Benim bebeğim memeyle kavga etmeye, çekiştirip bırakınca anlıyorum ki ya uykusu var ya da üst gazı. Omzuma alıp geğirtip devam ettiriyorum. Hâlâ aynı şeyi yapıyorsa uykusu vardır. Ama uyuyup kısa bir süre sonra uyanınca bu sefer güzel emiyor.Kızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?
Kaç aylıkken kanguru kullanmaya başladınız kızlar benim bebek 72 günlükÇok paralar vermeye gerek yok bence baby plus kanguru var bende gayet memnunum bacak duruşu falan da güzel önü çantalı bazen cüzdanımı oraya atıp çıkıyorun slinge göre daha rahat geldi bana kanguru ya hemen tak çık
Ya benim belli hala hatta baya belli mor-kırmızı çizgi böyle kesildigi belli orada çıkan tüyleri alamıyorum içim kötü oluyo bende hala alışamadımDoğumdan sonra ilk defa aynayla alt tarafa baktım dikiş yeri falan hiç belli değil ama eskisi gibi değil tabi kendimi çok kötü hissettim nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.
Aynı süreçten geçiyoruz, yalnız değilsinizAslında benim ilk hafta da az yapıyordu ama takılmamaya çalışacağım. İlk bebeğim tecrübesizim biraz da evhamlı bi yapım var. Lohusalık vs hepsi birleşince çok kafaya takıyorum sürekli sorguluyorum. Cevabınız için teşekkür ederim..
Ben çişli ise altını açmıyorum,gece için prima premium care bağlıyorum akşam 10 dan sabah 6 ya kadar duruyor bez. Çok şükür bu duruma bağlı bi pişik yaşamadım. Uykusu bölünsün istemiyorum.Yani kolay kolay uyumuyor ama uyuyor yani yine de ben altına alıyorum ya değiştirmeden içim rahat etmiyor bütün gece yazık çocuk durmasin öyle diye
İşte onu ben de bilmiyorum yürüteç önerilmiyor ya aynı mantık diye düşündüm ama bu benim fikrim belki bir sakıncası yoktur araştırmak lazımOnu hiç bilmiyordum. Erkekler üçin naısl bişey alıcaz
Biz her akşam bu durumu yaşıyoruz, akşam meme ile kavgalı. Emiyor ama kızarıp bozarıp ayakları kendine çekiyor memeye vurup ağlıyor. Muhtemelen gazdan ağlıyor ya da kolik bebek. Biberonu kolik saatin bitişine doğeu veriyorım 9 buçuk 10 gibi. Zaten yarım yamalak emdiği için uyusa da 1 saate maksimum uyanıyor. Ben de sadece gece mama veriyorum. Mamayla uyuyor. Reflümüze de mama uzun uyku için iyi geliyor.Kızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?
Ya bi yandan mama da veriyorum korkuyorum acaba bu meme reddi mi diyeBenim bebeğim memeyle kavga etmeye, çekiştirip bırakınca anlıyorum ki ya uykusu var ya da üst gazı. Omzuma alıp geğirtip devam ettiriyorum. Hâlâ aynı şeyi yapıyorsa uykusu vardır. Ama uyuyup kısa bir süre sonra uyanınca bu sefer güzel emiyor.
Benimki kolik değil normalde pek gazlı bi bebek de değil ama bu durumlarda çok çaresiz kalıyorum :/ belli saatlerde değil gündüz de olabiliyor bu memeyle kavga. Mama da verdiğim için acaba meme reddi mi bu diye korkuyorum çokBiz her akşam bu durumu yaşıyoruz, akşam meme ile kavgalı. Emiyor ama kızarıp bozarıp ayakları kendine çekiyor memeye vurup ağlıyor. Muhtemelen gazdan ağlıyor ya da kolik bebek. Biberonu kolik saatin bitişine doğeu veriyorım 9 buçuk 10 gibi. Zaten yarım yamalak emdiği için uyusa da 1 saate maksimum uyanıyor. Ben de sadece gece mama veriyorum. Mamayla uyuyor. Reflümüze de mama uzun uyku için iyi geliyor.
ben vajinal doğurdum ya keşke düz bi dikiş izi olsa :)Ya benim belli hala hatta baya belli mor-kırmızı çizgi böyle kesildigi belli orada çıkan tüyleri alamıyorum içim kötü oluyo bende hala alışamadım
Benim bebeğim de 51 günlük, dün aynısını yaşadık canım. Ya gazdan, ya uykuya dalamıyor ya da atak haftasındayız diye düşünüyorumKızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?
