Canım gazını çıkarıyoruz hatta burnunu açıyoruz burnu tıkalı dedi doktor biraz öksürüğü var. Ama öksürüğü yokken de yapmaya başlamıştı tam 3 hafta oldu. 3 haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Zorla besliyorum o ağlıyor ben ağlıyorum ağzına akıta akıta. Neden her şey bu kadar zor bilmiyorum. Süt sağıyorum her gün 6-7 defa. Zaten beslenmiyor. 860 gr doğdu her gün yoğun bakım kapısında ağladım ben ölümden döndüm hamilelikte gebelik zehirlenmesi geçirdim. Eve geldi şimdi her şey güzel olacak derken en büyük sorunumuz beslenme. Kilo alımı az nasıl büyüyecek bu çocuk bilmiyorum.Canım gazdan dolayı ağzını açmak istemiyor olabilir mi?
Bana gunde bir kere bir cay kaşığı dediiki emzirme arası 3 saat bıraksam daha fena acıkıp deli gibi hızlı emiyor. sonra da fışkırarak kusuyor nerdeyse2 buçuk saat tutuyorum max. bugün aşırı kustuğu için verdim. bizim doktor da çok kustuğu zaman kullan dedi. bu akşam ilk kez verdim 1 çay kaşığı. gerçekten o emzirmemde hiç kusmadı ama sonrakinde az da olsa yine kustu. günde kaç kere vermemiz lazım acaba biliyor musun
Ver bence birşey olmazbugün o kadar çok kustu ki kusmaktan uyuyamadı. o yüzden artık çaresiz kaldım verdim :/ geceleyin de sanırım boğazına mide asidi filan geliyor yavrum ekşi suratla uyanıyor ya. bitkisel ilaç diyorlar ama bilemedim devam etsem mi... iyi geldi gibi bu akşam verdiğim
Canım biberonla değil de sonda ve parmakla beslemeye çalıştın mı hiç?Canım gazını çıkarıyoruz hatta burnunu açıyoruz burnu tıkalı dedi doktor biraz öksürüğü var. Ama öksürüğü yokken de yapmaya başlamıştı tam 3 hafta oldu. 3 haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Zorla besliyorum o ağlıyor ben ağlıyorum ağzına akıta akıta. Neden her şey bu kadar zor bilmiyorum. Süt sağıyorum her gün 6-7 defa. Zaten beslenmiyor. 860 gr doğdu her gün yoğun bakım kapısında ağladım ben ölümden döndüm hamilelikte gebelik zehirlenmesi geçirdim. Eve geldi şimdi her şey güzel olacak derken en büyük sorunumuz beslenme. Kilo alımı az nasıl büyüyecek bu çocuk bilmiyorum.
Mamayı içiyor mu pekiDoktor mama takviyesine başladı. Sütüm olmasına rağmen sağıp vermeme rağmen içmiyor zorla içiyor ağlıyor kendini geri atıyor zorla veriyorum 3 saatte 70 döke saça içiyor. Öyle bunaldım ki hayattan soğudum artık. Napcamı bilmiyorum 1 ayda 460 gr almış çünkü 3 haftadır beslenmiyor. Naptıysak olmadı biberon değiştirdik ayakta içirmeye çalıştık mama verdik başka mama verdik sütüm zaten var onu verdik yok yok. Hiç ağzını açmıyor zorla içiriyoruz bazen yarım saat bazen 1 saat sürüyor. Çok yoruldum. Bu gidişle sütüm bitecek diye de korkuyorum çok yıprandım zaten yoğun bakım süreci mahvetti ben. 3 ay bekledim eve gelmesini şimdi de beslenmiyor. Sen bir çözüm buldun mu?
Şırınga ile denediniz mi? Biraz fazla gaz yutuyor ama zorlarsınız.Canım gazını çıkarıyoruz hatta burnunu açıyoruz burnu tıkalı dedi doktor biraz öksürüğü var. Ama öksürüğü yokken de yapmaya başlamıştı tam 3 hafta oldu. 3 haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Zorla besliyorum o ağlıyor ben ağlıyorum ağzına akıta akıta. Neden her şey bu kadar zor bilmiyorum. Süt sağıyorum her gün 6-7 defa. Zaten beslenmiyor. 860 gr doğdu her gün yoğun bakım kapısında ağladım ben ölümden döndüm hamilelikte gebelik zehirlenmesi geçirdim. Eve geldi şimdi her şey güzel olacak derken en büyük sorunumuz beslenme. Kilo alımı az nasıl büyüyecek bu çocuk bilmiyorum.
Şırınga ile verseniz ben ilk başlarda sarılık olmasın diye öyle yaptım 1 hafta falan iki kızımda da. Belki öyle içer, çok huzursuz olmuyor mu aç olunca agliyo mu çok. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirCanım gazını çıkarıyoruz hatta burnunu açıyoruz burnu tıkalı dedi doktor biraz öksürüğü var. Ama öksürüğü yokken de yapmaya başlamıştı tam 3 hafta oldu. 3 haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Zorla besliyorum o ağlıyor ben ağlıyorum ağzına akıta akıta. Neden her şey bu kadar zor bilmiyorum. Süt sağıyorum her gün 6-7 defa. Zaten beslenmiyor. 860 gr doğdu her gün yoğun bakım kapısında ağladım ben ölümden döndüm hamilelikte gebelik zehirlenmesi geçirdim. Eve geldi şimdi her şey güzel olacak derken en büyük sorunumuz beslenme. Kilo alımı az nasıl büyüyecek bu çocuk bilmiyorum.
