- 21 Haziran 2024
- 125
- 119
- 18
- 37
Nice mutlu yıllari olsun inşallahBugün kızımın doğum günüydü teyzeleri 5 yaşına girdi sizde görün istedimPasta benden nasıl olmuş , 2 cocukla doğum günü zor oldu çok yoruldumm
Canım yavaş yavaş başladı bugün ferketik bizde 59 günlüğüzKızlar bebekleriniz size gülümsüyor mu?
Sağlıklı çiçek gibi bir ömrü olsun prensesin annesiBugün kızımın doğum günüydü teyzeleri 5 yaşına girdi sizde görün istedimPasta benden nasıl olmuş , 2 cocukla doğum günü zor oldu çok yoruldumm
Belki benimkinin de zamanı vardır, çok sağ ol yazdığın için canım. İnternette hep 6-8 hafta arası gülümser dedikleri için endişelenmeye başlamıştımCanım yavaş yavaş başladı bugün ferketik bizde 59 günlüğüz
Böyle şeylere çok takılmayın ama her bebek bir değil ki. Benim bebeğim karın üstü durmayı hiç sevmiyor mesela ağlıyor. Olabilir. Nörolojik yada ortopedik bir sıkıntısı olsaydı doktorunuz kontrolde bunu anlardı. Kafaya takmayinkızlar ben de şunu soracağım: osman gönülal'ın 3. ay videosunda 3. ay itibariyle bebeğin başını 90 derece kaldırıp etrafı izleyebileceği söyleniyor ama benim bebiş göbeküstü yatırdığımda asla kafasını kaldırmıyor. sağa sola dönecek kadar başını çeviriyor o kadar :/ ben de bundan biraz endişeliyim. sizinkiler yapabiliyor mu bu hareketi? yani karın üstü yatarken başını 90 derece kaldırıp etrafa bakıyorlar mı?
Yok valla bugün ilk kes farkettik bizde bi kaç kez yaptı bekle canım zamanı bar belli kiBelki benimkinin de zamanı vardır, çok sağ ol yazdığın için canım. İnternette hep 6-8 hafta arası gülümser dedikleri için endişelenmeye başlamıştım
Teşekkürler canım inşallahSağlıklı musmutlu ömrü olsun
Teşekkür ederiz canımm inşallahNice mutlu yıllari olsun inşallahçok tatlı
Çok teşekkürler canimm inşallah hepimizin çocuklarınınSağlıklı çiçek gibi bir ömrü olsun prensesin annesi
Hay maşallah yüzü gibi güzel ömrü olsun canım pastası da harika görünüyor vallahi emeğine sağlık hem de 2 çocukla helal olsunBugün kızımın doğum günüydü teyzeleri 5 yaşına girdi sizde görün istedimPasta benden nasıl olmuş , 2 cocukla doğum günü zor oldu çok yoruldumm
Evet canım, kumaş bilgisinde ne yazıyorsa o geliyo, kendime de kızıma da aldım bikaç şey kumaşları güzelFiyatlar çok uygun ya kumaş kalitesi nasıl iyi mi pamuklu mu
Valla canım bizim doktor da pek atak haftalarını dikkate almadığı için çok takılmamıştım ama bizim de bir haftadır tüm düzen dediğimiz şeyler değişti. Gündüz tam olarak böyle bizim de. Gece aç uyanınca odaklı emiyor ama şimdi bi de etrafı farketmeye başladı, memeyi pat diye bırakıp etrafı izliyo dönüp tekrar emiyo derken doğru düzgün emmiyo hiç. Bırakırsam ağlıyor, babası oyalarken beni görmezse sıkıntı yok görürse başlıyor ağlamaya. İlla bitişik olacağızSabahtan beri sadece bir buçuk saat uyudu arkadaşlar ve inanılmaz huzursuz. Bu atak haftası 40 a göre mi hesaplanıyordu eğer öyleyse 10. Haftamız ben 38 de doğum yaptığım için 8. Hafta atağımıza yani bu zamana denk geliyor. Şayet atak değilse boku ayrı yedim. Bakın 1 buçuk saat memede duruyor ayrıldığı anda gözler zınk açılıyor inanamazsınız yerine koymamı bile beklemiyor. Çocuğum düzen kazanacağı yerde iyice bulamaç oldu. Asla zor değildi bu çocuk 12 buçuktan beri uyumuyor deliricem ana kucağında da hiçbir yerde durmuyor.
