• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    258
Kadınlar kulübünde açılan konulara bakıyorum bekarlar evlenemedik diye üzülüyor, evliler bekarlık günlerini özlüyor 😅 İnsan neye sahip değilse onu istiyor demekki. Bende çok özlüyorum bazen. Evde 9 yaşında hiç susmayan bir oğlan, sürekli kucak isteyen bir bebek... Ama geçecek bizde rahat edeceğiz inanıyorum 🤩
Ne zaman mezarda mı derler ya ozajajajj çocuktan sonra rahat yok artık ben anladım zıajaja

Ateşi 38 den aşağı düşmedi ama doktor vir şeyi yok dedi . Yarın tekrar götürcem çünkü yeşil kaka ve balgamlı öksürük var. Burnunu sık sık yıkıyorum . Ateşi yok çok şükür o bitti
Canım yeşil derken nasıl bi yeşil kusura bakma bizimki sık sık yeşil/kahve gibi yaptığı için bir problem mi merak ettim
Ya ben ikinciyi istiyorum ama eşim iş ev beni bunlar çok düşündürüyor. Şu an bile kendimi kesesim var. Çok bunaldım çok yoruldum . Kardeşi de olsun istiyorum ama nasıl bilmiyorum
Ben bire bir böyleyim kardeşi olsun çok istiyorum ama saçma şekilde oğlumun üzerine gül koklayacakmışım gibi geliyor sjdjdk bir de resmen desteksiz büyütüyorum kızlar kayınvalidem asla gelmez annem de arada sırada bi gelir yemek yapar temizler toplar sağ olsun sonra gider yani ben çalışmıyorum doğal olarak baksın kendi gibi düşünüyor olabilirler ama benim bebeğim geceleri hiç hiç hiç uyumuyor. Minimum 4-5 kez uyanması var. Ben çok yorgunum ve bitkinim uyuyacağım günleri iple çekiyorum bir bebek daha hem istiyorum hem cesaret edemiyorum. Eşim hiç istemiyor

Zengin olsak hiç düşünmeden patır patır yapardım valla . Bakıcı tutardım oh mis. Şimdi işe başlıcam bakıcı bulamadım . Evimiz biraz ulaşıma uzak olduğu için gelmiyorlar . Mecburen babaannesine bıracakacağım. Her gün bırak al ben yorulacağım. Ev işleri zaten bu üstümde . Korkmakta haklıyız yani
Haklısın bende çalışıyorum home office ama ofise gittiğimde oluyor o zamanlarda anneme bırakıyorum cidden çok zor oluyor bırak al ev işleri falan Allah yardımcımız olsun

Ben bire bir böyleyim kardeşi olsun çok istiyorum ama saçma şekilde oğlumun üzerine gül koklayacakmışım gibi geliyor sjdjdk bir de resmen desteksiz büyütüyorum kızlar kayınvalidem asla gelmez annem de arada sırada bi gelir yemek yapar gider yani ben çalışmıyorum doğal olarak baksın kendi gibi düşünüyor olabilirler ama benim bebeğim geceleri hiç hiç hiç uyumuyor. Minimum 4-5 kez uyanması var. Ben çok yorgunum ve bitkinim uyuyacağım günleri iple çekiyorum bir bebek daha hem istiyorum hem cesaret edemiyorum. Eşim hiç istemiyor
Ne kadar da bensin…. Bebeğim gece kaç kez kalkıyor saymıyorum gelen giden destek zaten yok bide üstüne çalışıyorum evde bebekle o kadar zor ki dinlenmek neydi unuttum 😢

Ne kadar da bensin…. Bebeğim gece kaç kez kalkıyor saymıyorum gelen giden destek zaten yok bide üstüne çalışıyorum evde bebekle o kadar zor ki dinlenmek neydi unuttum 😢
Ay çalışıyorsun bir de bebeği annene mi bırakıyorsun? Uykusuzluk çok zor cidden insanın direnci kırılıyor

Yok evde çalıştığım günlerde benimle oluyor bırakmıyorum ama ofise giderken bırakıyorum çünkü yakın değiliz araba ile bırakıyoruz 😏
Anladım Allah kolaylık versin ya yine de arada işe gitmek de sana nefes aldırıyordur insana o da lazım bee 🙂🙂 ben şu an instagramda son zamanlarda çok meşhur bir uyku eğitimcisinden uyku eğitimi alıyorum bebeğime ama asla memnun değilim… iki hafta olacak yakında ve hiç ilgilenmiyor yazmıyor yazdığıma cevap atmıyor instagrama bi bakıyorum hikaye koymuş pesss diyorum sonra içimden… bana göre de iyi bi para verdik yani üzüldüm paraya

Anladım Allah kolaylık versin ya yine de arada işe gitmek de sana nefes aldırıyordur insana o da lazım bee 🙂🙂 ben şu an instagramda son zamanlarda çok meşhur bir uyku eğitimcisinden uyku eğitimi alıyorum bebeğime ama asla memnun değilim… iki hafta olacak yakında ve hiç ilgilenmiyor yazmıyor yazdığıma cevap atmıyor instagrama bi bakıyorum hikaye koymuş pesss diyorum sonra içimden… bana göre de iyi bi para verdik yani üzüldüm paraya
Bende çalıştığım için uyku eğitim düşünüyordum bazı hesaplarda gördüm hatta bebeklerimizde aynı ayda bebeği olan bir kaç kişide ama bilemedim bak mesela sen hiç memnun kalmamışsın, ayıptır sorması ücreti ne kadar ödediniz