Üzme kendini hiçbirimiz 3-4 kg kalmıyoruz hepimiz büyüyoruz büyütüyoruz. Mama gerekirse mama meme gerekirse meme, büyüyeceklerCanım gazını çıkarıyoruz hatta burnunu açıyoruz burnu tıkalı dedi doktor biraz öksürüğü var. Ama öksürüğü yokken de yapmaya başlamıştı tam 3 hafta oldu. 3 haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Zorla besliyorum o ağlıyor ben ağlıyorum ağzına akıta akıta. Neden her şey bu kadar zor bilmiyorum. Süt sağıyorum her gün 6-7 defa. Zaten beslenmiyor. 860 gr doğdu her gün yoğun bakım kapısında ağladım ben ölümden döndüm hamilelikte gebelik zehirlenmesi geçirdim. Eve geldi şimdi her şey güzel olacak derken en büyük sorunumuz beslenme. Kilo alımı az nasıl büyüyecek bu çocuk bilmiyorum.
Yok artık kız nasıl dayanıyor bunlar benimki en fazla 2 saat uyanık kalırBenim 13 saatte 20dk uyuyan bebemi gören annem şok oldu gerçekten
Çok üzülüyorum ama kabullendim artık bazen uyumak istemiyorYok artık kız nasıl dayanıyor bunlar benimki en fazla 2 saat uyanık kalır
ben de öyle yapayım o zaman çok teşekkürlerBana gunde bir kere bir cay kaşığı dedi
Bazen anne sütü alerjisi gelişebiliyor bebekler almak istemiyor. Kilo da almıyorlar. Mukuslu kanlı kaka, süt içmesi sonrası barsaklarda çok fazla gaz sesi, ciltte kuruluk vb. şeyler var mı? Benimde prematüre hep çok zorlayarak besledim.hala da öyle besliyorum her beslenme 1, 1.5 saat sürüyor neredeyse. Biraz uyuyor bekliyorum biraz oynuyor bekliyorum. Çoğu zaman zorla ağzını açıp aldırıyorım refleksi başlayınca devam ediyor emmeye biberondan. Tek değilsin yani üzme kendini hiç. Zamanla düzelecek diye bekliyorumDoktor mama takviyesine başladı. Sütüm olmasına rağmen sağıp vermeme rağmen içmiyor zorla içiyor ağlıyor kendini geri atıyor zorla veriyorum 3 saatte 70 döke saça içiyor. Öyle bunaldım ki hayattan soğudum artık. Napcamı bilmiyorum 1 ayda 460 gr almış çünkü 3 haftadır beslenmiyor. Naptıysak olmadı biberon değiştirdik ayakta içirmeye çalıştık mama verdik başka mama verdik sürüm zaten var onu verdik yok yok. Hiç ağzını açmıyor zorla içiriyoruz bazen yarım saat bazen 1 saat sürüyor. Çok yoruldum. Sen bir çözüm buldun mu?
Burnunu tıkayarak içmeyi deneyebilirsin. :) Beni de her zaman olmasa da bazen öğürttüğü için böyle buldum çözümü. Tadından ziyade yağ yapısı midemi bulandırıyor. Yoksa çörekotu tadı baskın geliyor, sevdim aslında.Ya kızlar bu lohusa yağını nasıl içiyorsunuz? Ben bu sabah 1 kaşık içtim ama aşırı midem bulandı
Ay yarın da öyle deneyeyim, evet evet o yağ hissi mahvetti beniBurnunu tıkayarak içmeyi deneyebilirsin. :) Beni de her zaman olmasa da bazen öğürttüğü için böyle buldum çözümü. Tadından ziyade yağ yapısı midemi bulandırıyor. Yoksa çörekotu tadı baskın geliyor, sevdim aslında.
Hayır canım ama mantıklı bu dediğin deneyebilirim çok teşekkür ederimCanım biberonla değil de sonda ve parmakla beslemeye çalıştın mı hiç?
Hayır canım onu da içmiyor aynı şekilde biberon görünce içmek istemiyor. Sadece akşamları bazen canı isterse iştahı iyi oluyorMamayı içiyor mu peki
Son kalan 10 ml fln şırıngayla veriyoruz ama uykuya dalıyor onu da içmiyor. Zaten uykusu çok ağır zor uyandırıyorum gece hiç hiç beslenmek istemiyor anlamadım ben bu çocuğuŞırınga ile denediniz mi? Biraz fazla gaz yutuyor ama zorlarsınız.
Canım önceleri iyiydi ama 3 haftadır ağlamıyor da acıkınca ben 3 saati geçirmeden dayıyorum ağzına biberonu. Yani sanırım iştahsız bir çocuk gitmediğimiz doktor kalmadı. Ben de babası da küçükken çok emmezmişiz mama da almamışız öyle diyor anneler.Şırınga ile verseniz ben ilk başlarda sarılık olmasın diye öyle yaptım 1 hafta falan iki kızımda da. Belki öyle içer, çok huzursuz olmuyor mu aç olunca agliyo mu çok. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?