Sormayın aynı durumdayım. Böyle değildik. Eşim ben uyuyabileyim diye kucağında tutarak uyutmaya başladı. Sadece 1 hafta yaptı ve alıştı. Kucağımdan indirirsem uyanıyor. Şu anda kucağımda yatıyor mesela.
Bazen yatağa koyup elimi göğsüne koyuyorum, ellerini tutuyorum. O da etkili oluyor. Belki yavaş yavaş teması azaltabiliriz.
Bu aralar daha fazla mı temas istiyorlar acaba ya? Bizimki de emmekten çok benimle olmak istiyor gibi. Temas edince rahatlıyor.3. Aydan bildiriyorum hatta anlık foto atayım aynı durumdayız gece de yanımda uyuyo gündüz de hep üstümde asla temas etmeden uyumuyo her şeyi denedim olmuyor. Ayakta salladım anakucağında salladım ağzına zorla emzik koydum pışpış ninni beyaz gürültü ıı ııhh olmuyor.
Benimki emmiyor eskisi gibi. Dolaştırılcak kucakta. Ona daha istekli. Mastitim varken zor oluyor. Keşke emse de yumuşasa sertlikler diyorum.Valla canım bizim doktor da pek atak haftalarını dikkate almadığı için çok takılmamıştım ama bizim de bir haftadır tüm düzen dediğimiz şeyler değişti. Gündüz tam olarak böyle bizim de. Gece aç uyanınca odaklı emiyor ama şimdi bi de etrafı farketmeye başladı, memeyi pat diye bırakıp etrafı izliyo dönüp tekrar emiyo derken doğru düzgün emmiyo hiç. Bırakırsam ağlıyor, babası oyalarken beni görmezse sıkıntı yok görürse başlıyor ağlamaya. İlla bitişik olacağızİlk üç ay alışmaz hiçbişeye diye benim şikayetim yok da ama içten içe ya böyle alışır da hep böyle giderse korkusu oldu. Normal değilmiş gibi geliyordu ama hepimiz aynı şeyleri yaşayınca heralde süreç bu diyorum
Bu aralar daha fazla mı temas istiyorlar acaba ya? Bizimki de emmekten çok benimle olmak istiyor gibi. Temas edince rahatlıyor.
40. Haftaya göre hesaplanıyor canım, dışarı çıkarmayı mı denesen benim kız dışarı çıkınca uyuyor
Saat 7 de uykusuzluktan bayıldı benimki ama hayatımın en zor günüydüHuyları bir anda değişiyor ya kangruya koyup evde yürümeyi denedin mi benim bebe öyle uyuyo memede uyutamıyorum artık
Evet kuşum kimi doktor atak haftası diye bir şey yok diyor aman ne bileyim çıldırdı o zaman bizimkiValla canım bizim doktor da pek atak haftalarını dikkate almadığı için çok takılmamıştım ama bizim de bir haftadır tüm düzen dediğimiz şeyler değişti. Gündüz tam olarak böyle bizim de. Gece aç uyanınca odaklı emiyor ama şimdi bi de etrafı farketmeye başladı, memeyi pat diye bırakıp etrafı izliyo dönüp tekrar emiyo derken doğru düzgün emmiyo hiç. Bırakırsam ağlıyor, babası oyalarken beni görmezse sıkıntı yok görürse başlıyor ağlamaya. İlla bitişik olacağızİlk üç ay alışmaz hiçbişeye diye benim şikayetim yok da ama içten içe ya böyle alışır da hep böyle giderse korkusu oldu. Normal değilmiş gibi geliyordu ama hepimiz aynı şeyleri yaşayınca heralde süreç bu diyorum
Bu aralar daha fazla mı temas istiyorlar acaba ya? Bizimki de emmekten çok benimle olmak istiyor gibi. Temas edince rahatlıyor.
