- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
Aşırı ağlıyor mememi emmiyor tükürük salgı her şey var çok mızmız. Ağzına baktım dilinde pamukçuk yok ama damağının yanlarında beyaz tabaka varAl benden de o kadar acayip bi tükürük elleri sürekli ağzında bizimki daha 67 günlük ya anlamadım ben
Ben önceden alıştırma yapmadan dogar dogmaz direk almamaya başladım sanırım onda hata yaptım ve kedim resmen depresyona girdi şuan hala heryere işiyor ve engel olamıyorum ne yapcagımıda bilmiyorum veteriner aşırı stresli oldugunu söyledi bende yeni oyuncaklar alarak dilkatinin dagılmasını saglayabilirim kedi tüneli güzel fikirmiş teşekkür ederimBebek gelince mi odaya almamaya başladınız yoksa doğumdan önce mi? Benim kedim de yatak odasında bizimle beraber uyuyordu kızım gelmeden 1 ay önce odaya almamaya başladım ve ona uyumayı seveceği başka bir ortam oluşturdum. Kedi tüneli aldım kumaşından hoşlandığı bir battaniye ile bir köşe yaptım sevdiği oyuncakları ve tüneli oraya yerleştirdim böylece o alana alıştı. Şu an sadece sabahları uyanma saatimizde odanın kapısına geliyor bekliyor çıkmamızı.
Evet kedim british bende temaz engellememeye çalıştım ama kedim zaten çocuk ve bebekleri sevmiyordu onunda gelip sadece kokluyor sonra uzaga gidiyor yanına bile çok yaklaşmıyor sevmiyorBizde de 2 kedi var ben olabildiğince temasını engellemiyorum ki alışsınlar hiç böyle sorunlar yaşamadık ama cins kediyse onlarda oluyormuş.
Canım ağzı açık olursa bir sıkıntı olmaz dedi doktor bana ağzı açık olsun ona dikkat edin siz de.
Evet maalesef orda hata yapmışsınız bebek gelmiş ve düzeni değişmiş. Bence de kedi tüneli iyi fikir ve gün içinde sık sık birlikte vakit geçirmeye çalışın emzirirken vs yanınızda alın benimkiler gelip emzirme yastığında yatıyorlar emzirirken bi elimle onları seviyorum vsBen önceden alıştırma yapmadan dogar dogmaz direk almamaya başladım sanırım onda hata yaptım ve kedim resmen depresyona girdi şuan hala heryere işiyor ve engel olamıyorum ne yapcagımıda bilmiyorum veteriner aşırı stresli oldugunu söyledi bende yeni oyuncaklar alarak dilkatinin dagılmasını saglayabilirim kedi tüneli güzel fikirmiş teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Kızlar iyi geceler biliyorsunuz ki beş ay önce yüz felci geçirmiştim bu süreçte çok yıprandım hala travmalarım var psikolojimin iyi olduğunu hala tam olarak düşünmüyorum bebeğim beni iyileştiren en büyük etkenlerden biri hala düzelmeye toparlanmaya devam ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki %80 iyileştim 40 seans fizik tedavi aldım pek bir faydası olmadı doğumdan sonra ozon tedavisi aldım 14 seans yarın sonuncu seansıma gideceğim zamana bırakacağım sadece sağ gözüm iyi olan gözüme göre biraz daha küçük ve konuşurken çok az sağ dudagimin kenarı kıpırdamıyor o kadar gözümü kırpabiliyorum gülebiliyorum gülümseyebiliyorum mimiklerim yerine geldi en azından benim için en önemlisi de bu Allah kimseyi evladı ile eşiyle anne babasıyla ve en önemlisi sağlığıyla sınamasın iyi geceler dilerim
Bnim bebegim 20 gunluk, o kadar erken doyuyor ki, 10 dk tek meme normal mi sizce?Kilo alımı iyiyse eğer fazlasını çıkarıyor olabilir. Bizim doktorumuz kusmayla gittiğimizde erkek bebekleri arsız olur meme konusunda, doyduğundan emilseniz emzik verin demişti. Bu emzik olayını denemiş olmanız muhtemel fakat söylemek istedim bir ihtimal olarak. Dilerim bir an önce düzene girer.
Doyduğundan emin misin canım? Neye dayanarak doyuyor diyorsun?Bnim bebegim 20 gunluk, o kadar erken doyuyor ki, 10 dk tek meme normal mi sizce?
Canım koynunda uyusa öyle uyumaz mı gün içinde 2-3 saat? Gece de yanına al memende uyusun emzir bi yandan emerken uyusun yeter ki uyusun yatağına koyma senle yatsınkızlar ne yaşıyoruz bilmiyorum ama bebekle oturduk karşılıklı ağlıyoruzolabilecek ne varsa hepsi oldu, kombo yaptı resmen. uykusuzluk, kusma, ağlama, gaz, kabızlık. bölüm sonu canavarı gibi bi geceyi bitiriyorum. dün sabah saat 7de uyandıktan sonra bir daha asla uyumadı akşam 8e kadar. o saatten beri parçalı uykular uyudu. gece 3ten sonra yine sıfır uyku. perişanım ya. kızgın olmamaya çalışıyorum ama kızgın davranıyorum çocuğa. gücüm kalmadı çünkü. geçen hafta misler gibiydi, şimdi ebem bile ağlıyodur kgkfk insan bir şey olunca hep öyle gidecek sanıyor........