Bende çalıştığım için uyku eğitim düşünüyordum bazı hesaplarda gördüm hatta bebeklerimizde aynı ayda bebeği olan bir kaç kişide ama bilemedim bak mesela sen hiç memnun kalmamışsın, ayıptır sorması ücreti ne kadar ödediniz
15 bin ödedim. Herkes çok memnun ama görseniz her gün memnuniyet storyleri paylaşıyor ama bana cevap yok. Bana habire zor bebek dirençli bebek diyip duruyor sinir olmaya başladım iyice

ben bir de gece emzirmeme işini beceremiyorum rüya öğünü yaptırtıyor bana ama o kadar sık kalkıyor ki yani her gece pes edip emziriyorum çünkü salonda 45 dk dolandığımı biliyorum uyusun diye sonunda yine emzirdim de uyudu. Her uyandığında kalkıp dolaştırmak çok zor

Bizim gece düzeni gene bozuldu nerdeyse 2 haftadır uykuya dalamıyo gözlerini övüştürüyo uyutmak ıcın herşeyi deniyorum yok uyumuyo 12den sonra saat başı kalkıo sonra 4 5 de uyanıyo sabah 8 e kadar uyumuyo beşikte döne döne mızırdıyo sonra ağlıyo gece memeyi tümden kescem 1 yasını bekliyemicem 😒

Bizim gece düzeni gene bozuldu nerdeyse 2 haftadır uykuya dalamıyo gözlerini övüştürüyo uyutmak ıcın herşeyi deniyorum yok uyumuyo 12den sonra saat başı kalkıo sonra 4 5 de uyanıyo sabah 8 e kadar uyumuyo beşikte döne döne mızırdıyo sonra ağlıyo gece memeyi tümden kescem 1 yasını bekliyemicem 😒
Benim arkadaşa doktoru 7. Aya girdiği gibi kestirdi katiyen emzirmiyeceksin dedi bebeği o günden beri tüm gece uyuyor. Ben de bırakmak istiyorum ama başaramıyorum

Benim arkadaşa doktoru 7. Aya girdiği gibi kestirdi katiyen emzirmiyeceksin dedi bebeği o günden beri tüm gece uyuyor. Ben de bırakmak istiyorum ama başaramıyorum
bende şaşırdım napcağımı memeye cok düşkün gündüz gece kucağa gelince uzun uzun emiyo okul haftasını atlatim pazar gecesi denicem 😬

Canım yeşil derken nasıl bi yeşil kusura bakma bizimki sık sık yeşil/kahve gibi yaptığı için bir problem mi merak ettim

Ben bire bir böyleyim kardeşi olsun çok istiyorum ama saçma şekilde oğlumun üzerine gül koklayacakmışım gibi geliyor sjdjdk bir de resmen desteksiz büyütüyorum kızlar kayınvalidem asla gelmez annem de arada sırada bi gelir yemek yapar temizler toplar sağ olsun sonra gider yani ben çalışmıyorum doğal olarak baksın kendi gibi düşünüyor olabilirler ama benim bebeğim geceleri hiç hiç hiç uyumuyor. Minimum 4-5 kez uyanması var. Ben çok yorgunum ve bitkinim uyuyacağım günleri iple çekiyorum bir bebek daha hem istiyorum hem cesaret edemiyorum. Eşim hiç istemiyor
Böyle yeşil ishal gibiydi o zamanlar . Mukusta vardı . Bizimki de hep uyanıyor. Çok zorlanıyorum . Allah yardım etsin hepimize ya

bende şaşırdım napcağımı memeye cok düşkün gündüz gece kucağa gelince uzun uzun emiyo okul haftasını atlatim pazar gecesi denicem 😬
Nasıl deneyeceksiniz ya 🥲 ben bir kere inat ettim. Saatlerce ağladı ben yoruldum ve feri verdim . İnş sizinki olurda bana akıl verirsiniz 🥲

Nasıl deneyeceksiniz ya 🥲 ben bir kere inat ettim. Saatlerce ağladı ben yoruldum ve feri verdim . İnş sizinki olurda bana akıl verirsiniz 🥲
aslında güzel gidiyoduk gece beslenmesini 1 indirmiştim nolduysa dişten sonra oldu.nasıl ne şekilde ilerlicem bilmiyorum. ilk gün anlaşılmaz 3 gün üstünde durcam 1 haftayı tamamlarsam hiç meme istemezse gece beslenmesi kesmiş oluruz.başarırsam anlatırım ☺️

Gündüz uyuyor normal şekilde, yani günde 2 uyku yapıyor toplam 2-2.5 iki uykusu tabi evdeysek oluyor bunlar. Ama gece kalkıp oyun oynamak istiyor çok yıprandım
Canım gece uykusuna kaçta geçiyo alışmış belliki doğdugunda nasıldı hep böylemiydi gecesi gündüz olmuş düzene oturtman zaman alır şöyle yap diyemicem eminim herseyi denemişsindir.hamak yapın tavandan asılılardan benim arkdaş o şekilde yaptı uyuyo Allah yardımcın olsun birinden destek al uyku eğitimleri felan😔

Back
X