2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım gazdan dolayı ağzını açmak istemiyor olabilir mi?
Canım gazını çıkarıyoruz hatta burnunu açıyoruz burnu tıkalı dedi doktor biraz öksürüğü var. Ama öksürüğü yokken de yapmaya başlamıştı tam 3 hafta oldu. 3 haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Zorla besliyorum o ağlıyor ben ağlıyorum ağzına akıta akıta. Neden her şey bu kadar zor bilmiyorum. Süt sağıyorum her gün 6-7 defa. Zaten beslenmiyor. 860 gr doğdu her gün yoğun bakım kapısında ağladım ben ölümden döndüm hamilelikte gebelik zehirlenmesi geçirdim. Eve geldi şimdi her şey güzel olacak derken en büyük sorunumuz beslenme. Kilo alımı az nasıl büyüyecek bu çocuk bilmiyorum.

Bana gunde bir kere bir cay kaşığı dedi

Ver bence birşey olmaz

Canım biberonla değil de sonda ve parmakla beslemeye çalıştın mı hiç?

Eklentiler

• IMG_2733.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 76
Mamayı içiyor mu peki

Şırınga ile denediniz mi? Biraz fazla gaz yutuyor ama zorlarsınız.

Şırınga ile verseniz ben ilk başlarda sarılık olmasın diye öyle yaptım 1 hafta falan iki kızımda da. Belki öyle içer, çok huzursuz olmuyor mu aç olunca agliyo mu çok. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir

Üzme kendini hiçbirimiz 3-4 kg kalmıyoruz hepimiz büyüyoruz büyütüyoruz. Mama gerekirse mama meme gerekirse meme, büyüyecekler

Evdeki tartı doğru çıktı 4,6 görünüyordu doktorda da öyle çıktı. Geçen hafta 4,5 görünüyordu mesela. Doğru demek ki, ordan takip edeceğim

Bazen anne sütü alerjisi gelişebiliyor bebekler almak istemiyor. Kilo da almıyorlar. Mukuslu kanlı kaka, süt içmesi sonrası barsaklarda çok fazla gaz sesi, ciltte kuruluk vb. şeyler var mı? Benimde prematüre hep çok zorlayarak besledim.hala da öyle besliyorum her beslenme 1, 1.5 saat sürüyor neredeyse. Biraz uyuyor bekliyorum biraz oynuyor bekliyorum. Çoğu zaman zorla ağzını açıp aldırıyorım refleksi başlayınca devam ediyor emmeye biberondan. Tek değilsin yani üzme kendini hiç. Zamanla düzelecek diye bekliyorum

Ya kızlar bu lohusa yağını nasıl içiyorsunuz? Ben bu sabah 1 kaşık içtim ama aşırı midem bulandı
Burnunu tıkayarak içmeyi deneyebilirsin. :) Beni de her zaman olmasa da bazen öğürttüğü için böyle buldum çözümü. Tadından ziyade yağ yapısı midemi bulandırıyor. Yoksa çörekotu tadı baskın geliyor, sevdim aslında.

Ay yarın da öyle deneyeyim, evet evet o yağ hissi mahvetti beni

Canım önceleri iyiydi ama 3 haftadır ağlamıyor da acıkınca ben 3 saati geçirmeden dayıyorum ağzına biberonu. Yani sanırım iştahsız bir çocuk gitmediğimiz doktor kalmadı. Ben de babası da küçükken çok emmezmişiz mama da almamışız öyle diyor anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…