Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir bişey yapmaya gerek kalmadanBiri 7 biri 9 dedi canım ya biraz fazla. Doktorda 7 yine neyse ama 9 biraz fazla geldi o yüzden nefroloji görsün dedi inşallah düzelir kendiliğinden
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun canım. İnşallah düzelir bişey yapmaya gerek kalmadan
Çok teşekkür ederimCalpol var mı evde 1 çay kaşığı verebilirsin 38i geçerse. Burnunu sürekli temizle bir de buhar makinan yoksa banyoda suyu en sıcak ayarda aç çocukla orda dur buhar olsun iyice o da balgamı sümüğü yumuşatır
As önce doktordan çıktık. Kaloriferden dolayı boğazı kurumuş ve burnu tıkanmış. Doktor Antibiyotik verdi. Gözüne de damla verdi. Ciğere inmesin dedi. Odasını nemlendirip, burnunu temizlemem gerekiyor. Tahmin etmiştim hep.Sabah erkenden götür bence canım. Calpol verdin mi
Evde muhakkak calpol yada benzeri ateş düşürücü bulundurmalısın. Bir de ben çubuk şeklinde olan koltukaltı ateş ölçerlerden de almıştım. Ateşi 37,5 dan yüksek olursa iki şekilde ölçmek için. Geçmiş olsunÇok teşekkür ederimcalpol yok ama ateşi bir 38.8 çıkıyor bir 37.4 çıkıyor galiba makine bozuk.
As önce doktordan çıktık. Kaloriferden dolayı boğazı kurumuş ve burnu tıkanmış. Doktor Antibiyotik verdi. Gözüne de damla verdi. Ciğere inmesin dedi. Odasını nemlendirip, burnunu temizlemem gerekiyor. Tahmin etmiştim hep.
iki emzirme arası 3 saat bıraksam daha fena acıkıp deli gibi hızlı emiyor. sonra da fışkırarak kusuyor nerdeyseDoktor bizede o ilacı verdi. Daha çok minik olduğu için kullanma taraftarı değilim. Birkaç gün reflü tavan yaptı genzine kaçıyordu o zaman kullandık sonra bıraktım. Genelde kullananlar kusmayı bitirdi demişlerdi forumda araştırdım çok kusuyorsa kullanin. Dr bana iki emzirme arası 3 saat olaun en az o zaman rahatlar dedi
bugün o kadar çok kustu ki kusmaktan uyuyamadı. o yüzden artık çaresiz kaldım verdim :/ geceleyin de sanırım boğazına mide asidi filan geliyor yavrum ekşi suratla uyanıyor ya. bitkisel ilaç diyorlar ama bilemedim devam etsem mi... iyi geldi gibi bu akşam verdiğimDoğduğu günden beri sürekli kusuyor kilo kaybı olmadığı için ilaç da kullanmıyoruz doktor kilo alımı iyi olduğu sürece ilaç kullanmak gereksiz bir süre sonra kendiliğinden geçecek dedi bekliyorum geçmesini
Adamlar yapmışlar bizim için denenmişi denemeye gerek yokYani kendimiz de karıstırıp yapabiliriz aslında ama ben üşengecim
Acildeki doktor 2 aylık calpol verilmez dedi :/ veriyor musunuz sizEvde muhakkak calpol yada benzeri ateş düşürücü bulundurmalısın. Bir de ben çubuk şeklinde olan koltukaltı ateş ölçerlerden de almıştım. Ateşi 37,5 dan yüksek olursa iki şekilde ölçmek için. Geçmiş olsun
Olur mu yav? Calpol elimiz ayağımız hatta. Aşı zamanı da keza doktorumuz önerdi.Acildeki doktor 2 aylık calpol verilmez dedi :/ veriyor musunuz siz
Bana 1. Ayda kü aşılarda bile yazdı doktor. Ayrıca kardeşim doktor kendi veriyorAcildeki doktor 2 aylık calpol verilmez dedi :/ veriyor musunuz siz
Yaa ben calpol verdim yatarken de verdim ateş cıkmadanAdamlar yapmışlar bizim için denenmişi denemeye gerek yok. 2. Ay aşıları ateş yaptı bizde ateş nöbetinde yazıyorum bebişler hasta olmasın oğlumu ilk kez böyle halsiz gördüm içim gitti
Ya zaten buradaki doktorlar bir şey bilse. Şaşarım. Hepsi yeni mezun. Hiçbir şey bilmiyorlar. Benim gibi googledan bakıyorlar fjfjOlur mu yav? Calpol elimiz ayağımız hatta. Aşı zamanı da keza doktorumuz önerdi.
