- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.899
- 133
- 36
Ya ben süt ısıtıp içiyodum rahatlatır diye ama bi komşum dedikş sade soda iç süt daha kötü yapar dedi şaşırdım açıkçası ben süt rahatlatır diye düşünüyordum ama dünden beri süt değil sade soda içmeye başladım günde 2 tane falan sanki daha iyi gibi ayyy bilemiyorum 3 ayı bi doldursak geçicek bu bulantılarda bakalım hayırlısıBende duruldu mide bulantısı sabah kalkar kalkmaz zeytin atıyorum ağzıma bir iki lokma ekmek tam dir şu bir haftadır çok rahatım
Natera isimli bir kuruluş. Ankarada yasiyorum ben baska birkaç yere sordum çok yüksek fiyat verdiler. Naterayı doktorum önerdi hiç yanlış sonuç almadim onlardan dedi biz de tercihimizi nateradan yana kullandıkMerhaba Nipt için hangi firmayla anlastiniz acaba?
Aminn kuzummÇok iyi anlıyorum seni öyle diyorum da sana daha göreli 6 gün oldu özlüyorum merak ediyorum ben de. Allahım bizi ve bebeklerimizi korusun, Allah yokluklarını göstermesin evlatla sınav etmesin bizi inşallah
göbek çatlaması için şimdiden alıp kenara koydugunuz yaglar kremler var mı ? benim arkadaşım önerdi bikaç tane ama çok çok tuzlu fiyattalar. hani gerek yok o kadar harcamalara. birde bebek için mustela pişik kremi şampuanı falan alsam çok mu erken kaçar fiyatlar daha da artar çünkü kızlar yaAminn kuzumm
Oy kurban olurum vereneYa ben süt ısıtıp içiyodum rahatlatır diye ama bi komşum dedikş sade soda iç süt daha kötü yapar dedi şaşırdım açıkçası ben süt rahatlatır diye düşünüyordum ama dünden beri süt değil sade soda içmeye başladım günde 2 tane falan sanki daha iyi gibi ayyy bilemiyorum 3 ayı bi doldursak geçicek bu bulantılarda bakalım hayırlısı bide bende turşu çok yiyorum ve yeşil ekşi elma çok yiyorum canım hep ekşi istiyo kızımda böyle olmuştu bhep ekşi tuzlu yiyodum belki minik kızlarımız olur yaalilyrosey
yaa benim e eşimin kontrol tarihinde şehir dısına gitmesi gerekicek. kontrolden once sehir dısına cıkmadan gidelim istersen dedi. ben de gecen hafta gitmiştim 6+5 te. diger randevu 9+5 te eşim 9+1 veya 2 de gidicek. napsak diye sardımSize bi sorum olucak ben daha geçen hafta gittim bebeği görmeye 3 hafta sonra gel dedi ama ben görmek istiyorum diye de eşim kıyamayıp yarın götüreyimmi diye bi teklif yaptı banabu ultrasona girmek de zarar varmı ki acaba gidip görsem çünkü yarın gidersem 2 hafta sonra yine gidicemm
Hepimiz için canım benimsenin için en iyisi hangisiyse öyle olsun tabiki
Çok teşekkürler. Bende bölge sorumluları varmidir acaba diye bı sormak istedim. Bı araştırayım bende bu firmayi Kocaeli sorumlusu vardır umarımNatera isimli bir kuruluş. Ankarada yasiyorum ben baska birkaç yere sordum çok yüksek fiyat verdiler. Naterayı doktorum önerdi hiç yanlış sonuç almadim onlardan dedi biz de tercihimizi nateradan yana kullandık
8+5 ya da 8+6 gibi gidin bir birlikte görün bebişinizi o zamanyaa benim e eşimin kontrol tarihinde şehir dısına gitmesi gerekicek. kontrolden once sehir dısına cıkmadan gidelim istersen dedi. ben de gecen hafta gitmiştim 6+5 te. diger randevu 9+5 te eşim 9+1 veya 2 de gidicek. napsak diye sardım
Uyku hali var mı peki sizdeturp gibiyiz maşallah sevinelim benceede ❤
Benimki de 24 gün sonraya randevu bulunca o zamana gel dedi. Ama ben dayanamadım ve 2. haftaya denk gelecek şekilde devlete randevu aldımKızlar kalp atışından sonra kaç hafta sonra kontrole çağırdı doktorunuz benim doktorum 1 ay sonra çağırdı
İnşallah cnm ya nasip belki kız olur ucunuzun kideYa ben süt ısıtıp içiyodum rahatlatır diye ama bi komşum dedikş sade soda iç süt daha kötü yapar dedi şaşırdım açıkçası ben süt rahatlatır diye düşünüyordum ama dünden beri süt değil sade soda içmeye başladım günde 2 tane falan sanki daha iyi gibi ayyy bilemiyorum 3 ayı bi doldursak geçicek bu bulantılarda bakalım hayırlısıbide bende turşu çok yiyorum ve yeşil ekşi elma çok yiyorum canım hep ekşi istiyo kızımda böyle olmuştu bhep ekşi tuzlu yiyodum belki minik kızlarımız olur yaa lilyrosey
Benimde 1 ay sonrasına verdi ama dayanamıcam bende cumartesi gidicem önce biKızlar kalp atışından sonra kaç hafta sonra kontrole çağırdı doktorunuz benim doktorum 1 ay sonra çağırdı
İki hafta sonra gel dedi bana 20 sinde gidicem üç hafta sonrasına gün bula bildimKızlar kalp atışından sonra kaç hafta sonra kontrole çağırdı doktorunuz benim doktorum 1 ay sonra çağırdı
Bana 1 ay sonra dedi 2 Mart 5 Mart arası gel dedi daha gideli 5 gün oldu ama nasıl dayanicam bilmiyorum şimdi 7+3 olduk 10. Haftada giderimBenimki de 24 gün sonraya randevu bulunca o zamana gel dedi. Ama ben dayanamadım ve 2. haftaya denk gelecek şekilde devlete randevu aldım
Beni niye 1 ay sonra çağırdıİki hafta sonra gel dedi bana 20 sinde gidicem üç hafta sonrasına gün bula bildim
Bende nasıl dayanicam onu düşünüyorum vallaBenimde 1 ay sonrasına verdi ama dayanamıcam bende cumartesi gidicem önce bi
O her zamanki sorunum olduğu için buna yormuyorum ama bel ağrım var bak onu atlamışımUyku hali var mı peki sizdebende yok o da
Değil bebeğim bunu gerekçe göstermez şirket küçülmeye gitti der çıkarır malesef tabi tazminatlı bir şekildeÇıkartamazki hukuki olarak yasak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?