Umarim :)bebebğin biraz daha büyüyene kadar sabret canım idare et asla yetersiz değilsin, sonra sonra sürekli anlat . onun daha fazla katılımcı olması lazım. küstüm oynamıyorum demekle kurtulamaz sorumluluktan ve sana kimsenin yetersiz hissettirmeye hakkı yok. benim eşimle de böyle sorunlarımız oldu ev dağınjk kafaya taktı laf etti annem çok gelip gidiyor düzene illa ki etkisi oldu ona bozuldu vs hep uzun uzun msjlar yazdm bak bu konuda şöyle yanlış düşünüyosun ben bunları yaşıyorum vs. özür diledi hal verdi. yine takıldıgı şeyler oluyor ama tolore ediyor mecbur yani. sen güzel dille sabırla anlat kedninş seni anlaması şart
Çağırmadı, geçen hafta kendim gittim. Dikişlerimede bakmadı :/Genelde çağırıyorlar canım ams unuttu mi ki söylemeyi. İç dikişlerime bakacakmış kontrole gelmeden ilişki yasak dedi hatta
Benimki de sanırım adet değildi ara kanama gibi bir şeydi sanırım canım önümüzdeki ay anlarız. Emzirirken erken olmaz derler o yüzden beklemiyordum şaşırdım
Ben Neko Start Kanguru - Leopar Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kullanıyorumben de kanguru alıcam canım hangi marka ve model aldın ?
Plastik eldivene pirinç koyup çocuğun üstüne koyuyor Çinliler. Belki işinize yararSormayın aynı durumdayım. Böyle değildik. Eşim ben uyuyabileyim diye kucağında tutarak uyutmaya başladı. Sadece 1 hafta yaptı ve alıştı. Kucağımdan indirirsem uyanıyor. Şu anda kucağımda yatıyor mesela.
Bazen yatağa koyup elimi göğsüne koyuyorum, ellerini tutuyorum. O da etkili oluyor. Belki yavaş yavaş teması azaltabiliriz.
Her Kakadan sonra poposunu yıkamayı denedin miBenim kızım da pişik oldu, doktor hametan ve derma trosyd krem yazdı. Bikaç güne geçti. Ayrıca ben bez değişim sıklığını kısalttım. Alt temizliğini yaparken bir kaç dakika açık bıraktım hava alması için.
Genelde çağırıyorlar canım ams unuttu mi ki söylemeyi. İç dikişlerime bakacakmış kontrole gelmeden ilişki yasak dedi hatta
Benimki de sanırım adet değildi ara kanama gibi bir şeydi sanırım canım önümüzdeki ay anlarız. Emzirirken erken olmaz derler o yüzden beklemiyordum şaşırdım
Bence o kadar kötü değil ya uyandıktan yirmi dk yarım saat sonra uykuya dalmış hep. Emzirip altını değiştirmek zaten daha fazla sürüyor. Sadece uyku süresi az biraz ama bence hiç mamayı falan karıştırma.Bu mesela gece olan bitenler5 küsürde uyandıktan sonra daha şimdi uykuya daldı. O da kımıl kımıl. Ya arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sürekli uykudan şikayet ediyormuşum gibi ama gerçekten bebeğin bütün modunu etkiliyor. Yoksa yeni doğan döneminde alarmlar kurarak zevkle uyanıp besledim bebeğimi. Fakat bu tablo bana normal gelmiyor ve bebeğimin uyku performansı için bir şey yapmak istiyorum bir ara mama mı versem diye düşünmedik bile değil
Evet canım doktora gitmeden önce yıkıyordum, doktor yıkamak pek istediğimiz birşey değil dedi, ister istemez yine biraz ıslak kalır dedi. Su bazlı ıslak mendil kullan dedi. Ben yıkadım yine arada bir sonra iyice kuruttumHer Kakadan sonra poposunu yıkamayı denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?