Benimki aslında 1 aydır filan hemen her gün ara ara oluyor atak haftası filan olduğunu sanmıyorum :/ sadece son günlerde biraz yoğun olmaya başladı ama mesela cuma günü hiç olmamıştı. Hiç çözemedim sebebini acaba emzirme tutuşum mu hatalı rahat mı edemiyor diyorum ama her zaman emdiği pozisyon. Veya aynı pozisyonda 5 dk emiyor sonra ağlamaya başlıyor, niye yani :/ süt mü bitiyor diyorum mememi sıkıyorum süt de geliyor hiç anlamadımBenim bebeğim de 51 günlük, dün aynısını yaşadık canım. Ya gazdan, ya uykuya dalamıyor ya da atak haftasındayız diye düşünüyorum
Senin bebeginle benimki nasıl bu kadsr benziyorBenim bebeğim memeyle kavga etmeye, çekiştirip bırakınca anlıyorum ki ya uykusu var ya da üst gazı. Omzuma alıp geğirtip devam ettiriyorum. Hâlâ aynı şeyi yapıyorsa uykusu vardır. Ama uyuyup kısa bir süre sonra uyanınca bu sefer güzel emiyor.
Aa bunu neye göre ölçüyor uygulama mi bu bizede söyleBu mesela gece olan bitenler5 küsürde uyandıktan sonra daha şimdi uykuya daldı. O da kımıl kımıl. Ya arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sürekli uykudan şikayet ediyormuşum gibi ama gerçekten bebeğin bütün modunu etkiliyor. Yoksa yeni doğan döneminde alarmlar kurarak zevkle uyanıp besledim bebeğimi. Fakat bu tablo bana normal gelmiyor ve bebeğimin uyku performansı için bir şey yapmak istiyorum bir ara mama mı versem diye düşünmedik bile değil
Maşallah ya tam prenses olmuş. Allah kabul etsin canım Allah size bağışlasınKızlar ben bebek mevlüdünü dün yaptım çok şükür baya bir haftadır hazırlık vesaire zor geçti çok şükür ki atlattım Eki Görüntüle 3505886
Dur daha beteri var. Ben ilk kızımı yemek çok seçiyor diye pedagoga götürmüştümcanım içini biraz rahatlatmak için söylüyorum, benim büyük kızım asla yüzüstü durmak istemiyordu. Ama ilk doğduğu günden beri kafasını tutabiliyordu, vaktinde desteksiz oturdu, geç emekledi, 15 aylıkken yürüdü, ama hep dil gelişimi çok öndeydi. Erken konuştu erken cümle kurdu. Bazen de çok düşünmemek lazım. Ben de senin gibi çok endişeleniyordum hatta dönmüyor diye çocuk ortopedisine götürdüm. Doktor güldü bana ilk çocuğun mu dedibu arada hala çok hareket etmeyi sevmez onun yerine oturup etkinlik yapmayı oturup oyun oynamayı daha çok sever.
Bende de siling var kullanamıyorum ağırlaştı aşağı sarkıyor ve dediğin gibi çok terliyor içinde. Bilmiyorum belim ağrıyor diye kangurulara bakmadım hiç almayacağımKızlar bu kangurular ne kadar süre kullanılıyor. Sling kullanıyoruz ama dışarda kullanması zor oluyor. Daha dogrusu açtıysam baglaması zor yere falan deyiyor uçları bide baglayana kadar iyice mızmızlanıyor bizimki. kanguru daha pratik olur diye dusundum. Ama cok paralar vermeli mi emin değilim. Sling te rahat ediyor bizimki tabi bide sling cok terletiyor o da var. Uyuyakaldıgında cıkarırken de uyanıyor genelde en azından dışarı cıkarken arabaya koy al yaparken pratik olur sanki kanguru? Ama 500 tl ye de var 15.000 tl ye de ünfluenserlar nedense 8.000 den baslıyor önermeye
Bizde şöyle bir durum var. Gündüz tam uykusunu alamadiysa gece uykusuna dalmakta aşırı zorlanıyor. Memeyi bir emip bir bırakıyor. Memeyi çekip emzik veriyorum ağlıyor meme istiyor. Böyle böyle üç saat sürüyor uykuya dalmasi yataga yatırınca da uyanıyor. Uyku konusu benide yoruyor valla ama böyle devam etmez mutlaka düzelir mutlakaBenimki aslında 1 aydır filan hemen her gün ara ara oluyor atak haftası filan olduğunu sanmıyorum :/ sadece son günlerde biraz yoğun olmaya başladı ama mesela cuma günü hiç olmamıştı. Hiç çözemedim sebebini acaba emzirme tutuşum mu hatalı rahat mı edemiyor diyorum ama her zaman emdiği pozisyon. Veya aynı pozisyonda 5 dk emiyor sonra ağlamaya başlıyor, niye yani :/ süt mü bitiyor diyorum mememi sıkıyorum süt de geliyor hiç anlamadım
Hahahhahah annelik tam bir delilik hali yaDur daha beteri var. Ben ilk kızımı yemek çok seçiyor diye pedagoga götürmüştümbirde tirnak batması olmuştu hafif kızarmıştı acile götürmüştüm. Rahmetli.babanem benim bu hallerimi görünce derdi ki anamın ilki olacağıma dagdaki tilki olsaydim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?