Diş değil. Oral dönem. Keşif dönemlerinden biri yani.Baya kazağı ıslanıyor aşırı salgısı var diş mi değil mi anlamadım ağzından da bişey anlamadım
Benim kızım da doğduğundan beri çok kusuyor seni çok iyi anlıyorum. Bir hafta önce de kusması aşırı artmıştı hastaneye götürdüm idrar yolu enfeksiyonu için tahlil yaptılar ve enfeksiyon çıktı. Sadece reflü diye düşünmeyin eğer kusma miktarı her zamankinden arttıysa mutlaka götürün. Mesela benim kızım günde 15 20 kez kusardı bu sayı 30 u geçti. Bir de artık arka arkaya kusuyor bir kez kusmaya başlayınca 3 4 kez kusuyor tekrar tekrar.ya benim bebeğim aşırı kusuyor artık illallah ettim arkadaşlarbu kadar değildi normalde ama son 1 haftadır ne kıyafet yetişiyor ne mendil. acaba çok mu emiyor diyorum ama çok erken de bıraktıramıyorum kıyameti koparıyor. doymadı diye düşünüyorum öyle olunca. aslında çok uzun süre de emmiyor, her iki memeyi de 7-8er dk emdi mi tamam. gastrotuss baby şurup verdim ilk birkaç gün işe yaradı gibi oldu şu an onun da sıfır etkisi var. bıraktım artık. süreye ve daha önce sağdığımda çıkan miktara bakarak 2 buçuk saatte bir 100 ml civarı emiyordur diye düşünüyorum, daha fazlası değildir. sağarak emziren anneler siz ne kadar veriyorsunuz mesela?
Sanırım biz konuşmuştuk kilo aldığı için kusması sorun olmuyor diye. Başka doktora götürdüm kusması daha da artınca o tahlil yaptı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Buna bağlı bir kusma da olabilir dedihavalar iyice soğuduğu için banyoya korkuyorum ama sıcak havluyla masaj yapıyorum. aslında gazla bi şekilde başa çıkıyorum ben ondan çok şikayetçi değilim normalde ama kusma olayı çok fena ya. hiç bizim gibi olan da görmedim. burada bir kişi vardı galiba geçen konuşmuştuk. doktor da sorun olarak görmüyor kilo aldığı için ama ben yıldım artık ya
Son gittiğim doktor en az 10 dakika emzir zaten 10 dakikada süt biter ya da azalır gerisi zevk için emmesidir demişti.Bnim bebegim 20 gunluk, o kadar erken doyuyor ki, 10 dk tek meme normal mi sizce?
Evet doğar doğmaz yapınca kendini bebek geldi diye uzaklaştırılmış hissetmiştir belki de. Erkek miydi kedi? Genelde erkekler böyle yapıyor diye duymuştumBen önceden alıştırma yapmadan dogar dogmaz direk almamaya başladım sanırım onda hata yaptım ve kedim resmen depresyona girdi şuan hala heryere işiyor ve engel olamıyorum ne yapcagımıda bilmiyorum veteriner aşırı stresli oldugunu söyledi bende yeni oyuncaklar alarak dilkatinin dagılmasını saglayabilirim kedi tüneli güzel fikirmiş teşekkür ederim
Ah canım ikinize de yazık ya. Kucakta uyumuyor mu ya da yanına alsan yatar pozisyonda emerken sana temas edip uyur belkikızlar ne yaşıyoruz bilmiyorum ama bebekle oturduk karşılıklı ağlıyoruzolabilecek ne varsa hepsi oldu, kombo yaptı resmen. uykusuzluk, kusma, ağlama, gaz, kabızlık. bölüm sonu canavarı gibi bi geceyi bitiriyorum. dün sabah saat 7de uyandıktan sonra bir daha asla uyumadı akşam 8e kadar. o saatten beri parçalı uykular uyudu. gece 3ten sonra yine sıfır uyku. perişanım ya. kızgın olmamaya çalışıyorum ama kızgın davranıyorum çocuğa. gücüm kalmadı çünkü. geçen hafta misler gibiydi, şimdi ebem bile ağlıyodur kgkfk insan bir şey olunca hep öyle gidecek sanıyor........
normalde öyle yapıyordum ama işte sıkıntı şurada ki ne kucağımda duruyor, ne ayağımda. uyuduğu parçalı uykuları da öyle kucağımda, ayağımda filan uyudu zatenCanım koynunda uyusa öyle uyumaz mı gün içinde 2-3 saat? Gece de yanına al memende uyusun emzir bi yandan emerken uyusun yeter ki uyusun yatağına koyma senle yatsın
Insallah oyledir yoksa ac kaliyorsa kotu. Bir de aglamiyor da acim diyeSon gittiğim doktor en az 10 dakika emzir zaten 10 dakikada süt biter ya da azalır gerisi zevk için emmesidir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?