2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok teşekkür ederim calpol yok ama ateşi bir 38.8 çıkıyor bir 37.4 çıkıyor galiba makine bozuk.
Sabah erkenden götür bence canım. Calpol verdin mi
As önce doktordan çıktık. Kaloriferden dolayı boğazı kurumuş ve burnu tıkanmış. Doktor Antibiyotik verdi. Gözüne de damla verdi. Ciğere inmesin dedi. Odasını nemlendirip, burnunu temizlemem gerekiyor. Tahmin etmiştim hep.

Evde muhakkak calpol yada benzeri ateş düşürücü bulundurmalısın. Bir de ben çubuk şeklinde olan koltukaltı ateş ölçerlerden de almıştım. Ateşi 37,5 dan yüksek olursa iki şekilde ölçmek için. Geçmiş olsun

iki emzirme arası 3 saat bıraksam daha fena acıkıp deli gibi hızlı emiyor. sonra da fışkırarak kusuyor nerdeyse 2 buçuk saat tutuyorum max. bugün aşırı kustuğu için verdim. bizim doktor da çok kustuğu zaman kullan dedi. bu akşam ilk kez verdim 1 çay kaşığı. gerçekten o emzirmemde hiç kusmadı ama sonrakinde az da olsa yine kustu. günde kaç kere vermemiz lazım acaba biliyor musun

bugün o kadar çok kustu ki kusmaktan uyuyamadı. o yüzden artık çaresiz kaldım verdim :/ geceleyin de sanırım boğazına mide asidi filan geliyor yavrum ekşi suratla uyanıyor ya. bitkisel ilaç diyorlar ama bilemedim devam etsem mi... iyi geldi gibi bu akşam verdiğim

Yani kendimiz de karıstırıp yapabiliriz aslında ama ben üşengecim
Adamlar yapmışlar bizim için denenmişi denemeye gerek yok . 2. Ay aşıları ateş yaptı bizde ateş nöbetinde yazıyorum bebişler hasta olmasın oğlumu ilk kez böyle halsiz gördüm içim gitti

Acildeki doktor 2 aylık calpol verilmez dedi :/ veriyor musunuz siz

Biri 7 biri 9 dedi canım ya biraz fazla. Doktorda 7 yine neyse ama 9 biraz fazla geldi o yüzden nefroloji görsün dedi inşallah düzelir kendiliğinden
Bizimki anne karnında farkedilmişri sizin sonradan mı oldu acaba ben çok araştırmıştım %70 80 oranında kendiliğinden geriliyomuş ama siz yine de bi götürün takip edilmesi gerekiyor
Bizim de 5 mm genişleme var. Takip edelim ama 1 yaşa kadar kendiliğinden geriler dedi doktor. Umarım öyle geçer gider hepimizinki
Karnımdayken biri 9 biri 6 demişlerdi şimdi biri 3 biri 5.5 oldu bakalım takip edicez normale dönene kadar. Umarım

Canım evde bulundur mutlaka böyle durumlarda hayat kurtarır. Bi de şu ufak beyaz koltukaltı ateşölçerden de edin ben emin olamadığımda bi de onunla ölçüyorum garanti oluyor. Ben gece doğalgazı kapatıyorum çocuk daha rahat uyuyo ya evin ısısı sabaha kadar gidiyo peteklere su kabı alıcam şimdi bazen benim bile boğazım kuruyor.

Karnımdayken biri 9 biri 6 demişlerdi şimdi biri 3 biri 5.5 oldu bakalım takip edicez normale dönene kadar. Umarım
Ya bana mm söylememişti, genişleme var ama önemsenecek bişey değil, rapora bile yazmıcam dedi. Kalça ultrasonu sırasında bakılsın demişti. Biz de bugün tekrar ultrason çektirip bakacağız. Umarım küçülmüştür

Benimki de aynısını yapıyor şimdi emzirirken önce sağıyorum tazyik olmasın diye sonra emziriyorum emerken de 5 10 dk emzirip gazını çıkarıp emzik verip sakinleştirip sonra yeniden emziriyorum o zaman daha az kustuğunu fark ettim

kızlaarrr bebeğim 8 saat aralıksız uyudu başta panik oldum şu an biraz daha sakinim ama özellikle tecrübeli annelere soruyorum bu normal mi? normalde reflü sorunumuz var. bebeğim gece sürekli kusma ya da boğazına asit gelmesiyle uyanıp dururdu. dün akşam ilk kez reflü ilacı verdim. akşam 7 buçuktan sonra hiç uyumadı. 12ye kadar iki kez emdi, ilaçtan dolayı kusmadı da. gece 12de uyutup reflü yatağına yatırdım. gözümü bi açtım saat 8 panikle ayağa fırladım zaten o esnada bebiş de uyandı. hemen emzirdim, şimdi gazını çıkarıyorum. 2 buçuk Aylık bebek gece boyu uyur mu ya, bi sorun mu var sizce? şu an da hâlâ tam ayılmış değil biraz uykulu gibi. gastrotuss baby şurup vermiştim dün. İlaç uyku yapmış olabilir mi

ben de öyle yapıyordum, kendimce çözümler bulmuştum ama dün kusmada zirve yaşadık. süt çok tazyikli olmamasına rağmen deliler gibi kusunca verdim ilacı ama bi önceki postta yazdığım gibi bebek gece 12den sabah 8e kadar deliksiz uyumuş o uyanıp ağlamayınca ben de uyumuşum. ilaç bunu yapar mı

Günaydın kızlar babamız 3 gündür hastaydı tam iyileşti derken bugün de bebeğim öksürüreek uyandı ilk defa olıyor yaşayan varmı daha önce grip nezle bebeğinde

Evet normalde uyuyabiliyorlar. Rüya öğünü yapabilirsin bu durumda. Ben de böyle uyuyormuşum keşke benim bebe dr bana çekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…