Bence taşıyabildigin kadar kullanırsın
Benim ki neko star di Sanırım 2000 TL ve çok kaliteli. Çokta tarz tavsiye ederim. Ayrıca ilk aydan başlıyor kullanimi 8000 ne ya artipope lar 8000 ve aşırı tarz onlar babybjörn falan hikaye. Ama ben uygun fiyarlidini aldım 2000.yazın 500 tl idi babypluslar ama kaçırdım
Ya ben de şu an onu düşünüyorum. Gaz yaparken azıcık kaka yapmıştı. Uyumaz zaten die değiştirmedim, uyudu. Poposu yanar mı, uyanır mı, tekrar uyur mu. Kafamda deli sorular :/
Ya evet. Bizimde 1 haftadır böyle. Önceden ne versek içerdi ve fazlasını kusardı. Şimdi ağzıyla emiyor gibi yapıyor. Bizi mi kandırıyorsun ufaklık diyorum. 3,4 saate bir 60 içiyor. Çok az. 2 saatte bir 60 içerrk haftada 250 gr alıyordu

kaç ml içmeli? Çözemedim. 3 saat uğraştım bugün 40 ml içirmek için
Benimki de öyle işte. Çözemedim. Sürekli sakinleştikvd bir meme bir biberon deneyip duruyorum
Ben en son 22de değiştirdim 6 ya kadar dursa bir şey olmaz inşallah. Prima yi sadece gece mi giydiriyorsun? Poposu alışırsa? Ben slepty kullanıyorum en uygun fiyatlı o diye.
Pipisi bize dönük oluyor. Sadede popo sıkışıyor diye hatırlıyorum ama. Bir zararı var mı ki