Çok saol beni bir sen anlarsınBazen anne sütü alerjisi gelişebiliyor bebekler almak istemiyor. Kilo da almıyorlar. Mukuslu kanlı kaka, süt içmesi sonrası barsaklarda çok fazla gaz sesi, ciltte kuruluk vb. şeyler var mı? Benimde prematüre hep çok zorlayarak besledim.hala da öyle besliyorum her beslenme 1, 1.5 saat sürüyor neredeyse. Biraz uyuyor bekliyorum biraz oynuyor bekliyorum. Çoğu zaman zorla ağzını açıp aldırıyorım refleksi başlayınca devam ediyor emmeye biberondan. Tek değilsin yani üzme kendini hiç. Zamanla düzelecek diye bekliyorum
Çok saol cevabın için. Evet haklısın büyüyecek bir şekilde. O yoğun bakım süresince her gün iyileşmesini bekledim kilo aldı gıdım gıdım 860 gramdan buralara geldi. Tekrar bir şey olur da hastaneye yatar diye ödüm kopuyor. Çok zor zamanlar yaşadım lohusa depresyonundayım sanırım ben.Üzme kendini hiçbirimiz 3-4 kg kalmıyoruz hepimiz büyüyoruz büyütüyoruz. Mama gerekirse mama meme gerekirse meme, büyüyecekler
Allah Allah aglamiyorsa sıkıntı yoktur herslde ya demekki açken de mutluCanım önceleri iyiydi ama 3 haftadır ağlamıyor da acıkınca ben 3 saati geçirmeden dayıyorum ağzına biberonu. Yani sanırım iştahsız bir çocuk gitmediğimiz doktor kalmadı. Ben de babası da küçükken çok emmezmişiz mama da almamışız öyle diyor anneler.
Bende su isıtıcısini kapağı açık çalıştırıyorum. Aslında hava nemlendirici vardı ama soğuk su buharı diye eşim istemedi onu. Cidden sıcak su buharı sanki daha iyi geldi. Banada iyi geldi.Çok geçmiş olsun canım iyi yapmisin ilerlemeden gitmekle. Birkaç güne toplarlar inşallah. Kaloriferin kendi su koyma yeri yetmiyor ben ekstradan küçük bı saklama kabına su koyup kaloriferin üstüne koyuyorum. O şekilde daha iyi nem oluyor canim
Ya evet kızılötesi ates olcer almıştım. Nexus kulaktan ölçüyor. 38,39 gösterdi. Koltukaltı için olan 36.5-37 ölçüyor. İyi olmuyor aklınızda olsun ateş ölçer alacak olursanız Nexus almayın. Ebebek. Com dan almıştım benCanım evde bulundur mutlaka böyle durumlarda hayat kurtarır. Bi de şu ufak beyaz koltukaltı ateşölçerden de edin ben emin olamadığımda bi de onunla ölçüyorum garanti oluyor. Ben gece doğalgazı kapatıyorum çocuk daha rahat uyuyo ya evin ısısı sabaha kadar gidiyo peteklere su kabı alıcam şimdi bazen benim bile boğazım kuruyor.
Doktora git canım. Boğazdaki ciğere inmesin die antibiyotik veriyorGünaydın kızlar babamız 3 gündür hastaydı tam iyileşti derken bugün de bebeğim öksürüreek uyandıilk defa olıyor yaşayan varmı daha önce grip nezle bebeğinde
Doktora geç gittiğiniz için mi geçmedi? Yoksa ilk gün gittiniz ama 10 gündür mu geçmedi?Götürün hemen doktora. Hala geçmedi bizde. Ben bulaştırdım. Ateş yoktu. Ciğere inmemiş, koruma amaçlı antibiyotik kullanalım, burun temizle dedi. Günde 1- 2 ye düştü 10 günde burun temizliği. Öksürük arada oluyor hala. Arada nebulizatörle buhar veriyorum. Ama hırıltı var hala az da olsa. Çok geçmiş olsun.
Ya ben bugün 10 kez çektim neredeyse. Serum ile. Odem yapar die korktum Ama sabah çok sümük vardı. Son çektiğimde azalmıştir sümük diye az bisi çektim bıraktım. Inşallah bisi olmaz. Her seferinde 2 burna da serum fizyo yaptım hatta bazen 2 kere yaptım.Canım kuru kuru çekmemek lazım tahriş eder, serum fizyolojik al eczaneden, Bruno marka önerdi bizim doktor
verdim ama karnı acayip şişti yavrumun ya. kusma azaldı gibi ama gaz oldu bu kez de. öyle bir ağladı ki sanki canı yanıyor gibi feryat etti. cidden şu kusmadır gazdır bitse bir an önce. çocuklar perişan oluyorVer bence birşey olmaz
inan depresyonda olmana gerek yok, çok zor şeyler yaşadın. insanlar sadece normal bir hamilelik ve doğum sürecinde bile zorlanıyorlar sen bir de bebeğinle sınandın. o yoğunbakım kapılarını ben de çok iyi biliyorum. insanın evladından ayrı gecelerce uyumaya çalışması.. hiç kolay şeyler yaşamadın canım anlıyorum seni ama çok şükür yavruna kavuştun. hâlâ birtakım sıkıntıları olsa da elinden geleni yapabiliyorsun, öpüyorsun kokuyorsun. çok şeyler atlattınız birlikte, bu da geçip gidecek. ilerde uzak bir anı gibi hatırlayacaksın. bir yerden sonra düzene girecek bebeklerimiz inşallahÇok saol cevabın için. Evet haklısın büyüyecek bir şekilde. O yoğun bakım süresince her gün iyileşmesini bekledim kilo aldı gıdım gıdım 860 gramdan buralara geldi. Tekrar bir şey olur da hastaneye yatar diye ödüm kopuyor. Çok zor zamanlar yaşadım lohusa depresyonundayım sanırım ben.
