2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım benim kız 6 kilo doktor 3cc verebilirsin dedi calpol u. Rotadan bence ya dünden beri öyle işte bizim. Ayy zor geçiyor bu aşılar, yazık kuzulara
Yaa ben alından ölçüyorum daha az cıkıyo koltuk altı 38,5 ölçtüm en son. Genel olarak iyi gibi duruyo uyuyo 37,6 cıkıyo temassızda. Hangisini baz alsam bilemedim. Koltukaltını da ölçemıyorum uyanmasıın die. Ne yapmak lazım kaç derecede tekrar calpol vermeliyim acaba

Kaç saatte bir ölçmek gerekiyor ya alarm kuracağım da 2 saat geç mi olur sence canım

canım geceniz nasıl geçti? Ben temassızla ölçtüm, bebek sıcak mı ona bakıyorum. 38,5 ta baya sıcak olması lazım

canım geceniz nasıl geçti? Ben temassızla ölçtüm, bebek sıcak mı ona bakıyorum. 38,5 ta baya sıcak olması lazım
Kaloriferleri kapattık camı falan actık bebişide soyduk sadece zıbınla valla 4 e falan geliyodu uyumusum 1 saatte hepmkontrol ettim. 37,5 larda seyretti. Temassızda. Oyuzden ilaç vermedim. Ama 5 gibi sanırım gaz sancısı oldu. Uyuttum sürekli agrıyla uyandı. 1 saat sanırım karnına masaj yaptım bitek öyle sakinledi.
Bacakları dalan da soguk yaa üşür mü die de insan düsünmeden edemıyo

Merhaba belki bilenler vardır birkaç kez bebeğimin çok fazla kustuğunu artık ne yapacağımı bilemediğimi söylemiştim enfeksiyon çıktığını söylemiştim dün tekrar doktora gittik enfeksiyon için tekrar testi yaptırdık. Devam ediyormuş ama birazcık daha azalmış değerlere göre. Doktor süt tazyikli geliyorsa ondan dolayı da çok fazla kusuyor olabileceğini söyledi bundan dolayı eve geldiğimde tekrar kontrol ettim. süt gerçekten çok tazyikli geliyordu artık yapabileceğim bir şey olmadığını düşündüm sütü biberonla vermeye başladım ve biberonla verdiğimde gerçekten hem çok güzel içti hem de kusmadı. sadece normal bebekler gibi kustu yani emdikten sonra fazlasını çıkarır şekilde ilk kez böyle huzurlu bir uyku uyuduğunu gördüm. Burada tek sorun şu şimdi çocuğa biberon verince kendimi çok kötü hissettim sanki aramızdaki bağda azalma olmuş gibi geldi burada da sütü biberonla verenler var biliyorum ama önce emzirip ondan sonra biberona dönünce gerçekten çok kötü oldum nasıl toparlayacağımı bilmiyorum psikolojimi.

Bizim dün de devam etti o gaz sancısı bugün gece de 2 kere kaka yaptı bol gazla birlikte. Ateş bugün kalmaz herhalde canım, sen bi giydir ateşi çıkacak gibi olursa tekrar soyarsın. Soğuk olunca da gaz oluyor

Benimki hep tazikli sütü sagayım boşalsın 5 dk sonra gene tazikli. Benim bebe alıştı sanki.

Bizim dün de devam etti o gaz sancısı bugün gece de 2 kere kaka yaptı bol gazla birlikte. Ateş bugün kalmaz herhalde canım, sen bi giydir ateşi çıkacak gibi olursa tekrar soyarsın. Soğuk olunca da gaz oluyor
Biraz daha düşsün diye bekliyorum cübkğ koltuk altı temassızdan 05 -1 derece falan fazla ölçüyodu. Belki 38 dir die. Ama genel olarak dudagımla falan baktıgımda cok harareti gitmiş gibi. Kafa sıcak tabi. Ama alın huzurusuz etmıyo beni temassız hala alın ortası 37,5 ama. Giydirmeye korkuyorum

Benimki hep tazikli sütü sagayım boşalsın 5 dk sonra gene tazikli. Benim bebe alıştı sanki.
Benim de öyle hep tazyikli başta sağıp sonra emziriyordum yine aynı tazyikli geliyordu. Ama gerçekten çok fazla kusuyordu kızım dün biberonu deneyince neredeyse hiç kusmadı

Neden o kadar fark oluyor yaa. Sen naptın. Aynı şeyi yaşıyorum şimdide alın 37.5 koltukaltı 38,5
Kıyafetten ve koltuk altı kapalı olduğu için dolayı oluyormuş sonra anladım kendi ateşimi de aynı ölçtüm yüksek çıktı. Bebişi sadce zıbın la tut 37.5 ateşi çıkmasın daha fazla

Zor valla, Allah yardımcın olsun. Ateş beni çok geriyor. Yine iyi dayanmışsın ben gece veriridim biraz calpol

Zor valla, Allah yardımcın olsun. Ateş beni çok geriyor. Yine iyi dayanmışsın ben gece veriridim biraz calpol
Yaa aslında bende kırkuyorum eşim falan sürekşi ver dedi ama doktor 38,5 gecerse ateş düşmezse galan dedi. Bende bagısıklık kazansın istedim en ufak seyde hemen hasta olmasın.

Lohusa yağı kullanan arkadaşlarım her sabah bir yemek kaşığımı içiyorsunuz? Eğer öyleyse ben bir tatlı kaşığı sabah bir tatlı kaşığı akşam mı içsen acaba diye düşünüyorum benim bebe gece çok sık kalkıyor da

Yaa aslında bende kırkuyorum eşim falan sürekşi ver dedi ama doktor 38,5 gecerse ateş düşmezse galan dedi. Bende bagısıklık kazansın istedim en ufak seyde hemen hasta olmasın.
İyi yapmışsın canım, doğru olan o zaten ama ben dayanamıyorum özellikle gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…