2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok saol beni bir sen anlarsın kanlı kakası yok ama şu aralar boğazı biraz kötü doktor burnu tıkalı dedi burun açıyorum balgam yutuyor onu çıkarır dedi doktor kakadan. Ama cildi kuru. Bilemedim belki de alerjiden öyle. Acaba alerji yapmayan mama mı alsam bi de öyle denesem? Sen hangi biberonu kullanıyorsun canım bu arada?

Üzme kendini hiçbirimiz 3-4 kg kalmıyoruz hepimiz büyüyoruz büyütüyoruz. Mama gerekirse mama meme gerekirse meme, büyüyecekler
Çok saol cevabın için. Evet haklısın büyüyecek bir şekilde. O yoğun bakım süresince her gün iyileşmesini bekledim kilo aldı gıdım gıdım 860 gramdan buralara geldi. Tekrar bir şey olur da hastaneye yatar diye ödüm kopuyor. Çok zor zamanlar yaşadım lohusa depresyonundayım sanırım ben.

Allah Allah aglamiyorsa sıkıntı yoktur herslde ya demekki açken de mutlu O zaman size çekmiş çokta üzme kendini canım oda büyür bı bakmisinki. Dediğin gibi iştahsız demekki

Bende su isıtıcısini kapağı açık çalıştırıyorum. Aslında hava nemlendirici vardı ama soğuk su buharı diye eşim istemedi onu. Cidden sıcak su buharı sanki daha iyi geldi. Banada iyi geldi.

Ya evet kızılötesi ates olcer almıştım. Nexus kulaktan ölçüyor. 38,39 gösterdi. Koltukaltı için olan 36.5-37 ölçüyor. İyi olmuyor aklınızda olsun ateş ölçer alacak olursanız Nexus almayın. Ebebek. Com dan almıştım ben

Günaydın kızlar babamız 3 gündür hastaydı tam iyileşti derken bugün de bebeğim öksürüreek uyandı ilk defa olıyor yaşayan varmı daha önce grip nezle bebeğinde
Doktora git canım. Boğazdaki ciğere inmesin die antibiyotik veriyor
Doktora geç gittiğiniz için mi geçmedi? Yoksa ilk gün gittiniz ama 10 gündür mu geçmedi?
Canım kuru kuru çekmemek lazım tahriş eder, serum fizyolojik al eczaneden, Bruno marka önerdi bizim doktor
Ya ben bugün 10 kez çektim neredeyse. Serum ile. Odem yapar die korktum Ama sabah çok sümük vardı. Son çektiğimde azalmıştir sümük diye az bisi çektim bıraktım. Inşallah bisi olmaz. Her seferinde 2 burna da serum fizyo yaptım hatta bazen 2 kere yaptım.

Reactions: Gao
inan depresyonda olmana gerek yok, çok zor şeyler yaşadın. insanlar sadece normal bir hamilelik ve doğum sürecinde bile zorlanıyorlar sen bir de bebeğinle sınandın. o yoğunbakım kapılarını ben de çok iyi biliyorum. insanın evladından ayrı gecelerce uyumaya çalışması.. hiç kolay şeyler yaşamadın canım anlıyorum seni ama çok şükür yavruna kavuştun. hâlâ birtakım sıkıntıları olsa da elinden geleni yapabiliyorsun, öpüyorsun kokuyorsun. çok şeyler atlattınız birlikte, bu da geçip gidecek. ilerde uzak bir anı gibi hatırlayacaksın. bir yerden sonra düzene girecek bebeklerimiz inşallah

Kızlar korse kullanmaya devam ediyormusunuz? Benim alt karnım sarkık kaldı gitmiyor fazlalık oluştu doğumdan sonra geçer mi yoksa kalır mı

mademoisella canım bizim doktor forbiome minies adlı bir probiyotik verdi kakayı biraz daha düzenler dedi aldım bugün inşallah işe yarar senin de aklında olsun

Ben hastalandıktan sonra 2 kere götürdüm 5 gün içinde yakındaki çocuk doktoruna bulaşmış mı diye. Hayır dedi. Çocuk iyi. 5. Günün sonunda öksürüğü arttı. Bizim doktora yazdım gittik öbür gün. 5 gün içinde 3 kere götürdüm. Anca bulaşmış. Yenidoğan ve bağışıklığı düşükse daha uzun sürebilir yazıyor google da. Doktor 5 gün önce iyi, devam et serum fizyolojiğe dedi. Bugün 1 kere temizledim. Sabah 5-6 falandı. Daha iyi çok şükür. Nem azalınca hemen öksürüyor.

Kızlar korse kullanmaya devam ediyormusunuz? Benim alt karnım sarkık kaldı gitmiyor fazlalık oluştu doğumdan sonra geçer mi yoksa kalır mı
Kullanamadım bebekle ilgilenmekten. Rahatsız etti oturup kalkarken. Giyilebilir olanlardan mı kullanıyorsunuz hangisi daha iyi?

mademoisella canım bizim doktor forbiome minies adlı bir probiyotik verdi kakayı biraz daha düzenler dedi aldım bugün inşallah işe yarar senin de aklında olsun
ay çok teşekkürler sen deneyince beni de bilgilendirir misin canım? o kadar çok şey veriyorum ki çocuğa artık boş yere yeni bişey almıyım. sizde işe yararsa kullanayım ben de

Ben çok bineron denedim.Başlarda kendi ayına uygun olan başlıklardan çekemiyordu daha fazla akışlarla besliyordum. En son lansinoh kullanıyoruz small başlıkla. Bazen kolik ağlamasına girdiğinde Philips avent kullanıyoruz. Normal zamanda aventi çekip bitirecek gücü olmuyor. Bizimkininde derisi kuru. Kakası Mukuslu ama kansız oluyordu. Alerji çık adı bizde. Kuruluk için temiz içerikli kokusuz vazelin önerildi belki sana da faydası olur.

Bende braun thermoscan 3 var o kulaktan 37 ölçüyosa koltuk altı 36.7 çıkıyo çok az fark oluyo arada. Yeni ateşölçer almak istersen öneririm fiyatı da uçuk değil.

Canım benim oğlum 50 günlük olana kadar memede yaşadı desem yeridir. Bir emmeye başlardı 1.5 saat emerdi abartısız. Şimdi de 2 saati çoğu zaman beklemiyor. İnan emmemesi daha sorun Uyku desen hala tam oturmadı öyle uyku da sevmez. Ama kilosu yerinde olduğu için normal diyor doktorlar. İlk 4 ay düzeni olmuyor maalesef.

Bende su isıtıcısini kapağı açık çalıştırıyorum. Aslında hava nemlendirici vardı ama soğuk su buharı diye eşim istemedi onu. Cidden sıcak su buharı sanki daha iyi geldi. Banada iyi geldi.
Aynen canim sıcak daha iyi oluyor. Bende de var ondan bende kullanmıyorum büyük kızım için çok kullandım ama sanki dediğin gibi pek işe yaramıyor.

Ayy ne günlerdi asla memeden ayrılmıyodu ya emzirme yastığında uyuyup uyanıyodu meme ağzında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…