İşe yararsa etiketle.lutfen benide insnfayda görürsunumademoisella canım bizim doktor forbiome minies adlı bir probiyotik verdi kakayı biraz daha düzenler dedi aldım bugün inşallah işe yarar senin de aklında olsun
Etiketi unutabilirim de bana mesaj at canım ordan unutmam kullanıcı adınıİşe yararsa etiketle.lutfen benide insnfayda görürsunu
Ben hastalandıktan sonra 2 kere götürdüm 5 gün içinde yakındaki çocuk doktoruna bulaşmış mı diye. Hayır dedi. Çocuk iyi. 5. Günün sonunda öksürüğü arttı. Bizim doktora yazdım gittik öbür gün. 5 gün içinde 3 kere götürdüm. Anca bulaşmış. Yenidoğan ve bağışıklığı düşükse daha uzun sürebilir yazıyor google da. Doktor 5 gün önce iyi, devam et serum fizyolojiğe dedi. Bugün 1 kere temizledim. Sabah 5-6 falandı. Daha iyi çok şükür. Nem azalınca hemen öksürüyor.Doktora git canım. Boğazdaki ciğere inmesin die antibiyotik veriyor
Doktora geç gittiğiniz için mi geçmedi? Yoksa ilk gün gittiniz ama 10 gündür mu geçmedi?
Ya ben bugün 10 kez çektim neredeyse. Serum ile. Odem yapar die korktum Ama sabah çok sümük vardı. Son çektiğimde azalmıştir sümük diye az bisi çektim bıraktım. Inşallah bisi olmaz. Her seferinde 2 burna da serum fizyo yaptım hatta bazen 2 kere yaptım.
Kullanamadım bebekle ilgilenmekten. Rahatsız etti oturup kalkarken. Giyilebilir olanlardan mı kullanıyorsunuz hangisi daha iyi?Kızlar korse kullanmaya devam ediyormusunuz? Benim alt karnım sarkık kaldı gitmiyor fazlalık oluştu doğumdan sonra geçer mi yoksa kalır mı
ay çok teşekkürlermademoisella canım bizim doktor forbiome minies adlı bir probiyotik verdi kakayı biraz daha düzenler dedi aldım bugün inşallah işe yarar senin de aklında olsun
Ben çok bineron denedim.Başlarda kendi ayına uygun olan başlıklardan çekemiyordu daha fazla akışlarla besliyordum. En son lansinoh kullanıyoruz small başlıkla. Bazen kolik ağlamasına girdiğinde Philips avent kullanıyoruz. Normal zamanda aventi çekip bitirecek gücü olmuyor. Bizimkininde derisi kuru. Kakası Mukuslu ama kansız oluyordu. Alerji çık adı bizde. Kuruluk için temiz içerikli kokusuz vazelin önerildi belki sana da faydası olur.Çok saol beni bir sen anlarsınkanlı kakası yok ama şu aralar boğazı biraz kötü doktor burnu tıkalı dedi burun açıyorum balgam yutuyor onu çıkarır dedi doktor kakadan. Ama cildi kuru. Bilemedim belki de alerjiden öyle. Acaba alerji yapmayan mama mı alsam bi de öyle denesem? Sen hangi biberonu kullanıyorsun canım bu arada?
Bende braun thermoscan 3 var o kulaktan 37 ölçüyosa koltuk altı 36.7 çıkıyo çok az fark oluyo arada. Yeni ateşölçer almak istersen öneririm fiyatı da uçuk değil.Ya evet kızılötesi ates olcer almıştım. Nexus kulaktan ölçüyor. 38,39 gösterdi. Koltukaltı için olan 36.5-37 ölçüyor. İyi olmuyor aklınızda olsun ateş ölçer alacak olursanız Nexus almayın. Ebebek. Com dan almıştım ben
Canım benim oğlum 50 günlük olana kadar memede yaşadı desem yeridir. Bir emmeye başlardı 1.5 saat emerdi abartısız. Şimdi de 2 saati çoğu zaman beklemiyor. İnan emmemesi daha sorunÇok teşekkür ederim. Böyle sürekli ağladıkça ve çözüm bulamadıkça herkes aç mı bu çocuk diyor ben de bir yerden sonra aç olduğuna inandırdım heralde kendimi. Halbuki gazı var sancı çekiyor. Bugünler de geçecek inşallah
Aynen canim sıcak daha iyi oluyor. Bende de var ondan bende kullanmıyorum büyük kızım için çok kullandım ama sanki dediğin gibi pek işe yaramıyor.Bende su isıtıcısini kapağı açık çalıştırıyorum. Aslında hava nemlendirici vardı ama soğuk su buharı diye eşim istemedi onu. Cidden sıcak su buharı sanki daha iyi geldi. Banada iyi geldi.
Ayy ne günlerdi asla memeden ayrılmıyodu ya emzirme yastığında uyuyup uyanıyodu meme ağzındaCanım benim oğlum 50 günlük olana kadar memede yaşadı desem yeridir. Bir emmeye başlardı 1.5 saat emerdi abartısız. Şimdi de 2 saati çoğu zaman beklemiyor. İnan emmemesi daha sorunUyku desen hala tam oturmadı öyle uyku da sevmez. Ama kilosu yerinde olduğu için normal diyor doktorlar. İlk 4 ay düzeni olmuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?