- 31 Aralık 2023
- 785
- 696
- 23
- 30
Çok büyük geçmiş olsun canım bol bol okut kendini evini Allah tez zamanda şifa versin. Nasıl şimdi yavrucak?3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Nasıl şeyler gelmiş başınıza. Geçmişler olsun geçip gitsinler. Bunca şeyin arasında bebeğine nasıl bakabildin? Yardım alabileceğin destek olacak birileri var mıydı.3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Bende biraz saldım full pijamaCanım sende evde onun dikkatini çekecek şeyler giy ama yanaşma onunla ilgilenme. +18 filmler aç ama farkında olmadan. Onun özel bölgesine bak çaktırmadan. Gecelik giy önüne bol kuruyemiş meyve bırak. Eğer ona rağmen adamda iş yoksa bişey diyemem.
3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Bence seninde biraz adım atman gerekiyor. Bir ilişkiyi kadın başlatır erkek devamını getirirBende biraz saldım full pijama
Aman hiç sevmiyorum biraz iç dökmek özgürlüğümüz de olmalı ya hemen yok şükret yok tadını çıkar yok özleyeceksin bugünleri ya tamam da ben onu mu diyorum…Kızlar bazen çok bunalıyorum her şeyden ne kadar zormuş anne olmak insan birilerine zorluğunu anlatmak istiyor ama anlatınca şükret diyorlar tabiki şükrediyorum şükürsüzlük değil bu ama gerçekten zor sanki bundan sonra her şey böyle olacak gibi bir his geliyor bazen
Aynen azıcık iç döksek kıymetini bilmiyor gibi görüyor insanlarAman hiç sevmiyorum biraz iç dökmek özgürlüğümüz de olmalı ya hemen yok şükret yok tadını çıkar yok özleyeceksin bugünleri ya tamam da ben onu mu diyorum…
Bide arkadaşlarına anlatnca sıkılıyor gibi cevap vermeler başladıAynen azıcık iç döksek kıymetini bilmiyor gibi görüyor insanlar
Yaa ne güzel maşallahhh biz ne güzel ayda 1 alıyorduk bu ay 500 gr aldı sadece şuan 3 ay 10 günlük 6 kg da kaldı kilo alsın istiyorumDort cocukla normal cok sukur uykumuz cok sukur sikinti yok acaba ne zaman olicaz biz Dana 3 aylik olduk 8 kilo 63 cm olmus dubam
Kilo alimi guzel CNN neden moralini bozuyorsun kiYaa ne güzel maşallahhh biz ne güzel ayda 1 alıyorduk bu ay 500 gr aldı sadece şuan 3 ay 10 günlük 6 kg da kaldı kilo alsın istiyorum
sen aklımdan geçmiştin benim de. acaba çocuklarla uğraşmaktan bakamıyor mu diye düşünmüştüm. imtihanlar üst üste gelmiş canım çookk geçmiş olsun3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Allahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Ne biliyim 7 - 8 kg olanlar var biraz toparlasın istiyorum bende anne sütü veriyorum sadece zaten biraz beslenmeme dikkat etmiyorum acaba ondan mı diyeKilo alimi guzel CNN neden moralini bozuyorsun ki
Bebegin bunyesine bagli kuzum moral mozma UC aylik konturole gitmistim bebek 9 aylik daha 7 kiliymus bunyeden bunye degisiyorNe biliyim 7 - 8 kg olanlar var biraz toparlasın istiyorum bende anne sütü veriyorum sadece zaten biraz beslenmeme dikkat etmiyorum acaba ondan mı diye
Nasıl düştü canım geçmiş olsunAllahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız
Allah beterinden saklasın3 çocuklu hayattan merhabalar hanımlar bayadir yoktum bende başımda acayip dertler dolanıyor... İlk önce kayinpederimin beynine pihti atti konuşma yetisini kaybetti onunla uğraştık. Sonra ablam hamileydi 12 haftalık kalbi durmuş 3 haftadır ölü bebek ile geziyormus kurtaj oldu icerde parça kaldı zehirlenmeye başladı ameliyat oldu sonra ortanca çocuğum güzel yavrum ölümcül bir kaza atlattı verilmiş sadaka mız varmış duvardan budanmış çapraz kesilmiş ağaç üstüne düştü boynundan şah damarının 2mm yanından girip ağzının içinden çıktı ağaç aşırı kanaması oldu şoka girdi uzun süredir hastahanelerdeyim ve artık not 444 error yani çok yoruldum imtihan dayım rabbim beterinden korusun buna da hamdolsun fakat yeto artık çok yorgunum ve tek tesellim herkesin hayatta kalmış olması
Oyy Tüylerim diken diken oldu kıyamam ona yaa çok geçmiş olsunnŞimdi nasıl atlattı mı?
