar oturabiliyor bizimki çok çabuk devriliyor da
25 Eylül doğumlu benim oğlumda , aynı sorunu yaşıyoruz uzun süre görüşmediğimiz insanlara çabuk ısınamıyor korkuyor ağlıyor gitmek istemiyor ama bizim 2 aylıkken başlamadı 6 aydan sonra oldu. Gelişiminin bi parçası bizimle daha güvende hissediyor çocukları çok seviyor ama parka falan götürüp sosyalleştirmeye çalışıyorum benKızlar bebegim 21 ekim doğumlu. Yabancılardan aşırı korkuyor, eve misafir geldiğinde eğer misafir yüzüne bakarsa çığlık atıp ağlamaya başlıyor. 9 aylık oldu nerdeyse daha aile dışından hiç kimse kucağına alıp sevemedi. 2 aylıktan beri böyle çünkü. Birde ben odadan çıkınca hemen ağlamaya başlıyor. Aynı durumda olan varmı?