Bana 1. Ayda kü aşılarda bile yazdı doktor. Ayrıca kardeşim doktor kendi veriyor
Bizimki anne karnında farkedilmişri sizin sonradan mı oldu acabaBiri 7 biri 9 dedi canım ya biraz fazla. Doktorda 7 yine neyse ama 9 biraz fazla geldi o yüzden nefroloji görsün dedi inşallah düzelir kendiliğinden
Karnımdayken biri 9 biri 6 demişlerdi şimdi biri 3 biri 5.5 oldu bakalım takip edicez normale dönene kadar. UmarımBizim de 5 mm genişleme var. Takip edelim ama 1 yaşa kadar kendiliğinden geriler dedi doktor. Umarım öyle geçer gider hepimizinki
Canım evde bulundur mutlaka böyle durumlarda hayat kurtarır. Bi de şu ufak beyaz koltukaltı ateşölçerden de edin ben emin olamadığımda bi de onunla ölçüyorum garanti oluyor. Ben gece doğalgazı kapatıyorum çocuk daha rahat uyuyo ya evin ısısı sabaha kadar gidiyo peteklere su kabı alıcam şimdi bazen benim bile boğazım kuruyor.Çok teşekkür ederimcalpol yok ama ateşi bir 38.8 çıkıyor bir 37.4 çıkıyor galiba makine bozuk.
As önce doktordan çıktık. Kaloriferden dolayı boğazı kurumuş ve burnu tıkanmış. Doktor Antibiyotik verdi. Gözüne de damla verdi. Ciğere inmesin dedi. Odasını nemlendirip, burnunu temizlemem gerekiyor. Tahmin etmiştim hep.
Ya bana mm söylememişti, genişleme var ama önemsenecek bişey değil, rapora bile yazmıcam dedi. Kalça ultrasonu sırasında bakılsın demişti. Biz de bugün tekrar ultrason çektirip bakacağız. Umarım küçülmüştürKarnımdayken biri 9 biri 6 demişlerdi şimdi biri 3 biri 5.5 oldu bakalım takip edicez normale dönene kadar. Umarım
Benimki de aynısını yapıyor şimdi emzirirken önce sağıyorum tazyik olmasın diye sonra emziriyorum emerken de 5 10 dk emzirip gazını çıkarıp emzik verip sakinleştirip sonra yeniden emziriyorum o zaman daha az kustuğunu fark ettimiki emzirme arası 3 saat bıraksam daha fena acıkıp deli gibi hızlı emiyor. sonra da fışkırarak kusuyor nerdeyse2 buçuk saat tutuyorum max. bugün aşırı kustuğu için verdim. bizim doktor da çok kustuğu zaman kullan dedi. bu akşam ilk kez verdim 1 çay kaşığı. gerçekten o emzirmemde hiç kusmadı ama sonrakinde az da olsa yine kustu. günde kaç kere vermemiz lazım acaba biliyor musun
ben de öyle yapıyordum, kendimce çözümler bulmuştum ama dün kusmada zirve yaşadık. süt çok tazyikli olmamasına rağmen deliler gibi kusunca verdim ilacı ama bi önceki postta yazdığım gibi bebek gece 12den sabah 8e kadar deliksiz uyumuşBenimki de aynısını yapıyor şimdi emzirirken önce sağıyorum tazyik olmasın diye sonra emziriyorum emerken de 5 10 dk emzirip gazını çıkarıp emzik verip sakinleştirip sonra yeniden emziriyorum o zaman daha az kustuğunu fark ettim
Evet normalde uyuyabiliyorlar. Rüya öğünü yapabilirsin bu durumda. Ben de böyle uyuyormuşum keşke benim bebe dr bana çeksekızlaarrr bebeğim 8 saat aralıksız uyudubaşta panik oldum şu an biraz daha sakinim ama özellikle tecrübeli annelere soruyorum bu normal mi? normalde reflü sorunumuz var. bebeğim gece sürekli kusma ya da boğazına asit gelmesiyle uyanıp dururdu. dün akşam ilk kez reflü ilacı verdim. akşam 7 buçuktan sonra hiç uyumadı. 12ye kadar iki kez emdi, ilaçtan dolayı kusmadı da. gece 12de uyutup reflü yatağına yatırdım. gözümü bi açtım saat 8 panikle ayağa fırladım zaten o esnada bebiş de uyandı. hemen emzirdim, şimdi gazını çıkarıyorum. 2 buçuk Aylık bebek gece boyu uyur mu ya, bi sorun mu var sizce? şu an da hâlâ tam ayılmış değil biraz uykulu gibi. gastrotuss baby şurup vermiştim dün. İlaç uyku yapmış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?