Ay canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Çocuğun nasıl şimdi ?
Çok büyük geçmiş olsun canım bol bol okut kendini evini Allah tez zamanda şifa versin. Nasıl şimdi yavrucak?
Nasıl şeyler gelmiş başınıza. Geçmişler olsun geçip gitsinler. Bunca şeyin arasında bebeğine nasıl bakabildin? Yardım alabileceğin destek olacak birileri var mıydı.
Of off çok geçmiş olsun ya çocuk nasıl şimdi
sen aklımdan geçmiştin benim de. acaba çocuklarla uğraşmaktan bakamıyor mu diye düşünmüştüm. imtihanlar üst üste gelmiş canım çookk geçmiş olsunAllah beterinden korusun, unuttursun bunları. bol bol sadaka verin
Çok teşekkür ederim kızlar. Oğluşum şuan iyi iki gün önce kontroldeydik yara yerinde birşey oluşmuş zamanla ilerlerse boynunu çeviremeye bilirmiş ultrason çekilecek . Kulak şah damarı beyin hasar almamış. O esnada bebeği bile unuttum komşular bakmışlar bebeğime hala etkisi altındayım ne gecem var ne gündüzüm gözümü kapattığım an önünde canlanıyor kan revan heryer çocuğum kıpkırmızı görünmüyordu Allah'ıma şükürler olsun bağışladı bize . Sadaka veriyoruz vs ama benim çocuklarım dehb li dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tedavisi gördüler müthiş zeki çocuklar ama durdurmak mümkün değil kaş ile göz arasını bile bulmuyor yapacakları şeyler. Saçıma beyaz eklendi demisken saçlarımda olmayan beyazlar o gece bir anda çıktılar ve aşırı fazlalar . Sütüm azaldı çekildi korkudan . Bağırmaktan sesim kısıldı. Hamdolsun bugünlerimize rabbim beterinden saklasın çok zor imtihan dünyasındayız . Demek ki rabbim beni unutmamış bu kuluma dert çile sıkıntı hastalık vereyim beni hatırlayacak mı demiş elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah..Allahım gerçekten verilmiş sadaka. Benim bebişte düştü hastanedeydik ben ölüyorum zannettim kalbim sürekli atak yaptı dün. Saçımda beyaz eklendi kesin. Ne sıkıntılar yaşamışsınız
Anakucagından düstü. Kemerini takmamıstım uykusu bolunmeisn diye. Hayatımın en büyük pişmanlığı gozumun onunden gitmiyor.Nasıl düştü canım geçmiş olsun
Bende 5 aylık olsun diye bakıyorum o zaman geçer diyor herkes. Şuan çok kısa uyuyor ve doğru düzgün böyle uykuya dalmıyor derin uyumuyor yani ne zaman geçicek bilmiyorum başından ayrılamıyorum evde hiçbir işimi yapamıyorumBütün umutlarım 4. Aydaydı oysakisizin bebeğinizde kısa uykular yapıyor mu? Gazdan uyanıyor sanırım benimki uyuyor yarım saat sonra birden uyanıyor
Ah kuzum ya, gelmiş geçmiş olsun. Büyüdüler hareketlendiler tabi artık, ben de takmıyordum arada hep takayım bundan sonraAnakucagından düstü. Kemerini takmamıstım uykusu bolunmeisn diye. Hayatımın en büyük pişmanlığı gozumun onunden gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?